Ansigtscreme til mænd → de 5 bedste ansigtscremer til mænd

Ansigtscreme til mænd | 5 favoritter til en lækker hud

ansigtscreme til mænd

Indlægget blev opdateret den 2. november 2023

Du har opgraderet fra en sæbe-og-vand-situation til en fantastisk ansigtsrens, der vil få din hud til at føles frisk, men for virkelig at få det bedste ud af din hudplejerutine bør du ikke blot rense dit ansigt, men også bruge en ansigtscreme. En ansigtscreme er vigtig for at holde din hud hydreret hele dagen, samtidig med at den bekæmper alt fra tørhed og afskalning til glans og olieproduktion. Det er aldrig for sent at implementere en ansigtscreme i din hudplejerutine, og artiklen her bør være dit sidste skub i rejsen på den perfekte ansigtscreme til mænd. 

CeraVe Moisturizing Lotion – 473 ml

CeraVe Moisturizing Lotion - 473 ml
ansigtscreme til mænd

CeraVe Moisturizing Lotion er en fugtgivende lotion som indeholder hyaluronsyre og essentielle ceramider, som beskytter huden. CeraVe Moisturizing lotion er specielt god til dig med tør og irriteret hud. CeraVe ansigtscreme til mænd (som også kan bruges af kvinder) har en ikke-komedogen formel, som sørger for, at cremen ikke tilstopper porerne. 


 • Fugtgivende 
 • 3 essentielle ceramider som styrker og beskytter
 • Indeholder hyaluronsyre
 • Tilstopper ikke porerne
 • Fri for sæbe, parfume, og ydermere hypoallergen
 • Specielt god til dig med tør hud

Ecooking – Men Startersæt

Ecooking - Men Startersæt
ansigtscreme til mænd

Med ecooking Men Startersæt får du en fornem startpakke med lækre produkter til mænd. Du får det ultimative starter kit fra ecooking som indeholder 5 produkter, der gør det nemt for dig at holde din hud flot og indbydende. Dette sæt er et luksuriøst hudplejesæt med alt du har brug for.


 • Hår- og kropssæbe 100ml
 • Rense Gel 50ml
 • Skæg og kropsolie 20ml
 • Ansigtscreme 50ml
 • Vådservietter 10stk
 • Indeholder en ansigtscreme til mænd og mere til

Meraki Men Ansigtscreme & Bodylotion 275 ml

Meraki Men Ansigtscreme & Bodylotion 275 ml
ansigtscreme til mænd

Meraki Men Ansigtscreme og Bodylotion er til den travle mand, som gerne vil have en enkel og simpel hudplejerutine. Denne ansigtscreme til mænd bruges på ren og tør hud morgen og aften og/eller barbering.


 • 2-i-1 ansigtscreme og bodylotion
 • Plejende og fugtgivende 
 • Indeholder kaktusblomst, økologisk oliven olie, aloe vera 
 • Egnet til alle hudtyper

CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF 25 – 52ml

CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF 25 - 52ml
ansigtscreme til mænd

CeraVe Facial Moisturizing lotion er en let ansigtscreme til mænd, som er specielt udviklet til brug i ansigt, på hals og decollete. Cremen indeholder blandt andet hyaluronsyre, niacinamid (vitamin B3), 3 essentielle ceramider, som alle er med til at styrke hudens naturlige barrierer. CeraVe Facial Moisturizing indeholder en mellemhøj solbeskyttelsesfaktor på 25 som gør den ideel til daglig brug. 


 • Let formel med op til 24 timers virkning ved hver brug
 • Fugtgivende og hjælper med at opretholde hudens naturlige barriere
 • Ikke-comedogen formel
 • Solbeskyttelsesfaktor 25 – ideel til daglig brug.
 • Parfumefri.

Nivea Men Creme 150 ml

Nivea Men Creme 150 ml
ansigtscreme til mænd

Nivea Men Creme er en ansigtscreme til mænd, som både kan bruge til ansigt, hænder og krop – det bliver altså ikke nemmere. Nivea Men Creme har en lækker duft, og giver en masse fugt til huden. Konsistens er dejlig, og føles ikke klistret eller fedtet på huden – den absorberes derimod hurtigt. 


