Caroline - Sådan krøller du dit hår!

Caroline – Sådan krøller du dit hår!

caroline krøller

Indlægget blev opdateret den 19. august 2021 af Beauty Living

Mit navn er Caroline Bengtsson, og jeg er født med noget af det fladeste hår i verden. Jeg er en af dem, der altid har ønsket, at jeg havde naturlige, flotte krøller – for man vil jo tit gerne have det, man ikke har.
Hvis jeg fik at vide hvor mange timer, jeg har stået foran spejlet og krøllet mit hår, ville jeg nok falde bagover, for det må være uendeligt mange dage til sammen.

Jeg lever efter talemåden “Invest in your hair, it’s the crown you never take off”, og jeg tør godt at kalde mig for en selvlært ekspert, når det kommer til at krølle hår, med omtanke for håret, selvfølgelig.

Det kan være meget skadende for håret at udsætte det for høj varme – og især hvis det er hyppigt, så derfor har jeg sammensat min egen lille guide til hvordan, du kan “snyde” dig til flotte krøller, men samtidigt passe på håret

#Guide – Smukke krøller

LOVE IS IN THE HAIR 

Dit hår skal forhåbentligvis sidde på dit hoved mange år endnu, så derfor er det utroligt vigtigt at beskytte det og give det noget kærlighed, før det bliver udsat for høj varme. 

Til det, plejer jeg at bruge en varmebeskyttende spray eller creme. Der findes et hav af disse på markedet i mange forskellige prislejre, og hvis man ligesom jeg er på SU og budgettet er stramt, så er der heldigvis mange gode muligheder – også i den billigere ende. 

Matas striber Heat Protection Spray er et godt bud, hvis du skal have en varmebeskyttende spray i den billige ende. Denne spray er uden parfume, og den blødgører og giver håret en flot glans.

MATAS – Heat Protection Spray Uden Parfume

Få maksimal beskyttelse med Matas Heat Protection Spray. Du kan bruge til enhver lejlighed, hvor håret udsættes for høj varme, om så det er med et føntørrer, glatte- og krøllejern. Den er derudover parfume fri og giver dit hår en flot glans.

DKK 59,95

Er budgettet lidt større, vil jeg anbefalde denne leave-in heat protection creme fra KÉRASTASE.

KÉRASTASE Discipline Keratine Thermique

KÉRASTASE – Discipline Keratine Thermique

Få blødgjort dine hårfibrer øjeblikligt med Discipline Keratine Thermique fra Kérastase. Denne beskyttelses creme tæmmer derudover også kruset og flyvsk hår.

DKK 259,95

Denne creme er utroligt plejende for håret, og mit hår elsker den, så jeg vil helt klart mene, at den er pengene værd. 

Der findes mange andre gode varianter på markedet, det vigtigste er at du husker at bruge det, før du udsætter håret for den høje varme.

LET YOUR HAIR DO THE TALKING

Når det kommer til valg af krøllejern, er der også et uendeligt hav af muligheder. Jeg har selv haft en del forskellige krøllejern, og hvilket du skal vælge, afhænger også af hvilke typer krøller du ønsker.

Jeg kan godt selv lide krøller som er lidt ‘sprælske’ og falder på deres egen måde for at få et lidt mere vildt look. 

Jeg har i mange år brugt et krøllejern fra Remington, hvilket i mange år har givet mig de krøller, jeg altid har drømt om. 

REMINGTON krøllejern

REMINGTON – CI5700 Copper Radiance krøllestav

Dette krøllejern er til dig der ønsker smukke krøller, om det så er til fest eller hverdag. Den har en tromle med keramisk belægning tilsat kobber som giver jævn varmefordeling og derved skaber et smuk resultat.

DKK 399,95

Jeg var dog så heldig at få dette krøllejern fra Babybliss i julegave, hvilket har gjort det at krølle hår til en leg for mig. Med dette krøllejern er der mange flere indstillings muligheder. Du styrer blandt andet ikke kun temperaturen, men også om du ønsker bølger, bløde krøller eller spændstige krøller. Derudover styrer du også selv, hvilken vej du ønsker krøllerne skal falde. Krøllejernet er super nemt at bruge – du tager en lok af gangen, hvorefter maskinen så selv snoer lokken ind, og bipper så snart, det er tid til at tage den næste lok. Det kan altså noget!

babyliss krøllejern

BABYLISS – Krøllejern C1300E Secret Ionic

Stylingen bliver en leg med dette krøllejern fra Babyliss. Det er udstyret med 2 varmeindstillinger. Den ene er 210 ° C som er god til fint og afbleget/skadet hår og 230 ° C som er velegnet til normalt og tykt hår.

DKK 1299,00

HAVE A GREAT HAIR DAY

Efter hver en lok i håret er blevet krøllet, så plejer jeg forsigtigt at køre min hånd igennem håret, for at få dem til at falde lidt, så de sidder som jeg ønsker. 

Herefter er det sidste step at give håret lidt hårspray, så jeg er sikker på at krøllerne ikke forsvinder i løbet i dagen, og at jeg ender med mit glatte, flade hår igen. 

Efter at have puttet lidt hårspray i, så er jeg klar til at tage ud i verden, uden at føle jeg har en dårlig hårdag!

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.