Hårbøjle - vejen til et unikt outfit! Find dit match her →

Hårbøjle – den perfekte løsning til alt!

Indlægget blev opdateret den 21. januar 2021

Hårbøjle! De fås i så mange farver, designs og fra forskellige brands. Heldigvis, for de er svære at leve uden, når man først begynder at bruge dem i sin dagligdag.

En hårbøjle kan ændre alt! Vi hos Beautyliving.dk bruger det selv ofte i forbindelse med en dårlig hårdag eller et outfit, der skal piftes op. Specielt de morgener hvor man har prøvet alt og man kan hverken få den ene eller andet frisure til at se nogenlunde ud.
Det tidspunkt hvor man står svedende foran spejlet med armene i vejret, som snart ikke kan mere. Dét øjeblik er der, vi tyer til hårbøjlen. Håret kommer ned og man sætter en hårbøjle i og alt er godt igen.

Det lyder dramatisk – men de fleste kan nikke genkendende til det. Men en hårbøjle er ikke kun uundværlig, når det hele brænder på.

En sidste ting, som en hårbøjle kan være særlig behjælpelig med, er, når du skal lægge makeup eller ordne dine hudplejerutiner. En hårbøjle på og så slipper du for, at dit hår kommer i vejen konstant, når du lægger makeuppen, eller hvis du er ved at rense din hud. En hårbøjle er altså pludselig mere end blot en hårbøjle, og har egentlig mange nyttige funktioner, når det kommer til stykket.

Hårbøjle med krøl

En hårbøjle med krøl er til dig, som gerne vil pifte dit hår accessories op og ikke bare have en hårbøjle med en flad flade. En hårbøjle med krøl giver lidt ekstra sødme til et outfit og skal det passe til lige netop din stil, kan du vælge en farve, der er lige dig.

Everneed
– Lykke Baltic Blue

Smuk og feminim hårbøjle med krøllet look. Farven er en blød baltic Blue og kan pifte et hvert outfit op.

DKK 149,00

Everneed
– Lykke Nude Beige

Smuk hårbøjle i en mild nude beige. Strammer ikke bare ørene og kan bruges til hverdag eller en aften ude.

DKK 149,00

Hårbøjle med velour

En hårbøjle med velour er en flade af det skønne stof velour. Det giver et dejligt festligt look, da materialet for det til at se blødt ud samt skinnende. Her kan du både tone dit outfit op og ned, alt efter farven du vælger. En sort velour hårbøjle er ret neutral til trods for stoffet, modsat en flot rød som giver noget styrke og ekstra skinnende udseende. Vælger du en velour hårbøjle, går du nærmest aldrig helt galt i byen, da det grundet stoffet altid er flot.

Everneed
– Carla Velvet Headband Grey

Hårbøjle i skinnende velour. Kommer i en grå farve af stoffet velour. Øverst er en sløjfe, som givet den et sødt touch.

DKK 129,00

Everneed
– Carla Velvet Headband Rosa

Hårbøjle af smukt velour i en meget girly lyserød. Kan bruges til hverdag, en aften i byen eller blot til at holde håret væk fra ansigtet.

Sløjfen på hårbøjlen giver et ekstra fint twist.

DKK 129,00

Simpel hårbøjle

En hårbøjle er egentlig aldrig bare simpel, da den kan tilføre så meget til dig og dit outfit. Men det der menes med en simpel hårbøjle i dette tilfælde, er blot udseendet og fladen på den. Den simple hårbøjle har en glat flade, uden nogle detaljer eller mønster. Mangler vælger disse, da det kan gå til netop alt.

Everneed
– Paris Black

Hårbøjle med glat flade der passer til alle outfits. Den kan bruges af både børn og voksne og er med til at skabe et elegant udtryk.

DKK 99,00

Everneed
– Paris Mocca

En hårbøjle i Mocca-farvet som ikke strammer bag ørene. Den kan derfor bæres hele dagen uden hovedpine eller ømhed.

DKK 99,00

Plisse hårbøjle

Plissé kender vi ofte i forbindelse med gardiner. Men du kan altså få en hårbøjle, som kommer i lignende stof med samme design. Det der kendetegner plisseé, er de såkaldte “rynker”. De er rigtig fine, og giver det lidt mere volume og unikhed, så der bliver lagt mærke til det. De hårbøjler vi har fundet, indeholder udover plisse også en en fin sløjfe på toppen. Det bliver altså ikke mere feminint og smukt.

Everneed
– Daniella Plissé Marineblå

Denne hårbøjle har en diameter på 13 cm, og er lavet af primært polyester. Den giver dig et festligt tocuh med dets shiny look.

DKK 129,00

Everneed
– Daniella Plissé Nude

Plissé hårbånd i nude fra Everneed som kan bruges i alle anledninger. Kombinationen af den neutrale farve og sløjfen giver dig en unik hårbøjle, der kan bruges af alle.

DKK 129,00

Everneed
– Daniella Plissé Peach

Danielle Plissé er en smuk hårbøjle med stofknude på toppen. Det giver den lidt ekstra karakter og gør, at du kan bruge den både til hverdag og til fest.

DKK 129,00

Sådan vælger du den perfekte

Farve

Vælg den farve du synes, er pænest og vælg den, du tænker vil passe bedst til dig, din hårfarve eller outfit. Sommetider er mængden er valg overvældende, og det kan gøre det svært at vælge. Udover det, kan det sommetider også være svært ikke at blive påvirket af andres meninger og hvad de synes er pænest. Men husk på, at det er dig der skal bære den og du skal derfor vælge lige netop den, som du foretrækker.

Design

Som nævnt og vist tidligere i artiklen, så findes der ligeså mange forskellige designs, som der findes farver. Afhængig af hvem du er, kan det være, at du har nogle præferencer. Måske synes du alle sammen er smukke, og kan se dig selv bruge dem i forskellige sammenhænge. Igen understreger vi her, at du skal vælge det design, som du foretrækker.

Du kan også få hårbøjler, som har en form for vedhæng eller skiller sig mere ud end andre. Tro på dig selv, og tag den på alligevel.

Sørg for at den passer

Du tænker måske undrende nu – kan man ikke kun få hårbøjler i én størrelse? Jo det er det mest normale. Men de er dog alligevel forskellige størrelsesmæssigt fra mærke til mærke. Sørg for at din hårbøjle ikke stramme eller sidder for tæt bag dine øre. Det er både ubehageligt, men kan faktisk også give dig den vildeste hovedpine. Ja – vi taler af erfaring. Sådan en slags hovedpine forsvinder ikke efterfølgende, bare fordi du tager din hårbøjle af. Nej den har en tendens til at blive siddende resten af dagen.

Så sørg for at vælge en der selvfølgelig sidder pænt fast og ikke glider ned ved den mindste bevægelse, men samtidig må den ikke stramme bag ørene. Det lyder umuligt – men det kan sagtens lade sig gøre.

Hvordan har vi udvalgt de forskellige hårbøjler?

Da det er forskelligt fra person til person, hvad slags hårbøjle man finder pæn, har vi prøvet at finde lidt af hvert. Måden vi har udvalgt ovenstående på, er ved at kigge på pris, brand, design og farve. Her har vi prøvet at vælge lidt blandet, så der vil være en til forskellige smage. Nogle vil gerne betale en højere pris for den perfekte hårbøjle, hvor andre heller vil have en billigere, da det måske kun skal bruges, når du vasker dit ansigt.

Nogle foretrækker én farve fremfor den anden og det samme med designet. Det er en smagssag og der skal være plads til alle.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.