Bedste lipgloss → Få dine læber til at syne fyldige og løftede

Bedste Lipgloss | Sådan får du fyldige, glansfulde og løftede læber

bedste lipgloss

Indlægget blev opdateret den 14. december 2022

Med tiktoks ‘clean girl makeup’ som trender helt afsindigt i øjeblikket, har jeg fået øjnene op for lipgloss. I dag bruger jeg lipgloss til at pifte mit look op, uanset om jeg går efter en naturlig makeup eller et full glam look. Lipgloss gør bare et eller andet – og det er svært for mig at forstå hvorfor jeg først nu har fået øjnene op for lipgloss, når det i mange tilfælde faktisk er det første makeupprodukt en masse piger først bliver introduceret for, det blev jeg ihvertfald selv. Med det sagt, så er de ikke allesammen lige gode, og i denne artikel har jeg udvalgt de bedste lipgloss på markedet så du kan finde den bedste lipgloss til lige præcis dig og dine behov/præferencer. 

Lipgloss: De 6 bedste

Maybelline Lifter Gloss

Maybelline Lifter Gloss
bedste lipgloss

Maybelline er fornyligt kommet ud med deres nu berømte lifter gloss, som seriøst er gode! Denne lipgloss er lækker, fugtgivende og så får den læberne til at se fyldige og løftede ud. Den indeholder også hyaluronsyre, som fugtgiver og forsegler fugten i læberne. Formlen er blank, og farverne er elegante. Udover alt dette, så kommer lipglossen også i et super flot design. Med maybelline lifter gloss efterlades dine læber lysreflekterende shine og glimmer.


 • Fugtgivende
 • Giver fylde og løft
 • Indeholder hyaluronsyre
 • Glatter og blødgører
 • Giver let farve
 • Lysreflekterende shine

NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish Sparkling Please

NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish Sparkling Please 
bedste lipgloss

NYX filler instinct plumping lip polish sparkling please er en fyldegivende lipgloss som kommer i flere nuancer. Denne lipgloss får læberne til at se fyldigere ud med en flot glans. Lipglossen indeholder fugtgivende og plejende ingredienser, som aktivt går ind og mindsker forekomsten af linjer på læberne.


 • Fyldegivende lipgloss
 • Kommer i flere nuancer
 • Indeholder plejende og fugtgivende ingredienser
 • Får læberne til at se fyldige ud
 • Giver glans
 • Mindsker forekomsten af linjer på læberne

ESSENCE Juicy Bomb Shiny Lipgloss

bedste lipgloss
ESSENCE Juicy Bomb Shiny Lipgloss

Med Essence Juicy Bomb Shiny Lipgloss får du dine læber til at skinne som aldrig før. Denne lipgloss giver dine læber glans, samtidig med at den dufter dejligt af sød frugtduft. Den klæber ikke til læberne (det er seriøst det værste), tværtimod, den føles blød, let og får dine læber til at mere løftede og fyldige ud.


 • Giver glans
 • Sød frugtduft
 • Klæber ikke til læberne
 • Føles blød og let på læberne

Makeup Revolution Shimmer Bomb-Daydream

Makeup Revolution Shimmer Bomb-Daydream
Bedste lipgloss

Dupe til Rihannas ultra berømte og ekstremt gode fenty beauty lipglosses? I think so. Denne lipgloss fra makeup revolution har den flotteste emballage, og så indeholder den shimmer, som efterlader dine læber med en fyldig glinsende effekt. Lipglossen indeholder vitamin-E, som går ind og giver fugt og næring, så læberne ikke tørrer ud i løbet af dagen.


 • Fugtgivende
 • Fyldig, glinsende effekt
 • Fugter og nærer
 • Indeholder vitamin-E

Clarins Natural Lip Perfecto

Clarins Natural Lip Perfecto lipgloss er med til at forstærke dine læbers naturlige farve og gøre dem mere fyldige. Dens duft er uimodståelig, og lipglossen giver langvarig komfort og beskytter læberne fra frie radikaler.


