Hudpleje til mænd - Top 5 bedste hudplejeprodukter! - Find alt til hele hudplejerutinen!

Hudpleje til mænd – Top 5 bedste hudplejeprodukter!

Hudpleje for mænd vand

Indlægget blev opdateret den 31. august 2021 af Beauty Living

Før i tiden var det primært kvinder, der gik op i deres hudpleje, men de seneste år har mænds interesse for hudpleje vokset, og der er derfor kommet mere hudpleje til mænd. Vi har derfor lavet vores forslag på den bedste hudpleje til mænd, ved at finde de bedste produkter til hele hudplejerutinen som indeholder alle de gode ingredienser til din hud, såsom vitaminer og mineraler. Vi har fundet den bedste ansigtsvask, rensegel, serum, dagcreme og natcreme frem til dig. Så du den måde får samlet det ultimative hudplejesæt og er helt dækket ind på din hudpleje. Vi har også lavet en guide til hvordan hvert enkelt produkt skal påføres og hvorfor de er uundværlige som en del af din hudpleje –  så det er lige til at gå til. 

Bedste ansigtsvask til mænd 

Det første step i din hudplejerutine, er at få vasket ansigtet godt igennem. Grunden til dette er vigtigt, er fordi din hud opsamler en masse bakterier og snavs i løbet af dagen og samtidig udskiller din hud løbende affaldsstoffer og døde hudceller som ender med at tilstopper porerne, hvis det ikke bliver vasket væk. Er du typen der bruger almindelig sæbe, shampoo eller bodywash til dette formål, anbefales det ikke. Disse produkter er nemlig ikke så skånsomme som dem der er beregnet til ansigtet. Så for at undgå uren- og irriteret hud, samtidig med at holde huden frisk og sund på bedste muligvis, er det vigtigt at få vasket ansigt i en ansigtsvask, både morgen og aften. Vi har fundet vores favorit nedenfor.

CLINIQUE – For Men Face Wash

Facewash

Denne ansigtsrens er must have i skabet, da den effektivt fjerner snavs og urenheder, uden at være for hård ved huden. Den er derudover allergitestet og parfumefri. Den er specielt god til dig der har en tør hud, men kan bruges til alle hudtyper. Med denne ansigtsrens fra Clinique ender du med en ren, frisk og lækker hud.


 • Ansigtsvask til mænd
 • Fjerner snavs og urenheder
 • Velegnet til en normal til tør hud
 • God før en barbering
 • Parfumefri
 • Allergitestet

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
169,00 169,00 GÅ TIL BUTIK
194,95 194,95 GÅ TIL BUTIK
195,00 195,00 GÅ TIL BUTIK

Anvendelse: 

Når du skal påføre din ansigtsrens fra Clinique, er det vigtigt du først fugter ansigtet med vand, for at få den bedste effekt. herefter påfører du din ansigtvask og Massér den ind i huden for at opløse snavs. Skyld til sidst ansigtet grundig med vand, for at fjerne alt snavs og produkt rester.


Bedste rensegel til mænd

Nu kan du påbegynde din rens af huden. Når du skal udvælge dine renseprodukter, finder du nok hurtig ud af, at der findes mange forskellige udgaver. En af dem der er gode til de fleste hudtyper er en rensegel, da den er nem at massere ind i huden. Dernæst skal du udvælger de renseprodukter, som giver din hud det den mangler. Det kan selvfølgelig være forskelligt, vi har dog alligevel gjort et forsøg og fundet en der fungere til de fleste hudtyper. Find den nedenfor.


ECOOKING – Men Rensegel

ecooking rensegel men

Denne rensegel fra Ecooking er udviklet specielt til mænd og giver en dybderensende ansigtsrens. Den indeholder aktive ingredienser såsom økologisk agurkeekstrakt der virker kølende og opfriskende samt naturligt E-vitamin, der er med til at styrke hudbarrieren. Denne rensegel kan også bruges på kroppen.


 • Rensegel til mænd
 • Passer til alle hudtyper
 • 100 % vegansk
 • Økologisk agurkeekstrakt og solsikkeolie
 • Kan bruges til ansigt og krop
 • Naturligt E-vitamin

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
189,00 189,00 GÅ TIL BUTIK

Anvendelse: 

Når du skal påføre din rensegel fra Ecooking, så ta en smule af produktet i hænderne og skum det op med smule vand. Påfør det derefter i cirkulær bevægelser i ansigtet og halsen efter behov. Slut af med lunken vand.


Bedste serum til mænd

Serum er en vigtig del af din hudplejerutine, selvom det nok også er den nyeste ankommet i hudplejerutinen. Serum er et mirakelprodukt for din hud, da serum er det eneste hudpleje til mænd, der aktivt og kraftfuldt kan gå ind og pleje og fugte din hud så dybdegående. En anden ting, der er vigtigt at huske, er at efter du har renset din hud, har din hud brug for masser af fugt. Derfor skal du også helst udvælge en serum med fugtgivende ingredienser, da din hud højst sandsynlig er udtørret, efter du har renset den. Vi har fundet vores favorit med fugtgivende ingredienser til dig nedenfor. 

