Makeup julekalender 2022 → Forkæl dig selv og dine nærmeste

Makeup julekalender 2022 → Vi har listet 20 populære julekalendere!

makeup julekalender 2021

Indlægget blev opdateret den 18. november 2022

Der er utrolig meget fokus på juleaften (af indlysende årsager) Men lad os nu ikke glemme al spændingen, som resten af december beriger os med. Når du har travlt med at dekorere, bage, pakke gaver ind og lege julemand, så tilføj da lige en festlig jubel til din dag med en af disse makeup julekalendere.  Imens du tæller ned til julemandens ankomst, så forkæl dig selv, eller måske en af dine kære med en makeup julekalender 2022, så de, lige så vel som du, kan glæde sig til at åbne en gave hver dag frem til juleaften.

Tidligere holdte mange mennesker traditionen med billige chokolade adventskalendere, men nu er der så mange alternative muligheder for at matche forskellige interesser og budgetter. Selvom nogle af disse valg er lavet specifikt til ‘hunkønnet’, kan de nydes af hele familien i år, og alle de kommende år, så længe interessen for makeup og hudpleje er der. Tag et kig på 2022s bedste julekalendere, og sørg for at være hurtig på tasterne ( Ja, vi snakker til dig) da de bedste er udsolgt i god tid, faktisk inden december overhoved rammer.

I Denne Artikel
  1. FAQ

MAC Julekalender

Skal du gå all-in på makeup julekalender? Så må denne være det helt rette bud til dig! Julekalenderen fra MAC indeholder 24 overraskelser – i både store og små størrelser. Desuden er det den sødeste indpakning, som vil pynte hele december derhjemme.

Clarins Julekalender

Clarins Julekalender 2022 har sørget for, at du får alt, du skal bruge i en makeup julekalender. Der er produkter til inden, makeuppen skal lægges og så får du også makeup produkter med, så du efterfølgende kan lægge en neutral, men smuk, makeup.

Makeup Revolution – Julekalender 2022

Synes du heller ikke, at gaveregnen behøver at stoppe den 24? Så er denne kalender for dig! Her er der nemlig 25 låger, så du bliver forkælet dagen efter juleaften. Desuden er julekalenderen super feminin og indeholder alt fra makeup til hår-tilbehør.

Clinique Julekalender

Det er vidst de færreste af os, der ikke kunne bruge en Clinique Julekalender. Her får du 24 af deres bedste produkter – i små miniudgaver. Perfekt til dig, der gerne vil forkæle din hud og samtidig teste diverse produkter. Lad julen starte allerede 1. december!

Nilens Jord Adventskalender

Denne adventskalender er et hit blandt mange! Den har 4 låger, som giver dig alt, du har brug for, hvad end det kommer til hudpleje eller makeup. De 4 temaer er: Ekstra pleje, pæne negle, smukke vipper og ro til huden.

Origins Advent Calendar (Limited Edition)

Origins er kendt for deres julekalendere hvert år – der indeholder alt det, vi har brug for, når vi rigtig skal forkæle os selv. Du får nogle af Origins favoritter – både til ansigt og krop. En must have, hvis du spørger os.

Ritual – The Ritual of Advent 2D

December er en travl måned – og du fortjener at blive forkælet! Denne julekalender giver dig 24 låger, der oser af selvforkælelse. Køb den til dig selv eller giv den til en, du holder af – vi lover, at de bliver glade for den.

Filorga Christmas Calendar (Limited Edition)

Elsker du Filorgas produkter? Så er denne for dig! Og i stedet for al det unødvendige pap, som vi aldrig kan bruge efterfølgende, så får du her alle gaverne i den fineste toilettaske, som du efterfølgende kan bruge til alle dine produkter.

Nivea Christmas Julekalender 2022 (Limited Edition)

Elsker du bare alt inden for hudplejerutiner? Så kan du få det hele i denne kalender. Der finder du alt fra produkter fra Nivea til Labello. Alletiders makeup julekalender til dig, der gerne vil have genopfyld af alle de gode klassikere.

