Katarina - Guide til påføring af kunstige øjenvipper

Katarina – Guide til påføring af kunstige øjenvipper

Kunstige øjenvipper

Indlægget blev opdateret den 17. november 2021

Hvem er Katarina Andersson?

Mit navn er Katarina, jeg er 22 år gammel og har en passion for smukke kunstige øjenvipper!

Min passion for flotte vipper

Jeg er ekstremt glad for at lægge en flot makeup, og jeg går super meget op i, at det ser pænt ud. Derudover går jeg også op i, at mine kunstige øjenvipper både har den rigtige kvalitet og at de er cruelty free.

En af de andre ting som du sikkert også tænker på, når du skal påføre dine kunstige øjenvipper, er at de skal være nemme at sætte på. Det er vigtigt at de er lette og ikke er tunge at have på øjnene – der er ikke noget værre end tunge vipper. Opfylder de, de krav, så er de nemlig mere behagelig at have på og nemmere at påføre.


Mine favoritvipper

En af de mærker, jeg er ekstrem glad for, er Dufflashes. De laver super lækre vipper og specielt deres “Red Carpet” vipper, er fantastiske og en af mine yndlingsvipper, da de er voluminøse, men samtidig ikke for overdrevet, så de stadigvæk har det lidt naturlige look, som jeg personligt elsker.

DUFFLASHES – 3D Faux Mink Red Carpet

dufflashes red carpet vipper

Ønsker du en masse volume og længde i din øjenvippe, så er Red Carpet vipperne fra Dufflashes lige noget for dig. De giver dig et glamourøs look, da vippestrående er placeret længere ud mod enderne som giver et smukt løft. Derudover kan disse vipper bruges op til 25 gange, og er bløde og flexible med deres naturlige hårstrå af steriliseret human hair.


 • Kunstige øjenvipper
 • Steriliseret human hair
 • Giver volume og længde
 • Kan bruges op til 25 gange
 • Glamourøs look
 • 3D effekt


En vippelim, der gør det hele nemmere

Min absolut favorit lim er den fra Depend og det er også den som jeg har brugt de sidste 6-7 år, hvor jeg har gået med kunstige øjenvipper.

DEPEND – Lim natural til kunstige Øjenvipper

depend vippelim

Denne øjenvippelim fra Depend, er god til dig der ønsker en problemløs påførelse af dine vipper uden synes af limen. Den er nemlig hvid ved påføring, men bliver transparent når den tørrer. Derudover er den lavet på en vegansk formel som ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


 • Kunstig øjenvippe lim
 • Gennemsigtig glue
 • Skaber et naturligt look
 • Vegansk formel
 • Uden animalsk oprindelse
 • Nem at anvende

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
59,00 59,00 GÅ TIL BUTIK


Sådan påfører du dine vipper, nemt og enkelt

Den måde jeg ligger mine vipper, er at jeg tager limen og putter på mine vipper, derefter lader jeg mine vipper tørre i omkring 20-30 sekunder.

Jeg tager derefter min pincet og klemmer den om vippen, også fører jeg den op til mit øje. Det der fungerer i mit tilfælde, det er, at starte med at sætte vippen på i midten af min vippekant og derefter sætte den kunstige øjenvippe fast i ude i siderne af vippekanten.

Jeg lader dem sidde og tørre lidt, og til slut tager jeg pincetten og trykker mine egne vipper sammen med de falske øjenvipper.

Jeg håber du bliver lige så glad for kunstige øjenvipper som jeg er, og med de kunstige vipper, kan du jo vælge ud fra hvilke humør du er i og om det er til fest eller bare en hyggelig dag med veninderne.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.