Face mist - frisk din hud op og hold den fugtig hele dagen!

Face mist – berig dit ansigt med vitaminer!

Indlægget blev opdateret den 19. august 2021 af Beauty Living

En face mist er blevet fast inventar hjemme på hylden, eller i den taske der altid er med på farten. Det, der er så fantastisk ved en ansigts mist, er dens mange funktioner og de mange muligheder, der er at vælge iblandt.

En facemist kan fugte din hud, hvis det er det, som du har brug for. Men ikke nok med at den fugter, så kan den i samme sprøjt pifte den hud op og berolige den – alt i en. Der findes også face miste / en ansigtsmist, som kan holde på din makeup – ja du kan gøre, så din makeup sidder spot on en hel aften! Mulighederne er mange, og flasken er lille og kan tages med dig overalt.
Det er altså lidt svært, ikke at falde pladask for den og dens funktioner.

Vi vil derfor i denne artikel komme med vores forslag til de bedste på markedet. Vi vælger dem ud fra vores egne personlige meninger, samtidig med at vi kigger på prisen, indholdet, hvad de kan og hvad andre siger om dem. Der vil derfor være delte meninger om valget af produkter og nogle vil synes, at et mærke er bedre end et andet. Har du allerede erfaringer med dem, og synes der mangler et produkt, så kontakt os gerne på vores Instagram eller Facebook og giv os feedback.

Hvad er det egentlig?

En face mist, også ofte kaldet en ansigtsmist, er uundværlig for de mange, som har fået øjnene op for dens egenskaber. De har nemlig hver især ting, som de kan bidrage med. Når du er på udkig efter en face mist, er det vigtigt først og fremmest at være opmærksom på, hvilke egenskaber den har og hvad den skal kunne. Når du så ved, hvad du er på udkig efter, så kan du gå i gang med din søgen.

De typer af face mist der vil blive set på i denne artikel, er følgende;

  • En som fugter
  • En som kan bruges som skintonic
  • En som en slags ansigts olie
  • En til en ublanceret hud
  • En til din makeup
  • En med SPF

Face mist som fugter

En mist der fugter, kan være god til dig der i løbet af dagen bøvler med tør hud, og i stedet for at have en creme med, som fedter og tager tid at smøre ordentlig ud – og som desuden gør, at du ikke kan have makeup på. Sådanne vil være perfekt til dig.

Når du vælger en face mist, som skal give fugt til din hud, kan du finde mange forskellige. Nogle bidrager med f.eks. vitaminer, andre beroliger huden og nogle indeholder også en opfriskende duft.

Du skal derfor blot se på, hvad det indeholder vs. hvad du søger og så vælge derudfra. Du kender nemlig din egen hud allerbedst i sidste ende og ved hvad den har brug for.

Meraki
– Face Mist 100 ml

Denne face mist hjælper dig med at mindske dine porer i huden, samtidig hjælper den med at opretholde din huds naturlige elasticitet og fugtbalance.

Den er god til alle hudtyper og er ECOCERT- og Svanemærket.

DKK 150,00

Face mist som skintonic

Er du træt af at bruge vatrondel efter vatrondel? Måske du er påpasselig med det, fordi du gerne vil passe på miljøet, men det kan også være følelsen af vat på din hud, som du ikke bryder om. Her får du altså en løsning, så når du har renset din hud og gjort dine rutiner, så sprayer du blot din face mist med skintonic i ansigtet, og så vil dine pore trække sig sammen.

E-cooking
– Skintonic Parfumefri

Den parfumefri face mist fra Ecooking er god at afslutte dine hudplejerutiner af med. Den giver det sidste fugt, samtidig med at den lukker dine porer i.

Den indeholder agurk, aloe vera og kamille.

DKK 169,00

Face mist til en ubalanceret hud

Slår din hud ud? Det behøver ikke nødvendigvis være i form af bumser, men kan også ses ved, at du får rødme rundt omkring eller små knopper. Du kan i sådanne tilfælde anskaffe dig en face mist, som indeholder f.eks. nogle bestemte vitaminer eller ekstrakter, som er godt for din hud og hjælper den med at slappe af og altså berolige den.

Det er oftest godt til folk med sensitiv hud, som f.eks. er påvirket af vejret i både de kolde og varme måneder. En lille mist i tasken vil derfor kunne gøre underværker for dig, da du blot lige kan spraye med din face mist et par gange dagligt, når det er nødvendigt.

Elizabeth Arden
– Eight hour Miracle Hydrating Mist

Face mist med masse antioxidanter som hjælper din hud på vej til en sund glød. Indholdet hjælper med at berolige din hud, samtidig med at den får masser af fugt.

DKK 214,95

Rudolph Care
– Mist Delight

Giver dig masser af fugt med det samme. Udover det hjælper den med at beskytte din hud. Det skyldes det indeholdende ingefær, som reducerer de frie radikaler, som derved beskytter huden mod forurening.

DKK 299,95

Face mist til din makeup

En face mist til din makeup er også sommetider kaldet en setting spray. Har du brugt timer på at lægge den helt perfekte makeup, inden du skal ud ad døren og give den gas? Men du ved allerede på forhånd, at som aftenen skrider hen, du sveder, du render ind og ud, så vil din makeup lige så stille falme? Det er så irriterende at vide, at den perfekte makeup du ser i spejlet, inden du går ud af døren, om få timer vil være falmet. En face mist til din makeup er i sådan en sammenhæng den helt perfekte løsning til dig.

Grunden til at den hjælper, skyldes at din face mist, gør, at din hud ikke bliver hurtigt fedtet eller tør – alt efter hvad du døjer med. Din face mist, som sagt også kaldet en setting spray, giver din makeup en længere holdbarhed. Perfekt til en aften ude.

Jane Iredale
– Hydrating Spray D20

Denne face mist fungerer allebedst på tør til normal hud. Den får din makeup til at holde længere, da den minimerer og skjuler fine linjer og porer.
Den indeholder 100 % naturlige ingredienser.

DKK 260,00

Face mist med SPF

Til trods for minimum af super solrige dage herhjemme i Danmark, så hænder det altså at solen kommer frem, og ikke mindst så elsker vi dansker at rejse ned i sydens sol. En face mist med SPF er altså til dig, der ikke bryder sig om en fedtet creme i ansigtet, eller hvis du har makeup på, men alligevel gerne vil beskytte sig selv med UV strålerne. På den måde kan du have en smuk makeup på, passe på din hud og samtidig fugte den. Det er altså en win win win situation.

Garnier Ambre Solaire
– Sensitive Face Mist SPF50

Mangler du en face mist, som kan sprayes, efter du har lagt din makeup, uden at den ødelægger noget? Det kan denne! Den sørger for, at du er beskyttet og at din makeup holder hele dagen.

Den er desuden også parabenefri.

DKK 90,00

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.