Intimpleje - få det bedste til dig lige her og forbedre din hverdag!

Intimpleje – få et sundere underliv!

Indlægget blev opdateret den 21. januar 2021

Intimpleje er meget mere end bare din sundhed. Det handler også om at være tilpas i sin egen krop, og kunne gå igennem dagen selvsikker, uden at skulle bekymre sig hele tiden.

Det er ikke unormalt, at du som kvinde i gennem dit liv, oplever en form for ubalance i dit underliv på den ene eller anden måde. Irritation eller ubalance i dit underliv kan mange gange, forbedres ved brug af intimpleje produkter.

Når du vælger produkter til intimpleje, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvad det indeholder. Da de nedre regioner, hvor vi bruger intimpleje, er sarte og sensitive områder, skal du bruge milde produkter. Vi anbefaler derfor, at du finder produkter med naturlige produkter, er pH- tilpasset og dermatologisk testet.

De bedste intimpleje-produkter

Intimsæbe til dagligt brug

Det mest brugte produkt til intimpleje er en intimsæbe, som kan bruges til dagligt brug. Den er nem at anvende, da du blot bruger den, når du går i bad. Du hælder lidt på din hånd og vasker dig så med det omkring dine intime zoner. Den har også flere virkninger, hvis du allerede bøvler med gener i dine intime zoner, men kan også blot bruges som et middel til at holde din pH værdi ved lige.

Bedste almindelige intimvask

Australian Bodycare
– Intim Wash

Kan bruges dagligt. Virker mod kløe, lugt og andre gener. Udover det, er den effektiv mod røde knopper, skægpest og indgroede hår.
Dermatologisk testet og pH-tilpasset til intimpleje.

DKK 99,00

Femigel til tørhed, lugt og kløe

Bøvler du til hverdag med ovenstående gener, er dette et oplagt intimpleje at tilføje derhjem til. En femigel kan benyttes af folk, der døjer meget med ovenstående gener eller hvis du blot, har det en smule. De kommer i små tuber, og kan så påføres 1-2 gange dagligt i en periode, hvor du efterfølgende kan gøre det ugentligt for at opretholde sundheden. Alt efter hvilket mærke du køber, kan det variere, hvor meget og ofte det skal bruges. Det vigtigst er bare, at indholdet er 100% naturlige aktiver.

Bedste intimpleje til tørhed, lugt og kløe

Australian Bodycare
– Femigel

Kan bruges dagligt og ugentligt, alt efter behov og ønsker. Den modvirker bakterier, er hormonfri og pH tilpasset .

DKK 99,00

Beskyttelse mod irritation ifm. menstruation, overgangsalderen eller inkontinens.

Oplever du kløe ifm. menstruation, overgangsalderen eller inkontinens røde, svie eller generel irritation, så kan du finde en creme, som hjælper med at berolige området. Det en sådanne intimpleje gør, er at berolige huden omkring dine intime zoner, så kløen og svien mindskes. Måden det foregår på, er ved at skabe en barriere mellem huden og alt udefra, som kan irritere.

Bedste intimpleje mod irritation ifm. menstruation, overgangsalderen eller inkontinens.

Australian Bodycare
– Barrier Cream

Er dine intime zoner irriteret fra inkontinens, menstruation eller en anden form for irritation, så er denne bakteriecreme ideel. Den indeholder 100% naturlig Tea Tree Oil, som er med til at modvirke bakterier.

Udover det, er den dermatologisk testet.

DKK 129,00

Bedste pakke til intimpleje

Australian Bodycare
– Pakke til intimpleje

Få hele pakken og skab et sundt underliv. Du får en intimsæbe med mælkesyre, en Femigel og en Femi Daily. Specielt effektiv mod tørhed, kløe, svie og irritation.

