Sugaring wax - En naturlig og skånsom måde at fjerne hår på!

Hvad er sugaring wax?

sugaring wax leg

Indlægget blev opdateret den 9. marts 2022

Du kender sikkert problematikkerne i at have uønsket hår, som du gerne vil have fjernet. Ved barbering titter hårene hurtigt frem igen og voksning gør så ondt, at det næsten ikke er til at holde ud. I så fald, er den traditionelle gamle egyptiske metode, sugaring wax måske redning for dig. Sugaring wax indeholder 100% naturlige ingredienser og gør slet ikke så ondt som voksning. Derudover holder det helt op til 6 uger. Hårene kommer frem bløde og ved påførelse behøves hverken strips eller klude, som ved den velkendte voksning. Dette er bare nogle af fordelene, ved at anvende sugaring wax frem for andre hårfjernings teknikker.

Udover at sugaring wax er en anden form for hårfjernings teknik end de traditionelle vi kender, så påføres den også anderledes. Ved barbering bliver der gjort brug af en barberskraber som fjerner hårene fra hudens overflade, i modsætning til ved sugaring og voksning, hvor hårene bliver fjernet fra roden. Sugaring wax er heller ikke det samme som den almindelige voksning, som vi kender. Selvom ligheden virker stor, så er der forskel på hvordan du bruger de to teknikker og hvilket resultat du ender ud med. 

I den traditionelle voksning som vi kender, påføres voksningen i samme retning som hårvæksten og fjernes i den modsatte retning. Ved sugaring wax påføres det modsat, så sukkeret påføres i den modsatte retning af hårvæksten, hvorefter den fjernes i samme retning som hårvækst. 

Sugaring wax how to

Vi har lavet en how to til dig, der er nysgerrig på hvordan du skal påføre og bruge sugaring wax. Ved denne metode påføre du sugaring i den modsatte retning af hårvæksten, og fjerner derefter sugaring i samme retning som hårvæksten. Sukkeret i sugaring wax eksfolierer overfladen af huden – det gør at produktet kan påføres flere gange på det samme hudområde, uden risiko for irritation af huden. Ved påførelse af sugaring wax anbefales det, at dine hår er max en længde på 3-4 mm. 

Påførelse af sugaring wax er ens på hele kroppen:

 1. Varm din sugaring op til 45-50 grader og føles varm på huden (det må ikke brænde)
 2. Skyl hudområdet du ønsker at fjerne hår på
 3. Tør huden godt efter inden start
 4. Stræk huden ud og påfør din sugaring wax mod hårgroningen 
 5. Stræk huden ud ,og sæt eventuelt en strips på, og hiv den af med hårgroningen
 6. Fugt en klud med lunkent vand, og fjern eventuelle rester af din sugaring
 7. Påfør eventuelt en fugtgivende og beroligende creme

Kom godt i gang med sugaring wax

Når du skal i gang med sugaring wax, er det vigtigt du finder de rigtige produkter til det. Derfor har vi fundet sugaring wax pakker, så du kan få det hele samlet.

HEVI Sugaring Sampak – HEVI SUGARING

Hevi sugaring wax sampak

Hevi sugaring sampak fra Hevi sugaring er perfekt til dig, der gerne vil komme godt i gang med sugaring wax. Der er alt hvad du behøver i; sugaring body, strips og spatler. Sugaring body kan bruges til alle steder på kroppen også de små steder som ansigtet. Derudover er produktet allergicertifiseret og økologisk.


 • Starterpakke med sugaring wax
 • Indeholder Sugaring body, strips og spalter
 • Allergicertificeret
 • Økologisk
 • Hårfri op til 6 uger
 • Kan bruges overalt på kroppen

Roll On Sugaring Startpakke – HEVI SUGARING

Sugaring wax startpakke

Roll On Sugaring Startpakke fra Hevi sugaring er en ny måde at påføre din sugaring wax. Pakken består af roll on sugaring varmer, roll on sugaring wax, powder og strips. Denne startpakke er perfekt til store kropsområder, såsom ben og arme. Det aldrig været nemmere at påføre sin sugaring med roll on sugaring wax. Den er økologisk og allergicertifiseret, hvilket resulterer i en skånsom hårfjerning.

