Liquid Blush - Vi har fundet den helt rette farve til din hudtone →

Liquid blush | Find din farve til det naturlige sommerlook

Indlægget blev opdateret den 22. august 2022

Tiktok tendensen “No makeup makeup look” har bragt en masse nye beauty-produkter på banen. Et af disse produkter er liquid blush. Liquid blush er perfekt til at give dig ekstra sommerglød med et friskt, naturligt look.

Henover sommeren er blush blevet en af mine vigtigste go-to makeup produkter, så da liquid blush dukkede op på min Tiktok, var jeg med det samme solgt, og jeg fik hurtigt købt mig min egen. Det tog mig dog noget tid at finde frem til det helt rette produkt til en fornuftig pris, da det på det tidspunkt slet ikke var et produkt, jeg havde noget som helst erfaring indenfor.

Så derfor tænkte jeg, at jeg ville dele alt min søgen med jer gennem denne guide.

6 typer liquid blush til din sommerglød

De bedste liquid blush til lys hud med kold undertone

OBS: Når du har en lys hud med en kold undertone, kan du med fordel bruge en let lyserød blush for at give et naturligt look. Hvis du istedet gerne vil have et friskt pust, kan du også her benytte dig af en koral farvet blush.

Lumene Invisible Illumination Watercolor Blush Pink Blossom

Lumene’s invisible illumination watercolor blush er en let liquid blush. Blushen indeholder den perfekte kombination af ingredienser og farvepigmenter til at give en glødende, frisk og fugtig hud. Det gør, at den passer godt til en tør og træt hud. Den har en let dækkeevne og giver derfor et naturligt look.


 • Let dækkeevne
 • Glødende
 • Indeholder 15. ml
 • Fugtig
 • Lysreflekterende farvepigmenter
 • Giver frisk, strålende hud.

Maybelline Cheek Heat Gel-Cream Blush #25 Fuchsia Spark

Maybelline Cheek Heat Gel-Cream Blush har en let, vandbaseret formel. Blushen har farvepigmenter, der giver dine kinder glans med et naturligt resultat. Den er silkeblød og behagelig på huden.
Påførelse: Ved brug af denne blush, trykker du bare en smule ud på fingerspidsen og dupper den på efter behov. Du kan tilføje ekstra lag for et mere rødmende resultat.


 • Naturligt finish
 • Oliefri og vandbaseret formel
 • Gel-cremet tekstur
 • Indeholder 10 ml

De bedste liquid blush til medium hud med varme undertoner

OBS: For dig med en medium hudtone med varme undertoner er den perfekte farve den mere pinke farve, som bidrager til det mere naturlige look. En dyb ferskenfarvet for det mere vovet look, kan også noget.

Neo Nude A-Blush 50

Giorgio Armani’s Neo Nude A-Blush 50 er en liquid blush med en naturlig glød og høj præcision. Den har en lang holdbarhed og er nem at blende ind i din hud. Den er perfekt til at matche præcis din unikke hudtone.
Påførelse: Denne blush har en applikator, der nemt påfører den rette mængde. Derefter kan du blende den ud med en beautyblender for det mere lette blendet look eller med din fingerspids for et mere pigmenteret farvet look.


 • Naturlig glød
 • Høj præcision
 • God blending
 • Matcher din unikke hudtone

NYX Sweet Cheeks Soft Cheek Tint Almost Famous

Denne liquid blush giver et naturligt, cheeky look. Den har en skrå applikator, der gør det nemt at påføre den. Formlen giver en følelse af lethed på huden og giver samtidig et naturligt finish. Så hvis du ønsker en naturlig rødmen i kinderne, er dette den perfekte liquid blush.
Påførelse: Påfør blushen med den medfølgende applikator direkte på kinderne og blend den derefter ud med fingrene. Tilføj eventuelt et ekstra lag, indtil du opnår det ønskede resultat.


 • Giver et naturligt resultat
 • En praktisk applikator til nem påføring
 • En meget let konsistens
 • Kan nemt påføres i flere lag
 • Vegansk produkt
 • Indeholder 12 ml

De bedste farver liquid blush til mørk hud med en varm undertone

OBS: Hvis du har en mørkere hud, passer en dyb farve perfekt til din hud. Det kan f.eks. være en mørk pink, eller lidt mere henne i den lilla og brune tone

Makeup Revolution Shimmer Bomb-Daydream
Bedste lipgloss

Pixi Sheer Cheek Liquid Blush

Pixi’s Sheer Cheek Gel blush giver naturlige, rosa kinder samtidig med at den plejer og giver fugt. Påførelse: Påfør en lille smule på kindbenene med fingerspidserne, og ton det ud.


 • Giver naturlige rosa kinder
 • Plejer og giver fugt
 • Nem at påføre
 • Kan nemt passe i tasken

Milani Cheek Kiss Blush Berry Smooth

Milani Cheek Kiss giver dig en perfekt, naturlig rødme på kinderne. Den har en cremet, flydende formel, der giver dig en perfekt mængde farve til dine kinder.
Påførelse: Denne liquid blush er nem at påføre. Du kan enten bruge fingerspidsen eller applikatoren og derefter blende ud med en beauty blender eller bare dine fingre, hvis du ønsker et mere pigmenteret resultat.


