Hårbånd - Vi har fundet de bedste til dig! Læs med her →

Hårbånd – du kan aldrig få for mange!

Indlægget blev opdateret den 22. december 2020

Hårbånd! Endnu et hårtilbehør som vi elsker. Vi kan simpelthen ikke få nok af dem! Derfor har vi også lavet en artikel til dig, som kun handler om hårbånd. Er du mere til hårbøjler – så har vi også skrevet om dem! Det er en smagssag, hvad man foretrækker, hvad man synes er pænest og hvad der sidder bedst på dig.

Forskellen på hårbånd og hårbøjle

Men som sagt, så handler denne artikel om hårbånd. Nogle siger hårband og mener både hårbånd og hårbøjle. Modsat er der også mange, som siger hårbøjle og mener både hårbøjle og hårbånd.

Hårbøjle

Den har en åbning. Den er altså ikke sammenhængende hele vejen rundt. Hver ende kan sættes bag øret og så rundt om din hoved.

Hårbånd

Et hårbånd er lukket hele vejen rundt. Du tager den altså på ved at tage den over hovedet, hele vejen ned om halsen. Så løfter du dit hår udover og så trækker du den op foran – over din pande og op i dit hår.
Det er sådan kort fortalt forskellen på de to.

Findes i alle farver og designs

Ligesom med hårbøjlerne, så kan du også få dit hårbånd i forskellige farver og mønstre.
I næste del af vores artikel har vi fundet nogle hårbånd, der er ensfarvet og nogle hårbånd med mønster. På den måde er der lidt af hvert, alt efter din stil og hvad du foretrækker.

De ensfarvede går ofte til mange forskellige outfits, da farven og designet er ret stilrent. Hvor imod dem med mønstre har flere farver, og der er altså flere farver, der skal koordineres. Er du ligeglade med dette, så er hårbåndene med mønstre og blomster-designs noget af det fineste. Det giver masser af farve, og kan pifte enhver grå dag og outfit op.

Så gå på oplevelse i nedenstående hårbånd og find dem du synes, passer dig allerbedst!

Everneed
– Karmen Rød

Flot rødt hårbånd med nålestribe hele vejen igennem. Hårbåndet kan strammes og løsnes, så den passer forskellige opsætninger.
Måler i alt 83 cm.

DKK 99,00

Everneed
– Dora Della Rosa

Bredt hårbånd i rosa som er med elastik i bag. Det gør, at den passer til de fleste størrelser uden at sidde for stramt.
Materialet af er bomuld.

DKK 99,00

Everneed
– Karmen Rosa

Hårbånden er med ståltråd indvendigt, som gør, at den er nem at style og forme, lige som du ønsker det. Kan blandt sættes rundt om en knold eller andet, som er sat op.

DKK 99,00

Everneed
– Latte med nålestribe

Denne er magen til ovestående model blot i farven latte, som er en blød brunlig farve med en nålestribe i midten. Den måler 83 cm og har en bredde på 5 cm.

DKK 99,00

Everneed
– Satin hårband Bordeaux

Blødt satin hårbånd som har en bred kant hele vejen rundt. Giver dig et anderledes udtryk og er perfekt til en dag, hvor du ikke orker at have håret sat op!

DKK 129,00

Everneed
– Annemone Sort m. Farvede blomster

Så kom der lidt hårbånd med farver. Denne har en sort grundfarve med farvede blomster som design. Farverigt og anderledes design som giver lidt ekstra til outfittet.

DKK 129,00

Everneed
– Annemone Sort m. Nude Blomster

Denne model minder om ovenstående, men har i stedet for farvede blomster – nude blomster. Det er altså blomster, som er en smule mere afdæmpede i farverne end forrige.
Dette hårbånd er god til dig, der gerne vil have lidt mønster, men uden for mange farver.

DKK 129,00

Everneed
– Annemone Navy

Dejlig navy farvet hårbånd med blomster. Giver et dejligt sommer look – men kan selvfølgelig, bruges hele året rundt.
Udover det, er det lavet af chiffon, som er et fint og blødt materiale.

DKK 129,00

Everneed
– Annemone Rosa

Er du til farve og print der er iøjenfaldende og super feminint? Så er dette hårbånd som skabt for dig! Det skriger sommer og forår – men kan bruges hele året rundt. Blomsterne giver et fint og sødt udtryk. Er et must-have!

