Cecilie Skjærup Nielsen – et personligt univers - Beauty Living

Cecilie Skjærup Nielsen – et personligt univers

https://cecilieskjaerup.dk er et personligt univers, hvor der deles erfaringer og anbefalinger inden for primært beauty- og livsstilsnichen.

Det spanske eventyr

Tilbage i september måned 2021 valgte Cecilie at rykke til Spanien, hvilket i sig selv har været en stor beslutning. Dette eventyr kan der også læses meget mere om på bloggen, hvor hun løbende deler ud af de erfaringer hun gør sig, når man vælger at bytte det vante og trygge ud med helt nye rammer. Foruden dette store eventyr, som der deles lystigt ud af på bloggen, valgte hun samtidig at bygge hendes egen blog, for at dele ud af personlige interesser og ikke mindst livet i Sydspanien.

Epidemien har flyttet tanken om et udlandseventyr

Timingen i forhold til at rykke fra Danmark til Spanien har været én ting, men epidemien har været med til at rykke tanke til handling. I skrivende stund er der næsten gået 5 måneder af det nye liv i Spanien (februar 2022), men der er meget mere der skal opleves endnu.

Spanien – hvor længe?

Det er endnu ikke besluttet hvornår Cecilie vælger at vende retur til Danmark. Da beslutningen blev taget tidligere i år, var der kun tale om en one-way ticket og ikke hvornår returbilletten skulle falde. Som Cecilie selv udtaler:

”Så længe min kæreste og jeg trives i det Spanske, ser vi ingen grund til at vende retur – timingen i forhold til at være her, er kanon og vi får lov at leve det liv vi længe havde drømt om at prøve” Cecilie Skjærup

Hvad laver man i Spanien?

En af de overvejelser Cecilie havde med at flytte til Spanien var at prøve at rykke nogle grænser, og gøre noget nyt. Netop derfor opstod bloggen og netop i øjeblikket arbejdes der på flere spændende forretningsideer, der rækker udover de kendte blogindlæg såsom ”sådan får du krøller uden varme”, eller ”det bedste glattejern” og meget mere – men alt dette kan der formentlig snart fortælles mere om på bloggen. 

”Det må så være min lille teaser… men jeg arbejder på en række spændende muligheder, som jeg håber at kunne dele i løbet af foråret 2022” Cecilie Skjærup

Dit bedste råd

”Hop ud i det, tænk ikke for meget over det og vær modig. Som tilflytter vil mange gerne hjælpe, for at man kommer ordentlig på plads. De mennesker vi har mødt, har været superhjælpsomme.” Cecilie Skjærup

Er du interesseret i at følge med i eventyret, finder du Cecilies hjemmeside øverst i dette indlæg. 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.