L’Oreal Paris Julekalender 2022

Vi elsker at forkæle os selv! Så hvorfor ikke gøre december til den skønneste måde med alle favoritterne fra L’Oreal? Her får du alt fra makeup til vipper, ansigt, læber og bryn. Alle de gode ting!

Essie Advent Calendar

Smukke negle? Count us in! Vi elsker det året rundt, men nu er det bare ren win win, at du kan få en julekalender, der giver dig alt, du skal bruge til de smukkeste negle hele december. Her får du både full size og mini neglelakker – og en lille ekstra gave.

Evolve Happy Holiday Julekalender 2022

Modsat mange af de andre, så har denne kun 12 låger. Tag dog ikke fejl – der er nogle virkelig lækre produkter inde bag hver låge. Du bestemmer selv, hvornår du vil åbne, men de fleste plejer at åbne en hver 2. dag. Du finder produkter fra Evolve til både ansigt, krop og hår.

Barry M Beauty Julekalender 2022

En julekalender handler ikke altid kun om det indvendige – selvom at lækre gaver selvfølgelig er alfa omega. Men den må også gerne være flot udenpå. Her får du begge dele! Et smukt design og 24 fantastiske hudplejeprodukter – så kan det kun blive en god jul.

Matas Julekalender – Luksus

Skal det være luksus, så lad det være luksus! Matas har lavet deres egen luksus-julekalender, hvor du får alle deres makeup-favoritter. Så skal der genopfyldes af alle de gode ting hele december? Så har du her svaret!

Matas Pakkekalender – Classic

Endnu en makeup julekalender fra Matas. Her får du 24 skønne produkter fra Matas’ udvalg. Nogle produkter er deres egne mærker og andre er fra blandede brands – men alt sammen er klassiske produkter, du ikke kan leve uden.

Matas Julekalender – Natur

Denne make-up julekalender er perfekt til dig, der går op i makeup og hudpleje, som har naturlige egenskaber. Her får du 24 låger, der hver gemmer på et produkt, der er nøje udvalgt – netop fordi det har naturlige egenskaber.

Clinique 24 Days Of Advent Calendar (Limited Edition)

Clinique 24 Days Of Advent Calendar (Limited Edition)

Makeup julekalender 2021

Clinique 24 days of Advent Calendar (Limited Edition) er en julekalender med 24 låger, der indeholder produkter af højeste kvalitet. Denne makeup julekalender giver rig mulighed for velfortjent selvforkælelse og pleje hver dag indtil juleaften. Forkæl dig selv, din mor, din søster, eller en du holder af.


NYX PROFESSIONAL MAKEUP Julekalender

Makeup julekalender 2021
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Julekalender

NYX professional makeup julekalender er en julekalender med en værdi på 1.024 kr. som består af 24 lækre produkter fra NYX.
NYX er et super lækkert makeup brand med et stort udvalg er veganske produkter som rent faktisk er gode.


NYX Professional Makeup Gimme Super Stars! 12 Day Vegan Iconic Advent Countdown Calendar
PRODUKTOVERSIGT
Bulk up your beauty arsenal with this 12-day vegan advent calendar from NYX Professional Makeup. The Gimme Super Stars! Calendar features a specially-curated collection of NYX goodies concealed behind individual windows, giving you a daily treat to look forward to in the countdown to Christmas. Treat yourself this December or gift a beauty obsessed friend!