 • Sugaring wax roll on startpakke
 • Indeholder varmer, roll on sugaring wax, powder og strips
 • Økologisk
 • Allergicertifiseret
 • God til store kropsområder
 • Hårfri op til 4 uger

Hevi Sugaring Logo

Fra 599,00,- DKK


Plejning før og efter sugaring wax

Det en god ide at pleje din hud både før og efter, du har anvendt sugaring wax. Vi har derfor samle nogle produkter, der kan hjælpe dig med at opretholde en sund og blød hud.

Pleje før sugaring wax

HEVI Powder – HEVI SUGARING

Sugaring wax pleje powder

Hevi Powder fra Hevi sugaring er en powder der påføres før hårfjerning, for at få det bedste resultat. Powderen sikre at huden er tør, så sugaring wax kan klæbe sig til huden og få alle hår af ved behandlingen. Hevi powder kan anvendes alle steder på kroppen.


 • Powder til hårfjerning
 • Holder huden tør
 • Allergicertificeret
 • Kan bruges alle steder på kroppen
 • Parfumefri
 • Mindsker sved ved sugaring

Pleje efter sugaring wax

Pure Benefit Luxurious med Aloe Vera – HEVI SUGARING

Sugaring wax pleje Aloe Vera

Økologisk certifiseret creme med Aloe Vera fra Hevi Sugaring. Cremen køler og beroliger huden efter sugaring wax, så rødme og irriation formindskes.


 • Creme til pleje efter hårfjerning
 • Køler og beroliger huden
 • Antibakteriel efterbehandling
 • Økologisk certificeret
 • Mindsker irration og rødme
 • Indeholder aloe vera


Fordele ved sugaring wax

Der er mange fordele ved brug af sugaring wax. Vi har derfor lavet en liste over nogle af de fordele, du kan forvente ved brug af sugaring wax. 

Holder op til 5-6 uger

Du kender sikkert irritationen, over at skulle gå og huske/holde øje med, hvornår du skal vokse eller barbere dig igen. Ved barbering går der nogle gange ikke mere end en dag, før det allerede føles som om, at hårene er på vej ud. Hvorpå voksning kan holde op til 4 uger. Med sugaring wax kan der gå helt op til 6 uger, før du behøver at fjerne dine hår igen. Derudover nedsætte sugaring wax for hårvæksten og reducere hårmængden.

Mindre irritation af huden

Røde knopper, indgroet går og rødme kan alle være nogle resultater efter hårfjerning. Med Sugaring wax rykker du hårene ud ved roden, og risikere ikke at hive hårsækkene med op. Når hårene viser sig synlig igen, er de bløde. Sugaring max fjerner alle døde hudceller og efterlader huden blød.

Naturligt produkt

Sugaring wax er et naturligt produkt. Den traditionelle ingredienser er citron, vand og sukker, hvilket gør det til et vandopløseligt produkt, så det er nemt at rengøre efter behandlingen med lunkent vand. Ved valg af et økologisk produkt, sikre du dig også en hårfjerning som er helt fri for hormonforstyrrende stoffer og andre allergifremkaldende stoffer. Derfor anbefales det særligt til sensitiv hud. 

Gør ikke ligeså ondt som traditionel voksning

Sugaring wax gør ikke lige så ondt som den traditionelle voksning, fordi hårene fjernes i samme retning som hårsækkene, hvilket er modsat normal voksning. 

Hvornår burde du ikke bruge sugaring wax

Som udgangspunkt, kan alle bruge sugaring wax, da det indeholder naturlige ingredienser. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du er ekstra følsom nogle steder på kroppen, kan det gøre ondt. Specielt omkring nye piercinger eller tatoveringer. Er tatoveringerne ikke nye, kan sugaring wax/sukkervoks hjælpe med at eksfoliere de døde hudceller på din hud.  

Du kan bruge sugaring wax overalt på kroppen, men ved sensitive steder, som i ansigtet, kan du opleve rødme. Rødmen vil som regel aftage efter nogle timer. En god ide, er at tage smykker og piercing ud, før du påbegynder sugaring. Du skal derudover ikke anvende sugaring wax hvis din hud er beskadiget på forhånd, ved for eksempel solskoldning eller på sår. 

Ofte stillet spørgsmål 

I tilfælde af ubehag efter brug af sugaring wax

Skulle du opleve nogen form for ubehag efter din behandling, anbefaler vi at du kontakter din læge eller en hudlæge.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.