Deodorant til kvinder → Vi har fundet de bedste til dig i 2024!

Deodorant til kvinder – Bedst i Test (2024)

Indlægget blev opdateret den 7. januar 2024

Deodorant til kvinder.. En deodorant er fast inventar hos de fleste kvinder. Men der kommer flere og flere varianter inden for det, og det kan være overvældende, hvilken der er bedst.

Vi vil igennem denne artikel, komme med vores ideer og forslag til nogle af de bedste deodoranter til kvinder indenfor roll on og deo stick til dig. Der vil være nogle økologiske, nogle der er alkohol- og parabenefri og nogle med dejlige dufte. Der vil altså være lidt for enhver smag. Måden vi har valgt produkterne på, er; ud fra brand, kvalitet, indhold og prisen.

Typer af deodoranter til kvinder

 • Roll on
 • En deostick
 • Den klassiske spray

Roll on er, som navnet siger, en deodorant der bliver rullet på. Det vil sige, at der i enden af din deodorant sidder en kugle, som drejer rundt, når du smører det under din armhule. Deodoranter til kvinder og deodoranter til mænd er magen til hinanden. Det eneste der differentiere er oftest duften på de to.

En deostick til kvinder er lidt anderledes end en roll on. Påføringen foregår på samme måde, men i stedet for en kugle i enden der drejer rundt og påfører det, så er selve indholdet fra deodoranten i en næsten fast form.
Den kan også skrues op og ned, så jo mere du bruger, jo nemmere er det stadig at smøre på. Du smører altså deodoranten direkte på din armhule. Den skal nærmest glides på, som var det en fast sæbe.

Spray deodorant til kvinder er, som navnet antyder, en spray til at spraye under din armhule. Vi har dog valgt ikke at inkludere den slags deodorant til kvinder, da de oftest kan irritere huden mere end de andre varianter.

Bedste alkoholfri deodorant til kvinder

Biotherm – Body Deo Pure Roll On 75 ml

Deodorant til kvinder biotherm

Denne deodorant til kvinder fra Biotherm er uden både alkohol og parabener. Den holder din hud tør og lugtfri hele dagen.
Er god til sensitiv hud, da den er skånsom og mild mod din hud.


 • Alkoholfri Deodorant til kvinder
 • Uden alkohol og parabener
 • Holder din hud tør og lugtfri
 • God til sensitiv hud
 • Skånsom og mild
 • Plejer huden

Bedste økologisk deodorant til kvinder

Urtekram – Nordic Birch Roll-On Cream 50 ml

deodorant til kvinder urtekram

En deodorant til kvinder med en lækker duft af kornblomst. Den er fyldt med vitaminer, mandelolie, kæmpenatlysolie, og sheasmør, der giver huden en masser af pleje og friskhed.

Denne roll on er desuden økologisk, vegan-venlig og altså ikke testet på dyr.


 • Økologisk deodorant til kvinder
 • Fyld med vitaminer
 • Indeholder mandel- og kæmpenatlysolie
 • Giver frisk hud
 • Vegan-venlig
 • Duft af kornblomst

Bedste parabenefri deodorant til kvinder

Urtekram – Nordic Berries Cream Deo 50 ml

deodorant til kvinder urtekram

Denne deodorant til kvinder fra Urtekram tilføre fugt og næring til din hud. Derudover sørger den for du dufter frisk og velduftende hele dagen. Den har en duft af nordens vilde bær og er både økologisk og vegan venlig.

 • Parabenefri deodorant til kvinder
 • Frisk og velduftende hud
 • Økologisk
 • Ikke testet på dyr
 • Duft af vilde bær
 • Giver fugt og næring til huden

Bedste vegan-venlige deodorant til kvinder

Ecooking – Deo Roll on 50 ml

deodorant til kvinder Ecooking

Leder du efter en naturlig deodorant, som også er vegan venlig og ikke testet på dyr. Så er denne ideel for dig! Den har en mild duft af citron, viol og hvid peber.

Den er dermatologisk testet og er derfor mild mod huden. Udover det er den parabenefri og virker anti-inflammatorisk.


 • den er mega god fordi
 • super flot fordi
 • pisse billig fordi
 • Skide god til prisen
 • bedste af det bedste
 • Holder i 24 timer

Bedste parfumefri deodorant til kvinder

Nilens Jord – Roll On Antiperspirant 50 ml

deodorant til kvinder Nilens Jord

Bøvler du med kløe i løbet af dagen, når du har brugt deodorant, så kan det være, du skal prøve en uden parfume. Denne fra Nilens Jord er uden parfume, har en PH værdi på ca 4,5 og så er den allergi certificeret.