 • Forstærker læbernes naturlige farve
 • Gøre læberne fyldigere
 • Duft af vanilje og karamel
 • Indeholder ekstrakt fra sheasmør, mango, vitamin E og peptider.

SHISEIDO Shimmer GelGloss

SHISEIDO Shimmer GelGloss
bedste lipgloss

SHISEIDO shimmer GelGloss har den smukkeste emballage. Lipglossen indeholder en antydning af glimmer, som føles lidt på læberne og som ikke er klæbende eller klisterende. Lipglossen indeholder sheasmør der giver 12 timers fugt, og den kommer i mange flere nuancer, så du kan vælge lige præcis den der passer til dig og dine behov.


 • Smuk emballage
 • Indeholder en antydning af glimmer
 • 12 timers fugt
 • Hverken klæbende eller klistrende
 • Indeholder sheasmør
 • Kommer i flere nuancer

Lipgloss historie

Hvis vi starter med læbestiften, så har den været kendt siden oldtidens Egypten. Den har igennem historien været symbol for mange ting, blandt andet prostitution, høj status og feminitet –  alt afhængigt af tid og sted naturligvis. Man er dog enige om, at læbestiften for alvor brød igennem i 1920’erne. Lipglossen derimod, blev først opfundet i 1930. Det var faktisk Max Faxtor der opfandt lipglossen. Han fandt nemlig ud af at glans på læberne fremhævedes løbeformen, uanset facon og størrelse. På det tidspunkt var lipgloss hverken behageligt, komfortabelt eller brugervenligt – det var nemlig kun beregnet til brug i forbindelse med opvisninger. I dag er stort set alle lipglosses på markedet beriget med nærende og plejende ingredienser, de er ligeledes behagelige at have på, komfortable, og beregnet til brug i hverdagen (thank god)

Hvilken lipgloss er bedst?

I dag er de fleste på markedet faktisk virkelig gode. Det er ikke svært at finde den bedste lipgloss, men det er svært at finde den perfekte lipgloss der opfylder individets behov og præferencer. Du skal gøre op med dig, hvilken type lipgloss foretrækker? Er vi ude i en sheer lipgloss, en matte lipgloss eller er vi ude i en plumping lipgloss? Skal den være klar, eller skal den indeholde farve? I så fald, hvilken farve komplementerer så min hudfarve? Skal der være shimmer eller glitter? Det er alt sammen spørgsmål du bør stille dig selv, før du kaster du i at købe en lipgloss.

Hvad er lipgloss lavet af?

Nogle af de mest almindelige ingredienser i lipgloss er voks, vaseline og olie. En anden hovedingrediens er polybuten, som skaber den skinnende effekt lipgloss ofte har. Farvetilsætningsstoffer og dufte er også almindeligvis inkluderet. Mange kosmetikfirmaer bruger også nogle nærende ingredienser i lipgloss, såsom naturlige planteekstrakter og vitamin A, C og E. Naturlige og kemiske konserveringsmidler er også almindeligt tilsat for at få produktet til at holde længere og forhindre bakterier i at udvikle sig. 

Former for lipgloss

Der er efterhånden mange forskellige slags lipgloss på markedet. De mest almindelige er følgende: Sheer lipgloss, pigmenteret lipgloss, shimmer lipgloss, glitter lipgloss, matte lipgloss, og lipgloss med plumping effekt.
En sheer lipgloss giver ofte et let strejf af farve eller også er den helt klar, hvilket gør den perfekt at bruge over en læbestift eller over en lipliner.
En pigmenteret lipgloss er fri for shimmer, super pigmenteret, og nærmest en læbestift, bortset fra at det naturligvis ikke er en lipgloss.
En shimmer lipgloss, er som navnet antyder, en lipgloss med en masse shimmer. Denne form for lipgloss var super kendt i 2000’erne. 
Så har vi en glitter lipgloss. Der er forskel på glitter og shimmer. Lipglosser kommer også med tykkere glitter i formlen, hvilket giver en ekstra glitrende læbe.
Matte og lipgloss i en sætning, what? Men den er god nok. I dag kan du også få fat på matte lipgloss og de er faktisk super fine. Jeg har selv en fra maybelline som jeg er storforbruger af. Til sidst har vi det man kalder en plumping effekt lipgloss. En sådan lipgloss giver fyldigere læber. Man får ikke en oppumpet mund, men lipglossen indeholder peptider, vitaminer og hyaluron som giver bløde og sunde læber med en smule mere volumen.

