Lavinde Copenhagen - Cecilie, som er stifteren bag, fortæller!

Lavinde Copenhagen – Cecilie Vinde fortæller om ideen bag!

Cecilie fra Lavinde Copenhagen

Indlægget blev opdateret den 4. marts 2021

Hvem er jeg?

Mit navn er Cecilie Vinde og jeg er medstifter af Lavinde Copenhagen. Jeg har siden, jeg begyndte at bruge makeup, altid gået meget op i mine vipper. Jeg har oftest købt dyre mascara og på SU synes jeg ikke altid, at budgettet tillod, at jeg kun købte de eksklusive og dermed dyre mærker. Men hvorfor skal man gå på kompromis med oplevelsen og designet, blot fordi man ikke vil bruge hele sin formue på makeup og hudpleje? Jeg har altid manglet et brand, som fulgte med tiden. Et som udviklede produkter af høj kvalitet, i et smukt design og som lå på et prisniveau, man kunne være med på.

Da min partner og bedre halvdel, Fillip Nielsen, kom med de samme tanker og idéer, var vi slet ikke i tvivl om, at det var lige præcis den type brand, vi skulle udvikle sammen. Vi ønskede dertil, at så mange som muligt kunne bruge vores produkter og derfor indgik vi et tæt samarbejde med Astma-allergi Danmark.

Livet som iværksætter

At være iværksætter kræver rigtig meget af dig selv. Mit første råd er derfor, at hvis man går med tankerne om at starte sin egen virksomhed, så skal du tro 100% på det! Og du skal virkelig brænde for det!

Jeg føler mig meget privilegeret over at arbejde med noget, jeg virkelig brænder for. Men det skal også siges, at det har krævet mange år med rigtig hårdt arbejde. Det skal du nok komme igennem, hvis du bare tror 100% på din virksomhed.

Tro på det!

Tror du på din virksomhed, så vil du også gøre alt for den. Er du på udkig efter investorer, så er der meget større sandsynlighed for, at de vil være en del af din virksomhed, hvis de kan mærke dig og din oprigtige gejst. Altså hvorfor lige netop denne virksomhed kan noget særligt. Selvom de første år har været rigtig hårde, og vi har brugt mange af vores vågne timer på at pakke og knokle, så giver det et adrenalin kick at sende sine egne produkter afsted. Det gør en glad, hver gang man sender produkter afsted.

I de første mange år har både Fillip og jeg haft mange kasketter på. Vi har skulle sætte os ind i rigtig mange processer og områder, som vi aldrig havde arbejdet med før. Nu begynder jeg mere og mere at sidde med nogle mere specifikke arbejdsområder, idet vi har fået flere medarbejdere ombord. Det gør det endnu sjovere.

Jeg sidder med en del strategisk og kreativt arbejde, og så netværker jeg også en del og det elsker jeg. Jeg får lov til at møde en masse spændende personer (undtagen under COVID-19) og ikke mindst, så elsker jeg at komme ud i butikkerne og få feedback fra personalet og kunderne. Det giver mig altid en masse energi og ikke en masse idéer. Jeg elsker at sidde med så mange blandede opgaver.

Hvad er vores fremtidsplaner med Lavinde Copenhagen?

De næste par år kommer Lavinde Copenhagen til at udvikle sig rigtig meget. Vi udvider vores produktlinje, vores team, vi sætter endnu mere ind på markedsføring, skaber større synlighed og ikke mindst udvider til nye markeder. Vi satser også stærkt på at komme til at vinde flere priser på vores produkter. Vi går altid efter at udvikle det bedste af det bedste og det har bl.a. dommerpanelet hos Danish Beauty Award netop lagt mærke til. Det har været helt fantastisk at modtage hver og én pris både ved Danish Beauty Awards og til Scandinavian Makeup Awards. Det er et skulderklap, der løfter en og giver en fornyet energi.

Jeg håber, at vi med vores produkter kan være med til at give alle en følelse af luksus og velvære i vores travle hverdage. Det er så vigtigt for os, at I kan mærke kvaliteten, i det vi laver. For intet er overladt til tilfældighederne. Det skal være en oplevelse at bruge vores produkter.

Hvor finder jeg inspiration?

Jeg bliver inspireret af rigtig mange ting. Både Fillip og jeg er lidt arbejdsskadet på den front. Vi lægger mærke til mange ting og samler inspiration fra mange steder. Det kan være lige fra et menukort, hvor vi synes, at det er lavet af et lækkert materiale som kunne være interessant at bruge til en emballage. Eller et design vi ser i et magasin, som inspirerer os.

Jeg følger, på Youtube og Instagram, profiler som kan inspirere mig på forskellige planer. Jeg elsker at følge personer, som har en enorm drivkraft og som er gode til at dele ud af deres erfaringer og deres måder at takle diverse situationer. Jeg er drevet af at udvikle mit mindset og hele tiden sørge for, at jeg og vores brand udvikler os. Jeg følger også personer, som kan udvikle mine kompetencer og viden inden for makeup og hudpleje. Personer jeg elsker at følge er: Ryan Serhant, Mrs. Rodial, Andrea Ali, Victoria Beckham, Vogue og Ted på Youtube.

Mine skønhedsrutiner og lidt tips

Jeg håber, at vi med Lavinde Copenhagen kan udbrede kendskabet og viden til makeup og hudpleje produkter på et plan, hvor alle kan være med. En vigtig del i mine egne rutiner er, at jeg renser min hud morgen og aften. En anden vigtig del er at rense huden to gange. Første rens fjerner din makeup af og anden rens fjerner snavs og renser i dybden.

Derefter bruger jeg en serum, dag- eller natcreme og en øjencreme. To gange om ugen bruger jeg vores BOOST – Deep Hydrating Eye Mask som giver mit øjenområde et mere intenst fugtboost. Samtidig givet det en let opstramning, som også er min redning, når jeg skal se frisk og vågen ud. Det er et produkt, jeg ikke vil undvære i min ugentlige rutine!

3-4 gange om ugen bruger jeg vores HYPED – Eyelash Serum. Den sørger for, at mine vipper forbliver stærke og lange. Mine vipper knækkede desværre, efter jeg havde født vores datter, så dette produkt er også et must for mig.

I min makeup rutine bruger jeg;

  • En flydende foundation
  • Concealer
  • Setting powder
  • Bronzer
  • Highlighter
  • Blush
  • Bryn produkter
  • Mascara

og så bruger jeg øjenskygge dagligt. Øjenskygge synes jeg, er et vigtigt step, og jeg håber, at når vi får udviklet vores øjenskyggepaletter, at jeg kan få flere kvinder til at bruge øjenskygge. Det åbner øjet og skaber liv til ansigtet. Det skal blot være overskueligt og nemt at anvende øjenskygge. Derfor udvikler vi heller ikke en palette med 10-15 forskellige farver, som man skal forholde sig til

Det lyder måske som mange step i min rutine, men jeg bruger ikke lang tid på min makeup udover min mascara. Den elsker jeg at bruge lidt ekstra tid på og det er absolut også et favorit produkt.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.