Agata giver dig sine bedste hårpleje tips! Læs med her →

Agata fortæller om sine hårplejerutiner!

Agata

Indlægget blev opdateret den 4. marts 2021

Hvem er jeg så?

Mit navn er Agata, jeg er 29 år og til dagligt er jeg kontorelev med speciale i administration. Jeg har inden det været butiksbestyrer for diverse tøjbutikker gennem årene. Jeg har altid haft en stor interesse, i alt hvad der rører sig indenfor mode, hår og personlig pleje. I mine dage før gymnasiet var planen først, at jeg skulle uddanne mig til frisør. Men en anden vej blev skabt siden hen, og nu elsker jeg at inspirere jer andre via min instagram i min fritid.

Hårpleje produkter – en jungle at finde rundt i!

At finde gode hårpleje til sit hår kan være en jungle at navigere rundt i. Specielt nu hvor frisørerne er lukket ned, er det bare med at bruge en masse god hårpleje, indtil du kan besøge din frisør igen.

Først og fremmest er det et must at have en frisør, som du har tillid til, når det vedrører dit hår. Du skal føle, at du har fået det ønsket resultat, når du forlader stolen, samt god rådgivning til din efterfølgende pleje.

Det er fristende og kaste sig ud i projekter med hårfarvning på egen hånd, men det vil jeg bestemt ikke råde dig til – da det kan ende med at blive en dyr affære, hvis det ikke bliver, som du ønsker. Kast dig istedet ud i projektet med en frisør der har styr, på hvad der skal til for at opnå dit ønske.

Jeg håber, du får lidt nyt inspiration til hårplejerutinen igennem denne artikel. Måske det går op for dig, at du har en shampoo uden den ønskede effekt, der trænger til en udskiftning? Eller bare lysten til at prøve noget nyt. Jeg håber i hvert fald, at indlægget her kan give dig inspiration til det. Her kommer nogle af mine favoritter til et sund hår.

Mine favoritter

En shampoo til farvet hår

Når du får farvebehandlinger hos din frisør, er det også vigtigt at bruge noget, der beskytter din farve imellem behandlingerne. Denne shampoo sørger for at tilføre håret blødhed og glans til din farve.
Til farvet hår hedder serien Kérastase Réflection.

Kérastase
– Reflection Bain Chromatique Riche Shampoo

Den er perfekt at bruge supplerende med en plejende shampoo, som jeg også vil komme nærmere ind på. I sommerperioden er denne shampoo ekstra god for din hårfarve, da den indeholder UV beskyttelse.

DKK 320,00

En genopbyggende shampoo

Sideløbende med en farve shampoo til et farvebehandlet hår, er det godt for håret også at bruge en genopbyggende shampoo, til det man kalder ”et skadet hår”. Der er mange grunde til et skadet hår, men uanset hvad er det godt, at man bruger en genopbyggende shampoo.
Den genopbyggende serie fra Kérastase hedder Resistance.

Kérastase
– Resistance Bain Force Architecte Shampoo 500 ml

Du kan vælge at bruge det i perioder eller som supplerende med en anden af dine favoritter. Håret kan ikke få nok af genopbyggende produkter, da vi altid i en eller anden form udsætter vores hår for slitage.

DKK 320,00

Varmebeskyttende produkt

Dertil husk altid at bruge varmebeskyttende produkter. De fås i forskellige former, så find den udgave du bedst kan lide og få i håret. Her er et eksempel på de cremede udgaver. Brug gerne forskellige udgaver af varmebeskyttende, da hvert produkt kan noget forskelligt for håret.

Kérastase
– Resistance Extentioniste Thermique 150 ml

Lækker leave-in creme som forstærker hårets indre struktur og genopbygger fibrene. Fungerer optimalt med de andre produkter fra Kérastase.

DKK 245,00

Den gode søndagskur og olier

En hårkur der bare får håret frem fra sin bedste side, er noget, jeg er fan af. Efter en farvebehandling er det altid godt at give lidt ekstra kærlighed. Olaplex er en fantastisk kur, man kan benytte derhjemme.

Step 1

Olaplex
– NO.0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Skal fordeles i tørt hår – 10 min efter tilføjer du step 2.

DKK 269,00

Step 2

Olaplex
– NO.3 Hair Perfector 100 ml

10 min efter step 1 fordeler du Olaplex NO. 3 og lader det virker i 10 min. Gerne længere – og vasker håret efterfølgende med shampoo og conditioner.

DKK 299,00

Step 3

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Den giver dit hår fugt og pleje i op til 8 timer. Hvis du, ligesom jeg, ikke er så god til at huske den, inden man går i seng, kan jeg anbefale og bruge den i færdig stylet hår. Fordel den lidt i spidserne, og den får ens hår til at føles lækkert efter en styling. 

Kérastase
– Nutritive 8H Magic Night Serum

Natserum til håret. Specielt god til tørt hår som trænger til en masse intens fugt. Det hverken fedter eller tynger, så du kan sagtens putte det i, inden du går i seng.

DKK 320,00

Obs: Denne artikel er skrevet udfra, hvad Agatas yndlingsprodukter her. Det er derfor ikke sikkert, at det vil have samme effekt på dit eget hår. Har du spørgsmål til hende, kan du finde hende på Instagram.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.