Black Mask → få fjernet dine urenhuder i dit ansigt!

Black mask – det kan den gøre for dig!

Black Mask

Indlægget blev opdateret den 22. januar 2021

Black Mask: et overblik

Uren hud, bumser og hudorme er noget som de fleste mennesker, har døjet med og der er stadig rigtig mange unge, ligeså vel som voksne der stadig døjer med dette. Disse bumser og hudorme kan oftest ikke undgås. Det skylde, at vores hud bliver påvirket af hverdagens stress, forurenet luft, cigaretrøg og andre partikler i luften. Disse urenheder sætter sig på vores porer og tilstopper dem, hvilket gør, at bumserne får de bedste forudsætninger for at blomstre på huden. Der er rigtig mange måder, hvor på man kan behandle dette og en af dem er en black mask. 

Alternativer til Black Mask

Selvom at en black mask for de fleste vil være et ideelt valg, når man ønsker at rense sine porer, samt at få fjernet urenheder, så findes der også forskellige typer alternativer til en black mask. De vil kunne bidrage med det samme, dog er det vigtigt, at man tager udgangspunkt i sin huds sensitivitet og behov. De fleste produkter er specialiseret i bestemte hudtyper og derfor kan der være forskellige resultater med de forskellige typer rensemasker fra person til person.

Dybdegående rens & eksfolierende maske med scrub & charcoal clay

En dybdegående rens og eksfolierende maske med scrub og charcoal clay er en maske, der har en dobbeltvirkende effekt. Den laver både en dybdegående rens af huden, men går også ind ved brug af bambus trækul og kaolin-ler og hjælper med at fjerne urenheder i huden. Desuden vil en sådan maske oftest indeholde kisel perler, som skånsomt vil forfine hudens struktur.

Denne type maske kan fås allergitestet og parfumefri, samt den kan oftest bruges til alle hudtyper. Man bruger oftest denne type maske 1-2 gange ugentligt, hvor man lader masken sidde på huden i ca. 5 min. 

Detoxificerende maske  

Når man vælger en detoxificerende maske, så er det på baggrund af, at denne er dybderensende. Samtidig indeholder de en form for mudder, som renser og opstrammer porerne. En detoxificerende maske er helende og antiinflammatorisk. Det betyder, at man efter brug vil opleve at ens hud efterlades smuk, velplejet og med en frisk og naturlig glød. Mudderet denne maske indeholder, har en kolloidstruktur, som gør, at huden bevarer sin fugt.

Denne type maske kan enten bruges to gange ugentligt, som en rensende behandling af en fedtet og uren hud, samt til behandling af forstørrede porer og acne. Man kan dog også bruge den som en maske til at bekæmpe mat, træt og inflammatorisk hud. Her anbefales det, at man maksimalt benytter masken én gang om ugen. 

Hvorfor skal du købe en black mask?

Nogle af grundene til at investere i en black mask er bl.a., at denne maske går helt ind i dybden og fjerner urenheder og hudorme, hvilket en normalt ansigtsrens ikke vil kunne gøre. Man opnår altså et godt resultat på meget kort tid sammenlignet med en traditionel ansigtsrens.

Fordele ved black mask

En af de mange fordele der er ved en black mask, er bl.a. dens dybdegående rensning af huden. En traditionel ansigtsrens, vil oftest kun rense overfladen af huden. En black mask der imod vil gå helt ind i porerne og decideret suge urenhederne ud. Udover det har en black mask en masse sunde og aktive ingredienser, der er med til at frigøre partikler fra din hud, som den bliver udsat for i løbet af ugen eller dagen. Så snart man tager masken af, så vil man øjeblikkeligt kunne se og føle, at der er sket en forandring på huden. 