KIEHL’S – Age Defender Power Serum

KIEHL’S Age Defender Power Serum

Kiehl’s Age Defender power Serum er Kiehls første serum til mænd. Den er nem at påføre, da den har en let konsistens og absorbere hurtigt i huden. Den inderholder cypres extract, hydrolyserede proteiner og adenosin som er med til at opstramme huden og reducere fine linjer. Hvilket gør den til en kraftfuld anti-aging-behandling. Den er derudover et rigtig godt supplement, til efter barbering.


 • Serum til mænd
 • Kan bruges morgen og aften
 • God efter barbering
 • Indeholder cypes extract
 • Opstrammer huden og fjerner rynker
 • Anti-aging-behandling

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
424,95 424,95 GÅ TIL BUTIK

Anvendelse: 

Når du skal påføre din serum fra Kiehl, er det vigtigt at huden er tør efter din rens, så huden er klar til at modtage den. Påfør gerne et godt lag, men vær opmærksom på at jo mere du påføre, jo længere tager det for din serum at trænge ind i huden. For den bedste effekt, skal din serum lige have et par minutters tid, før du påføre en creme, så den kan nå at trænge ordentlig ind. 


Bedste dagcreme til mænd 

Hvis det er din renserutine om morgen, er det vigtigt at du slutter af med en god dagcreme, da en dagcreme både kan give din hud de vitaminer og mineraler den har brug for, samtidig med at cremen kan beskytte din hud mod vind og vejr. Et eksempel på dette kunne være om sommeren, hvor en dagcreme med solfaktor kan beskytte din hud mod UV stråler. Derfor kan det være nødvendigt at skifte din dagcreme ud henover året. Vi har fundet vores favorit nedenfor.

KIEHL’S – Facial Fuel Energizing Moisturizer 125 ml

fugtighedcreme kiehls

Denne dagcreme, er ligesom vores favorit serum fra Kiehls. Den er fuld med vitaminer, såsom Vitamin C og E, er energigivende og så efterlader den dig ikke med fedtet hud. Så den er perfekt til at få en frisk hud og den hjælper din hud i at modstå de miljømæssige påvirkninger og stress din hud møder i løbet af dagen.


 • Dagcreme til mænd
 • Vitamin C og E samt koffein
 • ikke-fedtende fugtighedscreme
 • Modvirker mod stresset hud
 • Energigivende 
 • Beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
259,95 259,95 GÅ TIL BUTIK

Anvendelse: 

Når du påføre din dagcreme fra Kiehls, så sørg at lægge et godt lag, og gerne 5 minutter før du tager hjemmefra, så du er sikker på cremen på bedst mulig vis har trukket sig godt ind i huden og aktivt kan beskytte din hud dagen lang. 


Bedste natcreme til mænd 

Huden har sin egen cyklus, så natcreme har som modsætning til dagcreme, et andet fokusområde. Natcreme har nemlig til formål, at være plejende og reparerende for huden. Om natten fokusere din hud nemlig selv på reparere sig selv og er i gang med en fornyelsesproces, hvor den skiller sig af med affaldsstoffer og døde hudceller. Derfor er det vigtigt at finde en natcreme der kan bidrage til den proces. Det er også derfor det er vigtigt at rense ansigtet både morgen og aften. Vi har fundet vores favorit nedenfor.

BIOTHERM HOMME – Age Fitness Night Advanced 50 ml

biotherm homme natcreme

Som natcreme er denne creme fra Biotherm Homme et rigtig godt valg, fordi den styrker hudens naturlige forsvar og bliver absorberet hurtigt af din hud. Den har er lavet på en glat formel, der gør den yderst nem at påføre. Derudover er denne natcreme, med til at genoprette hudens balance og så har den en Anit-age effekt.


 • Natcreme til mænd
 • Anit-age effekt
 • Styrker hudens naturlige forsvar
 • Genopretter hudens balance
 • Beskytter imod miljømæssige påvirkninger
 • Efterlader huden frisk og fornyet

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
297,50 297,50 GÅ TIL BUTIK

Anvendelse: 

Din påførelse af din natcreme, er meget lignende din dagcreme. Sørg for at lægge et godt lag, så den aktivt kan hjælpe din hud med at genoprette balancen. Vent derudover en 5 minutters tid før du lægger dig på hovedpuden, til produktet er trukket godt ind i din hud.


Tips til hudpleje til mænd

Husk at det kan variere fra hudpleje til hudpleje, hvad der er bedst i din hudplejerutine, da det kommer meget an på hvad lige præcis det din hud mangler. Har du tør hud, skal du finde produkter der hjælper på fugt og har du fedtet hud, skal du finde produkter til din hudplejerutine der mindsker produktionen af talg. Du kan lære om din hudtype, ved at tjekke vores natcreme artikel og/eller vores artikel om serum

Feedback

Vi håber du fandt denne artikel anvendelig og klogere på hvilke hudpleje til mænd, du søger. Har du forslag til andre produkter vi bør have med, er du velkommen til at kontakte os på Instagram eller Facebook

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.