Få en optimal hudpleje rutine med iS Clinical  - Beauty Living

Få en optimal hudpleje rutine med iS Clinical 

Indlægget blev opdateret den 12. juli 2022

iS Clinical er et amerikansk mærke, der er kendt for deres innovative hudplejeprodukter. Fokus ved hver enkelt produkt er, at det hjælper mod ældning af huden og så indeholder det  hud-optimerende formler, som altså efterlader dig med den sundeste hud, der får alt det, den har brug for. iS Clinical produkter er udviklet af Innovative Skincare, som består af et team med læger og forskere, der nøje har udviklet alle produkterne med det mest skånsomme indhold. I den her artikel tager vi dig igennem 4 trin, som skal hjælpe dig til en sundere og smukkere hud med iS Clinical produkter.

4 steps til en smuk hud 

Step 1

Først skridt er at rense huden. Efter en dag ude eller en god nats søvn, så har den brug for en cleanse, inden du påfører den andre produkter. I dette step renser vi den for gammel makeup, olie og hvad huden ellers har været udsat for. iS clinical har en cleanser, som passer til alle aldre, hudtyper og køn – så du kan med god samvittighed benytte dig af den. Ønsker du et produkt til denne del, skal du blot lede efter en “Cleanse” eller “Cleansing”.

Step 2 

Nu skal din hud forkæles. Denne fase er kaldet “Treat” og vil oftest bestå af forskellige serummer, der er tilpasset netop din type hud og hvad du ønsker. Nogle døjer med tør hud, så vil en serum til dette være oplagt. Bøvler du i stedet en del med rødmen? Så er det en serum til dette, du skal have fat i. Denne fase giver dig altså mulighed for at behandle specifikke hudproblemer eller -irritationer, som du gerne vil til bunds med. 

Step 3

Step nr. 3 er masser af fugt! Har du læst lidt om hudpleje, så ved du sikkert allerede, at fugt til huden kan være løsningen for en masse hudproblemer og ældning. Derfor indeholder step 3 altså masser af fugt! iS Clinical har produkter med direkte fokus på at give fugt til din hud. En hud, der får den rette mængde fugt dagligt, forbliver blød, glat, ung og har den glød, vi altid taler om. 

Step 4 

Sidste skridt er beskyttelsesfasen! Her tilføjer vi produkter, der hjælper med at beskytte din hud resten af dagen. For hvad end vi opdager det eller ej, så bliver vores hud udsat for en del – også helt ubevidst. Faktorer såsom vejret, forureningen og os fra biler, har en stor effekt på vores hud og er blot tre af mange faktorer, som udsætter vores hud for lidt ekstra hver dag. 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.