Udover at masken er yderst effektiv mod bumser og uren hud, så er den altså også meget effektiv i mod hudorme. De fleste der vælger at investere i en sådanne maske, vælger det på baggrund af maskens yderst effektive behandling mod hudorme. Grunden til at masken er så effektiv mod hudorme, skyldes at, hudorme decideret er porer, der er tilstoppet med døde hudceller, urenheder og partikler fra luften. Det betyder, at når man benytter masken, så kommer man disse hudorme til livs. En black mask går altså ind og trækker hudormene ud fra ens porer, hvilket får din hud til fremstå ren og sund. Det er derfor en essentiel løsning at vælge en black mask, hvis man døjer med enten uren hud, bumser eller hudorme. 

Til sidst, så er den nem at påføre. 

Ulemper ved black mask

En af de få ulemper der er ved en black mask, er bl.a., at det kræver, man sætter tid af til denne behandling. Man skal, før man påfører en black mask, nemlig først rense huden samtidig med at man efter påførelsen af masken, skal vente mellem 20-25 min. Det betyder, at man ikke blot kan påføre masken og kort efter vaske eller hive den af. 

Desuden er en black mask ikke fordelagtig at benytte hver dag, det skyldes, at det ikke giver huden nok tid til at kunne restituere. Derfor anbefaler man, at man maksimalt benytter en sådanne maske to gange ugentligt. Man skal altså de resterende dage finde en anden metode at rense huden på, hvilket kunne være en daglig ansigtsrens. 

Fordele:

  • Fjerner urenheder, hudorme, akne, bumser og fedtet hud
  • Får huden til at fremstå sund
  • Dybdegående rensning
  • Bidrager med vitaminer
  • Fjernelse af rødme
  • Blød og balanceret hud

Ulemper:

  • Tidskrævende behandling
  • Ikke ideel til daglig brug

Sådan vælger du den bedste black mask

Når man skal vælger en black mask, så er det vigtigt, at man vælger en maske, der passer til ens hud samt ens behov og ønsker for resultatet. Der findes mange forskellige masker inden for den, hvori der er tilsat forskellige ingredienser, som har hver deres effekt. Der er selvfølgelig også forskel på hudtyper og derfor er det vigtigt, at man vælger en black mask, der passer til lige netop din hud. 

Kriterier for black mask

Der er mange forskellige kriterier at gå ud fra, når man skal vælger en black mask. Der er masker med mange vitaminer, samt masker med næsten ingen vitaminer. Disse masker har hver deres effekt på huden og det er derfor vigtigt at overveje, hvilke forventninger og resultater man ønsker. Det samme gør sig gældende for tiden den skal sidde på dit ansigt. Der er nogle masker, der kræver at de skal sidde i 40 min, hvori der er andre, der blot skal have et minut. 

Det som karakterer alle black mask er denne magiske sorte ingrediens, nemlig kul. Det aktive kul der befinder sig i masken, fungerer lidt ligesom en magnet, som suger urenheder, døde hudceller og partikler ud af huden. Det er denne ingrediens, der gør, at ens hud føles renere samt mindre olieret. Det er derfor vigtigt, at når man vælger en black mask, at den har denne ingrediens, da den er essentiel for virkningen af masken.

 

Black mask sammenligning

TypeFordelePris
TraditionelRenser huden
Strammer porerne
Forfiner hud teksturen
Giver renere, glattere hud og mindre synlige porer.
20-50 kr.
Dybdegående rens & eksfolierende maske (alternativ maske)Renser og eksfolierer huden
Fjerner urenheder
Forfiner hudens struktur skånsomt.
150-330 kr.
Detox maske (alternativ maske)Afgifter huden
Ilter huden
Bekæmper urenheder
120-210 kr.

Dette skal du overveje inden du køber en black mask

Når du skal vælge en black mask, så er det vigtigt, at du overvejer din egen hudtype, da der findes et hav af forskellige black masks og alternativer til den slags maske, som bidrager med forskellige resultater. Desuden er det vigtigt, at man overvejer pris og ingredienserne i masken, da nogle masker kommer med nogle helt specielle ingredienser, der både kan være gode eller mindre gode for din hud. Disse specielle ingredienser giver også nogle specifikke fordele, som er værd at overveje. 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.