Bedste neglelak (2022) - Se de 5 bedste neglelakker i test

Bedste neglelak (2022) – Se de 5 bedste neglelakker i test

Bedste neglelak

Indlægget blev opdateret den 22. juni 2022

Hvordan kan vi gøre vores hænder smukkere, spørger du? svaret er neglelak. Den bedste neglelak, er en neglelak der sætter prikken over i’et på dine hænder med en smuk farve, glat overflade og en lang holdbarhed.Neglelak har eksisteret i tusinder af år. Det opstod i Kina omkring 3000 f.Kr., og det er blevet brugt konsekvent siden da. At have flotte negle (hår, hud, ansigt) gør, at vi har det godt med os selv. Det får os til at se friske, smukke og pæne ud. Det gør os ikke glade, men det giver os en vis mængde glæde. Det giver ihvertfald mig et boost af selvtillid.

De 7 bedste neglelak til enhver begivenhed

ESSIE – Neglelak – 101 Lady Like

ESSIE Neglelak 101 Lady Like

Essie neglelakkerne er blandt verdens bedste neglelak brands, og det også vores favorit. Specielt denne neglelak med en sart rosafarve, der er perfekt til at pifte ethvert outfit op, uden af fjerne alt opmærksomheden fra outfittet.


 • Den bedste neglelak
 • God balance mellem farver og glans
 • Professionel bred børste
 • Let at påføre
 • Kort tørretid og en lang holdbarhed
 • Fri for dibutylphthalat (DBP), toluene og formaldehyd

Sally Hansen Miracle Gel 256 Proper P-Rose

Sally Hansen Miracle Gel 256 Proper P-Rose
Bedste neglelak

Sally Hansen er verdensførende og innovativ, når det kommer til neglelak. Denne nye patenterede Miracle Gel er den første manicure, der kombinerer almindelig neglelak med højteknologisk gel. Resultatet er holdbar, slidstærk og skinnende neglelak, der holder i op til 14 dage. Den er nem at bruge, og det er ikke nødvendigt med en LED/UV-lampe-


 • 15 ml
 • Holdbar, slidstærk og skinnende
 • Holder i op til 14 dage
 • Nem at bruge

DIOR – Diorlisse Abricot Smoothing Perfecting Nail Care 500

DIOR - Diorlisse Abricot Smoothing Perfecting Nail Care 500
bedste neglelak

Dior diorlisse abricot smoothing perfecting nail care er en neglepleje, som øjeblikkeligt lysner dine negle og udvisker riller og ujævneder. De styrkende ingredienser hærder dine negle og efter dig med sunde, smukke negle.


 • Styrkende
 • Plejende
 • Udvisker riller og ujævnheder
 • Du efterlades med sunde og smukke negle

LE MINI MACARON – Single Gel Polish – Latte

Le Mini Macaron Gel neglelak

Denne neglelak fra Le Mini Macaron, er blevet yderst populær de sidste års tid grundet dens unikke 3i1 formel. Det er nemlig en kombination af en basecoat, farve og topcoat i én og samme lak. Kvaliteten og det glansfulde resultat er i top og giver dig en oplevelse, som hos en professionel salon – bare hjemmefra og meget billigere! Der anvendes en UV/LED lampe ved lakeringen, til at give ekstra hurtig tørretid.


 • Den bedste gel neglelak
 • Udviklet af professionelle neglesaloner
 • Basecoat, farve og topcoat i én
 • Holdbarhed i op til 10 dage
 • Beskytter mod hudirritationer
 • Holder i 24 timer

CND – Vinylux long Wear Polish – 310 Sweet Escape

CND neglelak

Denne neglelak fra CDN er ikke bare en neglelak der holder længe, men er også plejende for dine negle med styrkende keratin, E-vitamin og Jojoba olie, som sikrer at du får sunde og stærke naturnegle. Den har et prisvindende 2-trins system, hvor du både får en basecoat og neglelak i én. Den er hurtig og nem at påfører med den kurvede pensel og har en kort tørretid.


 • Bedste neglelak til at styrke neglene
 • Op til 7 dages holdbarhed
 • Hurtig tørretid
 • 2i1 teknologi (inkl. basecoat)
 • Plejende ingredienser E-Vitamin, Kreatin og Jojobaolie
 • Nem at påføre med en bred pensel

RIMMEL – 60 Seconds Neglelak – 711 Love Bite

rimmel neglelak

Denne neglelak fra Rimmel er en musthave, hvis du ikke gider at vente på din neglelak tørre. Den har nemlig en tørretid på kun 60 sekunder. Derudover har den en god holdbarhed, findes i mange intense farver og er brygget på en 3i1 formel, der giver en kombination af en basecoat, farve og topcoat i én og samme lak. Den efterlader smukke og glatte negle.


 • Den bedste neglelak med hurtig tørretid
 • 3i1 formel
 • Basecoat, farve og topcoat i én
 • Tørretid på kun 60 sekunder
 • Efterlader smukke og glatte negle
 • Holdbar og farveintens

YVES SAINT LAURENT – La Laque Couture – 6 Rouge Dada

YSL neglelak

Denne neglelak fra YSL er værd at prøve, da den findes i de smukkeste og mest unikke farver, med en flot dramatisk glans. Udover at den er nem at bruge med dens buede børste, så indeholder den Chil Rose Oil som hjælper med at fugte, beskytte og styrke dine negle. Den har en formel der gør den hurtigtørrende og som resultat får du et flot, fejlfrit og intens look.