Scroll down to see what’s inside…

***SPOILER ALERT***

 

 

 

 

 

 

 

 

The Advent Calendar Contains:

HD Studio Concealer

Suede Matte Lip Liner

Born To Glow! Liquid Illuminator

Suede Matte Lip Liner

HD Studio Concealer

Epic Ink Liner Liquid Eyeliner Pen

HD Studio Green Colour Correcting Concealer

Control Freak Eyebrow Gel

Dual Sharpener

Suede Matte Lip Liner

Born To Glow! Liquid Illuminator

Suede Matte Lip Liner


PRODUKTDETALJER
NYX Professional Makeup Gimme Super Stars! 12 Day Vegan Iconic Advent Countdown Calendar

Makeup julekalender 2021

NYX Professional Makeup Gimme Super Stars 12 Days Iconic Advent Countdown Calendar er en makeup julekalender til dig eller til beauty guruen i dit liv. Denne julekalender er vegansk, og indeholder 12 låger med lækre overraskelser fra NYXs ultra lækre sortiment. Med denne julekalender kan du ikke andet end at glæde dig til at få en gave!


Sunkissed – Makeup Julekalender

Føler du heller ikke, at julen slutter prompte den 24? Så er dette kalenderen for dig! Den har nemlig sørget for en lille ekstra gave til den 25, så du dagen derpå, bliver forkølet endnu en dag.

Julen er lige rundt om hjørnet

December måned byder på en masse hygge. At sidde hjemme en søndag eftermiddag med en varm kop kaffe på sofaen, the grinch i fjernsynet, og sneen der falder udenfor, må være det ultimative mest hyggeligste i hele verden, efter lørdagens julefrokost hvor du fik lidt for meget at drikke. Begynder du at glæde dig til december måned efter dette lille scenarie? Det kan jeg godt forstå, her kan du få endnu et. En aften med børn/kusiner/fætre, hvor i bager pebernødder og brunkager i pyjamas med all i want for christmas kørende i højtaleren. Imens i venter på jeres bageværk i ovnen, og fråder jer over den fantastiske duft af vanilje, ingefær og kanel, sidder i og laver en guirlande i grimme farver og størrelser som nok ender i skraldespanden efter en uges tid. 
Amen, vi inde fra Beautyliving glæder os til december og jul, og vi håber i glæder jer lige så meget som vi gør!

Pas på dig selv i de hektiske uger op til juleaften

Selvom julen byder på en masse hygge, så kan den også være stressende. Arbejdspladser har travlt, familien kræver din tid og tilstedeværelse, og gaverne køber jo ikke sig selv. Det er vigtigt at prioriterer sig selv i julens smukke kaos, så du kan få det bedste ud af december måned og julen. Sørg for at slappe af når du har behov for det, og køb gaver i god tid. Vi har lavet en liste med gaveideer og hvordan du pakker dem ind, så du ikke skal bekymre dig om det. 

Selvom man godt er klar over at man skal tilbringe tid med sine nærmeste, og man har aftaler med mor, bror, og kolleger, så kan man nemt glemme at være til stede, fordi man har så mange deadlines og så mange ting man skal huske. 
Det er vigtigt at koble af engang imellem, og julen er en god tid at gøre det på, så man kan huske sine nærmestem og nyde selvskabet. Sæt telefonen til side, og prøv at være til stede fysisk og mentalt. Komplimentere din mor, køb en julekalender til din søster, og planlæg en udflugt med din far, det er de små ting der er betydningsfulde.

Kan jeg give mig selv en makeup julekalender?

Selvfølgelig kan du det! Lad os først og fremmest lige understrege det. Har du set en makeup julekalender, som du bare MÅ eje – og ved du, at der ikke er andre, der kommer til at give dig den, eller ved du bare, at du VIL have den og skal ikke risikere, at det bliver udsolgt? Så skal du bare købe den! Og det kan nok kun gå for langsomt.

Ved du dog, at du har en kæreste, ven eller familiemedlem, som elsker at fortælle dig op til jul? Så send denne liste deres vej. Det kan man jo sagtens gøre som en lille, sød påmindelse.

Har du undret dig over, hvorfor vi giver hinanden gaver?

En undersøgelse har vist at 90% danskere fejrer jul med gaver. Hele 77% af de gaver er købt sidst på måneden i november, eller i starten af december. 92% af danskerne mener at det er tanken der tæller, når det kommer til gave.