DKK 129,00

Sådan finder du det perfekte hårbånd

Farve

Ligesom med al andet påklædning kan dit hårbånd også fås i alle slags farver. Du kan få det i neutrale farver som sort, brun, beige osv. Du kan også få dem i mere iøjnefaldende farver. Der findes næsten ikke de farver eller farvekombinationer, som du ikke kan få dit hårbånd i. Så ved du, at der er en speciel farve, som du gerne vil have dit hårbånd i, så skal du ikke gå på kompromis, før du har fundet det.

Design

Udover at kunne få dit hårbånd i et ensfarvet design, med blomster eller et helt tredje design. Så findes der her også adskillige designs. Det er også blevet mere og mere populært med sjove/anderledes objekter på dit hårbånd. F.eks. kan du få hårbånd med bananer på, avokado eller dyr. Mulighederne er uendelige.

Når du vælger, hvilket design du synes, er flottest, kan du også tage stoffet til overvejelse. Her findes der nemlig også rigtig mange valgmuligheder. Udover almindelig polyester, kan du også ofte få velour, satin og andet. De forskellige materialer giver et unikt look, som du kan vælge, så det passer til lige det, som du ønsker.

Størrelse

Selvom at de fleste hårbånd er one-size, så kan det være forskelligt blandt mærkerne, hvad størrelse de er i. De vil altså sige, at et hårbånd fra ét mærke som sidder løst, ikke nødvendigvis er samme størrelse som et hårbånd fra et andet mærke. Du er derfor nødt til at prøve dig lidt frem inden for de forskellige mærker og finde ud af, hvad der sidder bedst på dig.

Et hårbånd må hverken være for løst eller for stramt. Sidder det for løst, rutsjer det af, hvis du blot strejfer det, eller hvis du bukker dig forover faldet det af det. Det er så irriterende!

Men det må altså heller ikke blive for stramt. Ligesom med en stram hårbøjle, er dét det samme med et hårbånd. Har vi noget omkring vores hoved, som strammer lidt for meget, får vi ofte hovedpine eller andet. Det skyldes ikke altid decideret, at det strammer omkring hovedet. Men mere fordi at når noget strammer, spænder vi ofte i kroppen, uden at vide det. Disse spændinger kan føre til hovedpine eller andet ubehag.

Gode råd

#1
Skal du prøve et hårbånd for første gang, så ha’ en elastik med, som du ved sidder perfekt. Så kan du altid skifte, skulle det blive irriterende at have på i løbet af dagen.

#2
Vælg lige det hårbånd du har lyst til. Ligemeget hvad andre siger. Husk det er dig, der skal gå med det. Man kan aldrig få for mane hårbånd! En i hver farve, tak!

#3
Udforsk lidt. Du behøver ikke altid vælge de ensfarvede. Trust us! Når du først får smag for de farvede og dem med mønstre, så kan du ikke få nok.

Sådan har vi valgt produkterne

Måden vi har valgte de forskellge hårbånd i artiklen, er blandt andet ud fra, hvad vi selv foretrækker. Men det handler jo ikke kun om os, og derfor har vi valgt en god portion af lidt blandet. Her har vi prøvet at vælge så forskelligt som muligt. Det gælder både inden for designet/mønstret, farverne og stoffet hårbåndene er i.

Så vi håber, at du kunne finde noget, der faldt i din smag. Synes du der mangler noget, så send os en besked på IG beautyliving.dk, så ser vi på det og får tilføjet det.
Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle ideer til produkter, som vi kan skrive om, eller som du synes, at vi skal teste.

2 Comments
    1. Hej Vbeke 🙂 Det kommer an på hvilket, du har. Hvis dit hårbånd ikke er justerbar, er der desværre ikke så meget at gøre, end at gå på udkig efter et andet. De fleste hårbånd er one-sice, men de kan stadig varierer i størrelsen. Mit råd til dig, ville være at finde et hårbånd der kan justeres i størrelsen eller prøve det på, før du køber det. 🙂

      Venlig hilsen,
      Alberte / Beauty Living

Kommentér

Your email address will not be published.