Pakken indeholder:

  • Intim Wash 200 ml
  • Femigel 5×5
  • Femi Daily 100 ml

DKK 299,00

Din pH VÆRDI

Grunden til at vi længere oppe anbefaler, at når du køber intimpleje, skal de være pH tilpasset, skyldes at vores hud omkring vores intime zoner/nedre regioner, har en anden pH værd end resten af kroppen. Vores krop har en pH værdi på 5,5 imens intimområdet er på 4.

For at sætte det lidt i perspektiv kan du forestille dig, at vand har en pH værdi på 7, som er neutral. En værdi på 4 er altså til den sure side. Det hjælper intimpleje med at at opretholde balancen, hvis nødvendigt.

Sådan passer du bedre på din intimzone

Vælg den rigtige sæbe

Som nævnt før, anbefaler vi stærkt, at du kun bruger intimpleje til din intimzone grundet pH værdien, der skal tages hensyn til.
Selvom at det nemmeste ville være at bruge den shower-gel, du har stående i badet, så er det ikke en god ide. Det kan nemlig nemt give ubalance i dit underliv, hvor du vasker dig i din nedre regioner med en showergel, der er fyldt med parfume og andet

Grunden til at det er vigtigt, er fordi, bliver der skabt ubalance i dit intime område, er det nemmere for bakterier at trænge ind. Det kan så skabe ubehag i form af kløe, lugt og eventuel svien.

Vær opmærksom på dit undertøj og bind

Det rigtige – sågar også det forkerte undertøj eller bind kan være en hindring for din intimpleje. Dette trick er specielt for dig, som i forvejen har let til irritation kløe og måske endda svamp. Mange af de bind og hygiejneprodukter som der er at finde på hylderne i de danske supermarkeder, er oftest fyldt med f.eks. parfume. Parfume er en stor irritation faktor og har mange indholdsstoffer, som ikke er en god kombination med din intime zoner.

Et andet sted du kan øge din intimpleje, er ved at vælge bomuldstrusser. Ved at have trusser af bomuld eller naturmateriale, er du med til at berolige dine intimezoner. Det er fordi, at de klassiske materialer som polyester og kunststof godt kan stikke og rive lidt, hvis du f.eks lige har barberet dig. Udover det, er det bare ikke særlig åndbar.

Frisk luft

Hermed hverken anbefalet eller en opfordring til at gå nøgen rundt udenfor dit hjem – men frisk luft er en undervurderet intimpleje til dig dine nedre regioner. Det kan være en god ide, hvis du bøvler med kløe, svien eller svamp at sove uden underbukser. Det gør, at din nedre region i løbet af natten kan få frisk luft og ånde, uden at der sidder noget kunststof og generer. Dette er selvfølgelig ikke for alle, og det er helt ok! Men har du intet imod det, er det et ret nemt og billigt intimpleje trick.

Tør dig rigtig efter badet

Selvom at de fleste af os, har lært fra barnsben, at vi skal tørre os grundigt efter et bad, så er realiteten faktisk en anden. Specielt intimområdet har ikke godt at en grundig tørring med håndklædet. Det anbefales i stedet, at du dypper blidt med håndklædet disse områder.

Gode råd om intimpleje


Undgå parfume

Undgå deodorant eller showergel med parfume til underlivet. Det kan skabe irritation og sætte dit underliv i ubalance. Intimpleje til intime zoner er vigtige, og vi anbefaler, at du lige netop her overvejer et produkt, der er lavet til det. Der findes efterhånden flere mærker, som laver intimpleje-produkter, og du kan derfor finde det i forskellige prisklasser

Brug kun bind og trusseindlæg ifm. menstruation

Brug det kun når du har menstruation. Det lyder simpelt, men mange gør det også i andre perioder. Men har du bind eller trusseindlæg i, mindsker det åndbarheden til dine intime zoner. Åndbarhed er et af de bedste intimpleje råd, der kan gives.

Vask altid kun rundt om

Vask altid kun på og omkring de intime områder med din intimpleje. Vask aldrig op i, da det er med til at ødelægge din bakteriebalance.

 

Er din hud generelt sart, så læs vores artikel om mascara til sarte øjne.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.