Udover det er den parabene-fri og vegansk.

 • Parfumefri deodorant til kvinder
 • PH værdi på 4,5
 • Allergi certificeret
 • Praabenefri
 • Vegansk
 • Holder op til 12 timer

Vælg den perfekte til dig


#1 Når du skal vælge en deodorant til kvinder – hvad end det er til dig selv eller en anden, så vælg efter den hudtype du/hun har. Den forkerte deodorant til kvinder kan hurtigt skabe kløe, irritation og svien. Sker det, så bliver det en lang dag i skolen, på arbejdet eller bare ude.

#2 Ved du, at du har tendens til sensitive hud, så gå efter en parfume som er alkohol-, eller parabenefri eller økologisk. På den måde undgår du alt for meget, der kan irritere din armhule og du kan komme igennem dagen uden kløe.

#3 Du kan også få deodoranter med lækre dufte, så du dagen lang kan dufte skønt. Der findes efterhånden deodoranter til kvinder med alle slags dufte, og du kan derfor vælge lige netop den, som du synes, er den bedste.

#4 Udover at kunne vælge duft og om den skal være økologisk eller parabenefri, så kan du også få deodoranter til kvinder, som er vegan-venlige. Det betyder blandt andet, at deodoranterne ikke er testet på dyr. Her skal man dog være opmærksom, da det kun er i nogle lande, den lov gælder. Så nogle brands tester ikke på dyr i Danmark, men gør måske i Kina. Så er det noget, du går op i, så skal du være opmærksom på dette, inden du køber.

Sådan påfører du en roll on deodorant til kvinder

Ren begyndelse


Sørg for at du inden du påfører din deodorant – hvad en det er det er deodorant til kvinder eller til mænd, at området (armhulen) er ren. Du får derfor det bedste resultat i løbet af dagen, og mest friske duft, hvis din armhule er nyvasket, inden du påfører.

Sørg for at det er tørt

Efterfølgende skal du sørge for, at din armhule er helt tør. Når din hud er tør, absorberer den bedre deodoranten.

Ryst den inden

Ryster du den inden, sørger du for, at der kommer deodorant på kuglen. Når du så påfører den, får du med det samme smurt deodorant på på det pågældende sted

Smør på hele overfladen

Sørg efterfølgende for at smøre på hele fladen under armhulen. 3-4 strøg plejer at være en passende mængde – hverken for lidt, men heller ikke for meget, så du får hvide mærker på dit tøj.

Vent lidt

Efter du har smurt dig med deodorant, så vent lige et kort øjeblik med at tage din trøje på. Effekten fra din deo holder meget længere, hvis du lige giver det lidt tid til at tørre.

Ovenstående er blot en generel forklaring, hvor du kan smøre din deodorant til kvinder under armen. Er der en anden metode, som virker bedre for dig, så er det bare sådan, du gør det.

Lidt tips til brugen af deodorant til kvinder


Du kan godt bruge for meget

Mange laver den fejl, at de forbinder mere deodorant med mere sikkerhed og mindre lugt. Men det er faktisk ikke korrekt. Et fint lag der dækker hele området, er nok. Desuden kan et for tykt lag have svært ved at tørre, og derfor smitte af med hvide mærker på din trøje, kjole, bluse eller andet. Det er heller ikke rart – eller pænt. Så regel nummer 1 – aldrig overdriv det!

Ha’ altid en med i tasken

Vi piger kan altid have lidt ekstra i tasken, og det samme gør sig gældende for en deodorant til kvinder. Sørg for altid at have en i tasken, til når det er trængt eller blot hvis du om morgenen, har fart på. En travl morgen kan sagtens gøre at vi nogle gange glemmer alt om det. Men en i tasken vil du takke dig selv, den dag du virkelig har brug for den.

Det klør

Nogle deodoranter til kvinder kan klø. Det kan skyldes indholdet på din deodorant, men det kan også sagtens være din skraber, der skal skiftes ud. Da armhulen er et sart og følsomt område for mange af os, så kan en en tur med skaberen efterfulgt af en omgang deodorant godt skabe lidt irritation. Er din skraber lidt brugt, kan den hurtigt blive hård for din armhule. Sørg derfor for at skifte din skraberud ofte

Hvad skal du vælge

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge – også efter denne artikel. Så prøv dig frem og hør hvad andre bruger. Denne artikel er lavet ud fra BeautyLivings egne meninger, holdninger og vurderinger. Det er altså derfor ikke ensbetydende med, at det er det perfekte valg for lige netop dig. Vi har dog sørget for, at der er lidt blandet at vælge imellem til en hver smag.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.