 • Creme til ansigt, hænder og krop
 • Ansigtscreme til mænd
 • Fugtgivende
 • Dufter godt
 • Absorberes hurtigt 
 • Plejende

Hvorfor ansigtscreme til mænd?

Ansigtscreme til mænd’ lyder lidt underligt, ikke sandt? Det er det nok også. En ansigtscreme kan og bør bruges af både kvinder og mænd. En ansigtscreme til mænd, men også generelt, har tre tre typer ingredienser: Okklusive, fugtighedsbevarende og blødgørende midler. Okklusive ingredienser danner et beskyttende lag over huden for at forhindre tab af hydrering, mens fugtighedsbevarende midler er som svampe, der suger vand og fylde ind i huden. Det kan være ingredienser som glycerin eller hyaluronsyre. Blødgørende midler, såsom olier, er ingredienser, der blødgør det ydre hudlag og udglatter ru celler. 

Er der forskel på ansigstscremer til mænd og kvinder?

Men, den bedste ansigtscreme til mænd indeholder også yderligere ingredienser, der hjælper med at styrke og beskytte huden, og ikke blot holde den hydreret. Det er generelt anbefalet at en ansigtscreme til mænd indeholder niacinamid, som er en anti-inflammatorisks B-vitamin, der kan hjælpe med at afværge pletter i olieret hud, hyaluronsyre, som suger vand og holder på fugt, og ceramider, som er lipider, der hjælper med at reparere og berolige hudens barrierer – dette er super vigtigt, hvis du som mand barberer dig regelmæssigt. Og selvfølgelig bredspektret SPF til at beskytte mod solens skadelige stråler.

Skal mænd bruge ansigtscreme?

Det er ikke nogen hemmelighed at mænd kan lide at holde tingene simple. Mænd foretrækker en 2-i-1 shampoo-balsam, og hvis det var op til dem ville de nok også bruge den til som en body wash. Men efterhånden som mænd bliver ældre, begynder de at indse, at de har brug for flere daglige produkter for at holde deres hud sund og rask, ligesom kvinder. 

Først og fremmest: At bruge en ansigtscreme til mænd behøver  ikke at betyde at du tilsidesætter din maskulinitet, tværtimod. Der er masser af ansigtscremer til mænd på markedet, som kan pleje din hud. Faktisk kan en ansigtscreme til mænd ikke kun være en integreret del af din daglige hudplejerutine, men den kan også få din hud til at føles mere behagelig, glattere og sundere.

Hvad gør en ansigtscreme?

En god ansigtscreme til mænd hjælper med at bevare den fugt, der allerede er i din hud. Cremen hjælper også med at genopbygge den fugt, du mister på daglig basis, uanset om det er fra et brusebad eller fra kold vinterluft. Og lad os se det i øjnene, mænds hud ældes med tiden. Ingen kan lide fine linjer, og regelmæssig brug af en fugtighedscreme kan hjælpe med at mindske deres udseende.

Faktisk skal mænd bruge ansigtscreme af alle de samme grunde, som kvinder gør. Men oven i købet barberer mænd sig, og barbering er en form for eksfoliering. Fugtgiving efter eksfoliering kan hjælpe med at lindre huden samt hjælpe med at genoprette dens beskyttende barriere.

Hvorfor skal mænd bruge ansigtscreme?

Mænd og kvinder kan for det meste bruge de samme cremer, men mænd har en tendens til at have forskellige hudtyper end kvinder, så det er bedst at finde en ansigtscreme til mænd, der er mere rettet mod mænd.

Generelt har mænd normal til fedtet hud, og som følge heraf har vandbaserede, oliefri ansigtscremer en tendens til at være bedst for mænd. Hvis vi lige tager det et skridt videre, for at holde tingene enkle og simple, bør mænd måske overveje at investere i en kombination af ansigtscreme og solcreme, så ansigtscremen også hjælper med at beskytte mod solens skadelige stråler. 

Er ansigtscreme anti-ageing?

