Find de bedste renseprodukter til dit ansigt!

Find de bedste renseprodukter til dit ansigt!

Rensning af hud

Indlægget blev opdateret den 16. november 2021

Din renserutine er altafgørende for om du har en sund og flot hud. Derfor har vi samlet de bedste renseprodukter til dit ansigt. Om så du har en fedtet, tør, sensitiv eller uren hud, så findes der en løsning for dig. Du behøver ikke en kompleks renserutine, for at få en smuk hud, hvis bare du har fundet de bedste renseprodukter for din hud. 

Det kan være en jungle at finde frem til hvilke der er gode til dig. Der findes både sæber, cremer, mousser, olier og skum. For at gøre det lettere for dig, at finde de rigtige renseprodukter, er det en god ide at kende din hudtype. På den måde, kan du sikre dig, at du giver din hud den korrekte pleje. Et andet godt råd, før du går ud og køber dine renseprodukter, er at fjerne alt makeup og snavs fra ansigtet inden start. Er du i tvivl hvilken makeupfjerner du skal bruge, så tjek vores forslag til de 5 bedste makeupfjerner. Du finder vores forslag på de bedste renseprodukter til forskellige hudtyper nedenfor, der både kan rense, pleje og fugte din hud.

Renseprodukter til fedtet hud

Når du skal finde ud af, hvilket produkt du skal vælge til din fedtet hud, er det vigtig at du vurderer om huden er fedtet i hele ansigtet eller kunne nogle områder. Er det, det sidste nævnte, kan det betyde, at du skal bruge mere end et renseprodukt til dit ansigt. Fedtet hud skyldes din hud producerer for meget talg. Det derfor vigtig, at du finder et produkt der hjælper med at genskabe balancen i din hud, og mindske talgkirtlerne i at overproducere talg. De bedste renseprodukter til fedtet hud er; renseskum og vaskegel, da du på den måde kan massere produktet godt ind i huden.

Nedenfor finder du vores forslag til det bedste renseprodukt til fedtet hud.

DERMALOGICA – Active Clearing Skin Wash

renseprodukter dermalogica

Vores favorit produkt til fedtet hud er Dermalogica Active Clearing Skin Wash. Det er en rense-gel som virker anti-inflammatorisk og fjerner overskydende talg. Det der gør Dermalogica Active Clearing Clearing Skin Wash uunværlig, er at den indeholder planteekstrakter som blandt andet lakrids, citronskal og arnica der er med til at forhindre nye udbrud og overproduktion af talg.


 • Rensegel
 • Mindsker overskydende talg
 • Virker anti-inflammatorisk
 • Forhindrer nye udbrud
 • Velegnet til uren og fedtet hud
 • Vegansk

Fra 439,95,- DKK


nicehair logo

Fra 435,00,- DKK


BEAUTYCOSLOGO

Fra 435,00,- DKK


Renseprodukter til tør hud

Når du skal udvælge hvilke renseprodukter, du skal bruge til din tørre hud, skal du finde et produkt der fugter din hud, fremfor at udtørre den. Det er derudover også vigtigt, at du finder grunden til din opstået tørre hud. For det kan skyldes en irriteret og sart hud, der er kommet fordi du har over renset din hud over en længere periode. Find derfor en renseprodukt der er skånsomt og mildt mod din hud. Vi anbefaler du bruger en rensemælk til din tørre hud, da den er fugtgivende for huden.

Nedenfor finder du vores forslag til det bedste renseprodukt til tør hud.

ECOOKING – Rensemælk

renseprodukter ecooking

Rensemælken fra Ecooking er det bedste valg til dig med tør hud, da dette produkt bl.a. indeholder solsikkeolie, E-vitamin og agurk ekstrakt som fugtgiver, plejer og renser din hud. Den er velegnet til sensitiv og tør hud. Rens din hud morgen og aften for at give din hud den fugt og pleje den behøver. Rensemælken har derudover sluttet sig til den grønne klub, med da den nu produceres i genbrugsplast.


 • Rensemælk
 • Holder huden blød i mange timer
 • Indeholder solsikkeolie og agurk ekstrakt
 • Fugter, plejer og renser huden
 • Velegnet til sensitiv og tør hud
 • Vegansk

Fra 189,95,- DKK


nicehair logo

Fra 189,00,- DKK


Renseprodukter til uren hud

Er det en uren hud du døjer med, er det vigtigt dine renseprodukter aktivt går ind og nedkæmper bakterierne i din hud, men samtidig også forebygger kommende udbrud. Samme grund som ved fedtet hud, kan uren hud skyldes en overproduktion af talg. Det vil derfor være en god ide, at finde et produkt der hjælper med at skabe balance i huden og mindske overproduktionen af talg.

Nedenfor finder du vores forslag til det bedste renseprodukt til uren hud.

CLINIQUE – Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam

renseprodukter clinique

Vores favorit produkt til uren hud er Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam fra Clinique som er en rensemousse, der er antibaktierielt. Den både renser og forebygger urenheder og har derudover en beroligende effekt på huden, som efterlader huden behagelig.  Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam fjerner alt snavs fra hudens overflade og kontrollerer overproduktionen af talg.


 • Rensemousse
 • Velegnet til uren hud
 • Antibakteriel
 • Hjælper mod overproduktion af talg
 • Forebygger udbrud
 • Fri for parabener

Fra 184,95,- DKK


nicehair logo

Fra 185,00,- DKKRenseprodukter til sensitiv hud

Leder du efter renseprodukter til din sensitive hud, er det vigtigt at du finder et skånsomt og mildt produkt, da din hud ofte ikke ville kunne tåle for omfattende produkter. Derudover er det også vigtig, at du ikke skifter eller bruger for mange renseprodukter på én gang, da det kan være med til at stresse og irritere din hud. Vi anbefaler derfor en mild form for renseprodukt, gerne uden parfume, og et produkt som er med til at berolige huden.

Nedenfor finder du vores forslag til det bedste renseprodukt til sensitiv hud.

NUXE – Very Rose Cleasing Water Sensitive Skin

renseprodukter nuxe

Very Rose Cleasing Water Sensitive skin, kan bruges af alle hudtyper, men er ekstra god til sensitiv hud grundet dens formel med roser og grøn te. Den kan også bruges som en makeupfjerner til ansigtet og øjnene. Den efterlader dig med et perfekt afrenset ansigt.


 • Micellar water
 • Velegnet til sensitiv hud
 • Indeholder roser og grøn te
 • Kan anvendes som makeupfjerner
 • Bruges i ansigt og ved øjnene.
 • Efterlades med et afrenset ansigt

Fra 159,95,- DKK


Find din hudtype

Er du i tvivl om hvilken af overstående produkter du burde købe eller hvilken hudtype du har, så vil guiden på din hudtype højst sandsynligt hjælpe dig, find den under vores foundation test.

Vær mild ved din hud

#TIPS: Husk at være mild ved din hud, da du skal have den hele livet igennem. Brug derfor ikke for skrappe produkter i hele ansigtet og brug dem kun i perioder, hvor din hud har ekstra behov for det. Ellers hold dig til milde, beroligende og fugtgivende produkter. Over rens heller ikke din hud, men gør det maks 2 gange dagligt, eventuelt morgen og aften. Husk derudover at have en ren hud inden du går i gang med den renserutine. Fjern derfor makeup og snavs inden start.

Feedback

Har du et forslag eller anbefalding til et eller flere renseprodukter vi burde nævne eller teste, er du velkommen til at kontakte os på vores Facebook eller instagram; Beautyliving.dk

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.