Lipgloss vs. læbestift

Hear me out.. jeg er kæmpe fortaler for læbestift og jeg bruger det selv, men man kan satme komme galt afsted. Læberne kan nemt se tørre ud, og hvis man som mig i vintermånederne døjer med tørre læber, så er læbestift et kæmpe no go. Lipgloss derimod, giver både tekstur og glans. Man ser bare sundere og mere naturlig ud med lipgloss.
En væsentlig fordel ved læbestift i forhold til lipgloss er blandt andet at formlerne i dag ikke smitter af. Du kan både have været på date og spist en masse eller i byen og have drukket en masse – læbestiften holder! Lipgloss derimod, kan hurtigt tværes ud og skal påføres løbende igennem dagen. Men altså, det er da en fed udstråling at skulle genopfriske sin lipgloss, right? 

Sådan vælger du den bedste lipgloss til din hudtone

Først og fremmest er det vigtigt at identificere din huds undertone (bonustip: dette kan også hjælpe dig med at vælge den rigtige foundation). De fleste mennesker falder i en af ​​to kategorier: varm eller kold. Hvis du har problemer med at tyde din undertone, kan du være neutral (en blanding af både varmt og køligt).

Kold undertone

Sådan identificerer du kølige undertoner: Du er kølig, hvis du har en pink, rød eller blålig nuance på din hud.

Du kan se, at din undertone er kold, hvis blodårerne i dit håndled ser blå ud, hvis sølvsmykker komplementerer din hud, eller hvis din hud har tendens til at brænde i solen, før du bliver solbrun.

Den bedste lipgloss til kølige undertoner har blå- eller lillafarvede undertoner (ikke at forveksle med en egentlig blå eller lilla læbestift, selvom det ville være lige så fantastisk). For eksempel, når du går efter en rød lipgloss, skal du gå efter en dybe blårøde (tænk kirsebærrøde) i forhold til dem, der hælder mere de orange nuancer.

Den bedste lipgloss til dig med kolde undertone: Gå efter en lipgloss med blå eller lilla undertoner.

Varm undertone

Sådan identificerer du varme undertoner: Du er varm tonet, hvis du har en gul, gylden eller oliven nuance på din hud.

Du kan se, at din undertone er varm, hvis blodårerne i dit håndled virker grønne (i forhold til blå), hvis guldsmykker komplementerer din hud, eller hvis du har tendens til let at blive solbrun. 

Den bedste lipgloss til varme undertoner: er læbefarver i varme nuancer. Tænk dristige appelsiner, murstensrøde og terracotta brune. 

Den bedste lipgloss til varme nuancer: Ildrøde og appelsiner dukker smukt op på varme undertoner. Hvis du føler dig modig, er kobber og guld det bedste bud.

Sådan påfører man lipgloss

Heldigvis er det ikke nær så kompliceret at påføre lipgloss. Uanset om din foretrukne lipgloss har en har en stav eller kommer i en tube, er påføringen den samme. Start ved midten af ​​dine læber, og arbejd mod de ydre kanter af din læber. Når der er nok produkt på dine læber, skal du gnide dem sammen for at sikre, at glansen er jævnt fordelt. Easy peasy. 

Det kan du også bruge din lipgloss til

Dine læber er ikke det eneste sted, der kan se godt ud med lidt glans. Glans på øjenlågene er også en trend, nemlig ‘the wet look’. Du kan dup en lille smule af en klar, øjensikker lipgloss på dine øjenlåg for at sund og glowy ud. 

bedste lipgloss

FAQ


 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.