En ansigtscreme til mænd kan ikke spole tiden tilbage (på trods af hvad emballagen lover), men den kan sætte den på pause. Find en god en, og den vil være dit forsvar mod ikke kun elementerne, men også årene. Start tidligt, implementer dagligt, og du vil undgå rynker og fine linjer, før de overhovedet begynder at dukke op.

ansigtscreme til mænd

Hvornår skal jeg bruge ansigtscreme?

For at få mest muligt ud af din ansigtscreme til mænd, bør påfør ansigtscreme om morgenen efter rensning og igen om aftenen inden du skal i seng (det er mens vi sover, at huden mister det meste af sin fugt) og påfør, når huden stadig er en smule fugtig da dette hjælper med at forsegle produktet ind i huden. 

Lider du af særligt tør hud, kunne det være en ide at eksfoliere huden først, og derefter påfører ansigtscreme til mænd. En våd vaskeklud til forsigtigt at eksfolierer døde hudceller, er den bedste, mest effektive og mildeste måde hvorpå ansigtscremen trænger ind i huden og virkelig virker. Ellers kan den i nogle tilfælde sætte sig på det tørre hudlag, og ikke trænge ind.

Sådan vælger du den helt rigtige ansigtscreme til mænd

Inden vi springer ud i vores gennemgang af de bedste ansigtscreme til mænd, har vi samlet de vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger din en ansigtscreme til mænd. Vi anbefaler på det kraftigste at tænke lidt over hvert af følgende, før du forpligter dig til et produkt (stol på os, din hud vil takke dig).

Oliekontrol/mat finish

Du har stadig gavn af at bruge ansigtscreme, hvis du har fedtet hud, men tilføjelse af yderligere hydrering oven på talg produceret af din hud kan forårsage, at der ophobes for meget olie. Nogle fugtighedscreme vil være formuleret uden olier og vil indeholde ingredienser som silica, der absorberer olie, for at bekæmpe dette. Disse fugtighedscremer vil typisk have en mat eller glansfri finish.

ansigtscreme til mænd

Blødgørende midler

Hvis du har kombineret eller tør hud, skyldes det, at din hud nogle gange eller til enhver tid ikke er i stand til at producere nok naturlige olier til at holde din hud sund og blød. Dette kan få hudens barrierefunktion til at nedbrydes, og der kan opstå udbrud, irritation og endda sår. Blødgørende midler er den bedste løsning til at nære og fugte huden, samtidig med at den forstærker dens barrierefunktion. De forekommer typisk i naturlige former, såsom sheasmør eller kokosolie.

Antioxidanter

Almindeligvis fundet i frugt og grøntsager, antioxidanter er mirakelingredienser, der bekæmper oxidativt stress – en af ​​de vigtigste årsager til aldring i huden. Hvis du er bekymret for, at du begynder at vise tegn på aldring, er det et must at vælge en antioxidantpakket ansigtscreme til mænd

Duft

Duftende produkter er så almindelige, at vi næsten ikke tænker over det, medmindre det er en lugt, vi især kan lide eller ikke kan lide. Hvis du har følsom hud, bør du dog absolut være opmærksom på duften. Dufte kan være en af ​​de vigtigste udløsende ingredienser for opblussen af ​​hudlidelser og irritation, så det kan være tilrådeligt at bruge en duftfri ansigtscreme.

SPF

Det er mere og mere almindeligt, at fugtighedscreme indeholder SPF, hvilket giver god mening. I en ideel verden ville du bruge begge dele hver dag. Hvis du ofte udsættes for sollys, direkte eller indirekte, og hvis du er bekymret for hudens aldring, giver det mening at vælge en indbygget fugtighedscreme med bredspektret solbeskyttelse. 

Absorptionshastighed

Dem med naturligt fedtet hud vil gerne vælge en fugtighedscreme, der er hurtigabsorberende. Disse vil typisk have vand som en af ​​hovedingredienserne. På den anden side vil dem med tør hud have mest gavn af en fugtighedscreme med længerevarende virkninger. Disse vil normalt have en større mængde olier eller andre blødgørende midler på ingredienslisten.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.