 • En cremet konsistens
 • Holder i flere timer
 • Indeholder granatæble, rosenekstrakt og vandmelon
 • Har nr. 160

Det skal du vide om liquid blush

Da jeg skulle vælge min liquid blush, følte jeg mig helt på bar bund. Hvilket brand skulle jeg købe den fra? Hvilken farve passede til mig?

Det hele var helt nyt for mig, så jeg brugte timevis på at finde forskellige guides på Tiktok, der kunne hjælpe mig frem til mit valg.
Hvis du står i samme situation som mig, har jeg her lavet en lille guide til hvilken farve, der er mest flatterende for de forskellige hudtoner og hvilke forskellige brands, der laver liquid blushes og hvad deres fordele er.

Fordele ved liquid blush

Almindelig powder blush har i mange år været en del af de fleste kvinders makeup samling, og det vil altid være et must have for mange kvinder. Det giver et solrigt, friskt look med lidt farve i kinderne. Dog giver powder blushes en mat overflade på huden, som kan give et mere tørt udtryk. Her giver liquid blush helt nye muligheder.

Den seneste tid er det blevet meget populært med det helt naturlige, skinnende makeup look blandt kvinder verden over. Ved denne bølge har den flydende form for blush fået sat et stort præg på beauty verden. Liquid blush giver et mere friskt, skinnende og naturligt look. De er perfekte til at skabe en naturlig sommer rødme i kinderne.

Liquid blush er også et perfekt produkt til dig, der har tendens til tør hud i ansigtet, da den hydrere din hud, hvor at en powder blush kan have en mere udtørrende effekt. En anden fordel ved liquid blush er at den er så pigmenteret, du skal derfor ikke bruge særlig meget af produktet for at skabe et smukt naturligt resultat.

Do’s og dont’s ved brug af liquid blush

Do’s:

Der er flere ting, du kan gøre for at opnå det bedst mulige resultat med liquid blush.

1

Forbered din hud ordentligt inden brug. For at blende din liquid blush bedst muligt med din hud og få den til at holde hele dagen, er det meget vigtigt at vaske dit ansigt grundigt inden og derefter bruge en god fugtighedscreme. Hvis din hud er tør eller olieret, vil din makeup generelt ikke holde lige så godt. En base af ren og fugtig hud vil skabe det pæneste resultat og den bedste holdbarhed. Udover det er det en stor fordel at benytte sig af en primer før påførelse, da den har en evne til at få makeuppen til at holde længere.

2

Blend din liquid blush ind i din makeup for et naturligt look. Hvis du ønsker det her friske, naturlige “No makeup makeup look” er det vigtigt, at du får blendet din blush grundigt, så den falder naturligt ind med i din hudtone.

3

Afslut med en setting spray. Ved at afslutte din makeup rutine med en setting spray, opnår du det smukkeste og mest naturlige look. Makeuppen vil udover det holde dagen lang og ikke blive “kaget” i løbet af dagen. Der findes både settingsprays, der laver en mat overflade eller en skinnede overflade, hvis det er det man ønsker.

4

Her er et af mine bedste råd også at undersøge Tiktok. Tiktok har tusindvis af videoer, der kan guide dig frem til, hvordan du bedst muligt påfører din liquid blush. Det kan du nemt undersøge ved at søge på hashtags som f.eks. #liquidblush eller #nomakeupmakeuplook. 

Dont’s

Det er vigtigt at vide, hvad man skal passe på med, når man benytter sig af blush. Da f.eks. forkert påførelse eller forkert farvevalg kan være en dealbreaker ved brug af blush. Derfor har jeg her lavet en opsummering af de fejl, man kan begå, og hvordan man undgår dem.

1

Forkert valg af liquid blush. Det kan være svært at finde den perfekte farve og det rette brand til netop dig, da alles hud er forskellige både i farve og overflade. Det er derfor utrolig vigtigt at undersøge hvilken, der er dit perfekte match. Her er mit bedste råd at afprøve de forskellige blushes før køb, hvis du f.eks. tager et smut i Matas eller Sephora, kan du i samarbejde med en medarbejder finde frem til den helt rette liquid blush for dig. Hvis dette er for tidskrævende, kan jeg dog også henvise til min guide tidligere i artiklen, hvor jeg både kommer ind på farve og hudtyper inden for de forskellige liquid blushes.

2

Forkert applikator til din liquid blush. Det er vigtigt at undersøge, hvordan du bedst muligt påfører den enkelte liquid blush for at opnå dit ønsket resultat. Jeg har derfor under guiden over de forskellige farver blush tilføjet påførelse. Da nogle former for liquid blushes fungerer bedst med en beauty blender eller en børste, hvor andre er bedre at påføre let med fingerspidsen, da de måske er mere pigmenteret på huden, og der derfor ikke er behov for lige så meget.

3

Du påfører din liquid blush de forkerte steder. Det er vigtigt at kigge på din ansigtsform for at finde frem til, hvordan makeuppen bliver mest flatterende for netop din ansigtsform. Jeg har derfor her lavet et overblik over, hvordan blushen påføres bedst på de forskellige former. På nogle ansigtsformer kan det være en fordel at lægge blushen ovenpå kindbenet, lige på æblekinden, hvor det på andre ansigtsformer fungerer bedre at ligge blushen langs med kindbenet.

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.