Yderligere 77% mener at en gave er udtryk for, hvor meget man holder nogen nær. Udover jul og fødseldage, er bryllupper et af de mest populære lejligheder til at give en gave, hvor det har vist sig at 61% af mennesker køber en gave i den anledning.

Men det er en super stressende proces at købe gaver, og finde ud af hvad man skal købe. For mange af os fylder tanken om at slæbe rundt i travle december butikker, og endeløse internetsøgning, os med forfærdelse. Så hvorfor er det lige at vi giver hinanden gaver?

Makeup julekalender 2021

Derfor giver vi hinanden gaver

Der er selvfølgelig mange forskellige grunde til, at vi giver hinanden gaver. Den mest interressante og hjertevarme grund er, at vi bliver glade. Det sætter nogle følelser i gang hos der giver gaven, og det sætter nogle følelser i gang hos personen der modtager gaven. Hvis vi virkelig nørder os ind i det her, så er vi nødt til at se på mennesker som en art, før vi kan forstå ideen med at give gaver. Du har helt sikkert hørt det før, og nu hører du det igen, mennesker er sociale væsener, og vi er blevet formet af millioner år med at leve og arbejde sammen. Vi trives simpelthen bare bedst, når vi samarbejder med hinanden frem for at leve i siloer. De følelser der bliver vækket i os når vi giver og modtager gave, er et resultat af vores udvikling som mennesker.

Hvis vi fortsætter med nørderiet, så er den sociale værdi ved at give og modtage en gave anerkendt gennem menneskets historie. Der har været utallige undersøgelser om menneskelig adfærd og gavegivning fra psykologer, økonomer, og marketingfolk, der kan skrive under på dette argument. At give og modtage gaver er simpelthen en kompleks og indviklet del af, hvordan vi mennesker interagerer med hinanden. Det er en måde hvorpå vi danner relationer til hinanden. Vores relationer til de mennesker vi holder nær, giver os en følelse af formål og følelse af tilfredshed.

At give gaver er kærlighedens sprog

Det at give en gave hjælper os at etablere og definere vores relationer. Det styrker båndene vi har til venner og familie. Når vi giver andre gaver, styrker det vores følelser for den person, vi giver gaven til. Det er faktisk ofte den, der giver gaven, der får den største følelsesmæssige fordel. Lad mig forklare. Når du giver nogen en gave, giver du den frivilligt uden at forvente at få noget igen. Vi nyder nemlig følelsen af at få nogen til at føle sig specielle. Det er åbenbart så god en følelse, det giver os lyst til at give mere. At give gaver er kærlighedens sprog.

3 DIY julegaver: Nemme gør-det-selv-julegaveideer!

Julen er lige rundt om hjørnet, og du mangler stadig et par gaver, og det at forære et gavekort, en bog, eller et par sokker er alt for upersonligt? Intet problem, vi har din ryg. Vi har 10 gør-det-selv gaveideer til dig, der ikke kun er super lette, men også virkelig fede!

→ Bag småkager!

Småkager er lækre, nemme at lave, og så kan du forære dem i en sød lille kagedåse med et kort. Dette er både en sød gave, og en gave som du ikke behøver at stresse over, tværtimod, smid en ansigtsmaske i hovedet (læs om ansigtsmasker her her) og bag dine småkager med noget musik i højtaleren. 

→ Lav en kaffescrub

Du kan ligefrem sige, at denne gave er en fuld spa oplevelse fordi denne gave forkæler alle dine sanser, og giver dig en masse afslapning, og selvfølgelig blød hud! Denne DIY gave er fantastisk hvis man har et lille budget, da det er meget få ingredienser man skal bruge, til at skabe en personlig gave lavet med kærlighed.