 • Bedste neglelak med et smukt finish
 • Glider let over neglen uden at lave striber
 • Findes i mange unikke farver
 • Indeholder Chil Rose Oil
 • Hurtig og nem lakering
 • Flot, fejlfrit og intens resultat

TIPS: Sådan lægger du den perfekte neglelak

Om du leder efter den smukke røde farve, den sommerlige blå farve eller den drømmende lyserøde farve, til at skabe det helt rigtige udtryk, så er der ikke noget mere irriterende, end når du så påfør neglelakken og finder ud af at den laver striber, tager timer om at tørre eller har en pensel, der gør det umuligt at lægge neglelakken pænt. 

Det kan også være den lægger sig smukt, men at der så ikke går mere end en time, og så begynder den at falde langsomt af dine negle. Lige meget hvilket af disse udfordringer du oplever med din neglelak, resulterer det i at dine hænder fremstår uplejet, trods du rent faktisk har brugt tid på at gøre dem smukke

Vi har samlet 5 af de bedste neglelakker som rent faktisk holder, er nemme at påføre, giver det helt rigtige finish og ikke udtørrer eller skader dine negle – så du ikke behøver gå igennem den lange søgning efter den bedste neglelak. 

Det kan være meget forskelligt hvordan neglelakken lægger sig, ud fra hvad den består af og hvordan dens pensel ser ud. Vi har derfor samlet de bedste tips og tricks til at lægge den bedste neglelak, så du med garanti får flotte negle. 

Hvor mange lag neglelak?

Når du lægger din neglelak, er den bedste måde du kan påføre din neglelak ved at bruge en basecoat, to lag neglelak og så slut af meden topcoat. For et ekstra godt resultat, så vent et par minutter mellem hver påføring. Du kan også med fordel, starte med at lægge din topcoat på neglespidsen også resten af neglen. Ved at påføre den sådan, giver du ekstra beskyttelse til neglelakken og på den måde holder din neglelak længere.

En anden ting, du skal huske er jo flere lag af neglelak jo større risiko er der for at neglelakken får ridser og mærker. Så hvis du ønsker en kraftig farve, kan du med fordel påføre en hvid farvet neglelak før fin farve og undgå at bruge mange lag.

Undgå neglelak på huden

Der er ikke noget mere irriterende, end at få neglelak udover fingrene, i stedet for kun på neglene. Hvis uheldet er ude, er det dog en god ide, at lade neglelakken tørre, før du forsøger at fjerne den. Når den er tør, kan du nemlig nemt lige fjerne den, fremfor den bliver smurt yderligere ud på hænderne. Du kan også tage en vinkelspids makeup børste og dyppe den i neglelakfjerner, også langsomt fjerne det langs kanten. 

For helt at undgå at neglelakken kommer på huden, er der dog også en løsning. Der findes nemlig en gel-tape, som er beregnet til at ligge på huden langs neglenkanten, for at passe på huden. Når neglelakken så er lagt, kan du nemt trække gelen væk, uden besvær.

Hvordan får man neglelak til at tørre hurtigt?

Der er forskellige måder hvorpå din neglelak kan tørre hurtigere. Tørretiden afhænger som udgangspunkt ud fra hvilken konkret neglelak, der er tale om, da der er forskel på lakkens kemiske sammensætning. Der er nogle neglelakker der reklamere med at kunne tørre hurtigere, men som udgangspunkt tørre en neglelak indenfor 3 minutter. 

Hvis du ønsker den tørre hurtigere, skal du opbevare den et køligt sted, sørge for du ikke har fat i en gammel neglelak og at den ikke er alt for tyk i dens konsistens. Har du fat i en neglelak der overholder disse kriterier, tørre den hurtigere. Ydermere, skal du være opmærksom på, jo flere lag du påføre, jo længere tid tager det om at tørre. eventuel sørg for hvert lag er helt tørt, før du påføre det næste. 

Et lille ekstra tricks, er at enten føntørre dine negle med kold luft eller placere dem i iskold vand, så tørre din neglelak også hurtigere. 

4 fejl du laver når du lægger neglelak

Få det fulde potentiale ud af den bedste neglelak. Det kan være en gåde hvordan neglelakken gang på gang, bliver klumpet og måske smurt ud over det hele. Vi har samlet 4 fejl, undgår du dem – vil din næste lakering med garanti blive bedre. 

 1. Du har sikker hørt tricket med at ryste din neglelak inden brug, for så bliver produktet blandet godt sammen. Gør du det, er der stor risiko for, at der kommer luftbobler i din neglelak. Dette trick kan du undgå ved at rulle din neglelak frem for at ryste den.
 2. Dine hænder skal være helt tørre, så sætter neglelakken sig bedre. Ellers kan den ikke sætte sig ordentligt og tager længere tid om at tørre.
 3. Har du fjernet gammelt neglelak inden, så sørg for at pleje din negle og neglerod. På velplejede negle, vil din neglelak ligge langt bedre.
 4. Du kender sikkert det med, at du ønsker en mere kraftig farve, og derfor bliver ved med at lægge lag, på lag, på lag, for at få det ønskede resultat. Don’t. Det gør kun at din neglelak vil tage hundred år om at tørre, med større sandsynlighed for der kommer mærker i neglelakken. I stedet, læg et hvidt lag med en hvid neglelak også den ønskede farve. Farve står nemlig mere tydelig frem, ovenpå hvid.

Feedback

Vi håber du kunne lide artiklen og fandt det du søgte. Har du en neglelak, vi bare må afprøve eller nogle spørgsmål – Så skriv endelige nedenfor. Du også velkommen til at følge os på vores sociale medier, Instagram og facebook.

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.