Derfor skal du vælge clip on extensions - Beauty Living

Derfor skal du vælge clip on extensions

Indlægget blev opdateret den 12. juli 2022

Clip on extensions har fået sit comeback igen – og med god grund! Det tager ingen tid at sætte i, det ødelægger ikke dit hår, det er ikke permanent og så giver det det sidste touch, som du og dit hår lige havde brug for. Denne artikel giver dig et overblik over, hvad du skal vide om clip on extensions og hvorfor det er så fantastisk.

Fordele ved clip on extensions 

Godt for håret

Clip on extensions er godt for dit hår, i den forstand at påsætningen ikke ødelægger dit hår. Her sættes det på med blot en clips, som senere hen kan clippes af igen. Der findes andre metoder, som er meget mere skadelige for dit hår. Det kan f.eks. være påsætning af extensions med enten lim eller flet. Til trods for, at metoderne er blevet mindre skadelige med tiden, så har det stadig en effekt på dit hår – specielt hvis det ikke bliver passet ordentligt. 

Ikke en permanent løsning

Da clip on extensions ikke er en permanent løsning, betyder det, at du kan tage det i og ud, som det passer dig. De andre påsætningsmetoder er permanente i den forstand, at du ikke kan tage det ud og i, som du ønsker – du har brug for en professionel. Du kan altså med clip on extensions selv bestemme, hvornår du vil have dem i eller ikke. 

Giver længde og fylde

Det er vidst de færreste af os, der ikke på et tidspunkt har drømt om længere og tykkere hår, som lige kunne sætte prikken over i’et på den perfekte frisure. Det er det, extensions kan. De kan købes i netop den længde, du ønsker og så kan du selv bestemme, hvor tykt du ønsker det skal være. Og man kan sige, at hvis tykkere og længere hår er det, der giver dig den ønskede selvtillid? Så er det altså en god løsning!

Billigere alternativ 

Extensions er generelt en dyr oplevelse. Men clip on extensions er et billigere alternativ. Det skyldes, at du jo egentlig kun betaler for håret, da du selv kan sætte det i. Får du det ordnet ved en frisør, så hun penge for både håret og at sætte det i. Dermed bliver det altså hurtigt en del dyrere, da der skal bruges et par timer på at sætte det i. Clip ons kan du selv sætte i og du har ikke brug for en professionel til at sætte det i eller tage det ud. 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.