K-beauty i Danmark | Din nye skønhedsrutine! - Beauty Living

K-beauty i Danmark | Din nye skønhedsrutine!

Indlægget blev opdateret den 14. april 2021

Hvad er det der K-beauty egentlig? Flere og flere snakker om det og koreanske mærker bliver omtalt i forbindelse med K-beauty. Kort fortalt, så står det for koreansk hudpleje. Det er skønhedsprodukter, der stille og roligt tager over verdenen. Men K-beauty i Danmark er meget mere end blot produkterne. Produkterne er kendte for at indeholde naturlige ingredienser og masser af fugt, som skal være til at give din hud alt det, som den behøver. Men K-beauty i Danmark og egentlig verdenen over, er blevet populær og bemærkelsesværdig på grund de såkaldte 10 trin, der skal til for en smuk hud. Det skal understreges, at ikke alle 10 trin nødvendigvis passer til din hudtype og er det tilfældet, er det ganske okay blot at vælge nogle ud og bruge dem.

I nedenstående afsnit vil de 10 trin blive forklaret.

De 10 trin

  1. Oliebaserede renseprodukter – det første trin og blot en overfladisk rensning. Her fjernes blot gamle makeup rester eller overskydende olier.
  2. Vandbaserede renseprodukter – en lidt dybere rensning, som fjerner alt det, du ikke fik med ved første rensning og så forebygger denne fremtidige urenheder.
  3. Eksfoliering – dette trin er til for at fjerne døde hudceller. Her er det vigtigt at vælge et produkt, der er tilpasset lige netop din hud, for at opnå bedste virkning.
  4. Toner – rensningsprocessen er ovre og derfor er næste trin toner. En toner hjælper med holde balance i din huds pH-værdi. Her får du masser af næring og fugt.
  5. Essens – Efter fjernelse af de døde hudceller, skal de nu fornyes. Det gør denne process.
  6. Serum – et trin til dig der bøvler med din hud og som kræver særlig behandling. Vælg derfor en serum, der matcher lige netop din hudtype.
  7. Sheet mask – Klassisk element i K-beauty i Danmark og verdenen over – det er en af de ting, hvor K-beauty skiller sig ud. Masken giver din hud et boost og skaber ny energi.
  8. Øjencreme – et af vores sarte områder, da det er særligt udsat af både vind, vejr og miljøet. Brug her en skånsom creme.
  9. Ansigtscreme – nu skal din hud have et beskyttende lag, så den er klar til en ny dag. Denne creme skal fungere som en slags modstandsdygtig hinde.
  10. Solcreme – en undervurderet ting i Danmark og noget hvor K-beauty i Danmark virkelig kan gøre en forskel for os.

K-beauty er altså kommet for at blive i Danmark og det ses også tydeligt på den hurtigt voksende trend af produkterne, der er i diverse skønhedsbutikker Så prøv dig frem og find måske dit næste yndlings produkt.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.