Sådan gør du: Bland kaffe, brun sukker og kokosolie, indtil du har en dejlig konsistens, og hæld blandingen i en beholder efter eget valg (for at spare endnu flere penge, kan du bruge noget, du allerede har derhjemme! F.eks. brugte beholdere med tomatsauce eller syltet frugt – bare vask det godt ud, fjern etiketten og genbrug den!) Hvis du maler en flot etiket og binder en sløjfe om låget med et smukt julebånd, er gaven perfekt!

→ Sammensæt din egen makeup julekalender 2022

En makeup julekalender kan være en simpel, nem og hurtig gave at forære. Både til en man holder nær, men også til sig selv. Det kan være skræmmende at prøve nye produkter, og man vil hellere holde sig til dem man kender, og de produkter man ved fungerer for en. Men det kan være en god ide at udfordre sig selv, når det kommer til at prøve nye produkter, og en julekalender er et godt sted at starte. Du kan købe en helt ny og forære den, eller du kan selv sammensætte en. Få inspiration til at sammensætte din egen makeup julekalender 2022 her

Husk, at du altid skal inkludere et kort , når du giver en gave!

Uden tvivl ja. Du skal altid inkludere et kort, når du giver en gave. Det giver lidt ekstra for modtageren, og det gør gaven mere personlig. Når man sammen med sin gave giver et kort, kan man også være sikker på, at modtageren ved, hvem gaven er fra. Vi har nok alle været i den situation, hvor vi har modtaget en gave, og ikke vidst hvem vi skulle takke. Det kan være mega frustrerende, at man ikke kan udtrykke sin taknemmelighed, når der ikke er blevet inkluderet et kort. Vi anbefaler ihvertfald altid at inkludere et kort når du forærer en gave.

Hvad skal jeg skrive på kortet?

Nu sidder du nok og tænker ‘åh nej! Hvad skal jeg skrive?!’ Du skal altså bare skrive fra hjertet af. Der er ikke noget manuscript eller template. *Tillykke’, ‘god jul’, eller ’tillykke med fødselsdagen’ sammen med din underskrift er normalt rigeligt. Hvis gaven er til en mere speciel eller en mere særlig lejlighed, skal du skrive en eller flere enkle sætninger. “For eksempel: “Mange tak for din hjælp”, eller blot “jeg så dette og tænkte på dig.”
Uanset anledningen vil en personlig note altid være en god ide, idet kortet gør gaven mere personlig. 

Makeup julekalender 2021

Tips og tricks til at pakke gaver ind!

Det er så meget lettere at pakke noget firkantet eller rektangulært ind. Gør dig selv en tjeneste og pak din gave ind i en æske!
Kardinalreglen for valg af gavepapir? Jo tykkere, jo bedre. Husk det! En skarp saks med et behageligt håndtag er nøglen, når du har en bunke gaver der skal pakkes ind, det ville være en ide at investere i sådan en. For at tilføje noget personlighed til din gave, foreslår vi, at du bliver kreativ med dit farvebåndsvalg. Du kan endda krølle traditionelt bånd for at gøre udseendet lidt sjovere.

Hvordan kommer man i julestemning?

Okay, er vi ikke enige om, at vi elsker julen? Og er vi ikke enige om, at vi virkelig gerne vil være i julestemning til december? Det tror jeg da nok. Men hvordan kommer man så i julestemning, når man bare ikke er det? Der er heldigvis ting vi kan gøre, for at hjælpe os selv med at komme i julestemning, og du skal selvfølgelig ikke snydes for vores tips og tricks til at komme i julestemning.

1. Pynt op

Hæng guirlander, lys og kranse op. Drop snemændende og rensdyrene. Få dit træ op. Når du fylder alt omkring med julen, vil din indre verden følge trop. Sæt noget julemusik på, bag et parti småkager, og gør det til en begivenhed ved at involvere familie eller venner. Jeg tør vædde med at du vil føle dig i julestemning efter sådan en omgang.

2. Lyt til julesange og syng med!

Hvis der er noget der kan få os i julestemning, så er det musik! Sæt din yndlings jule playliste på, mens du tumler rundt i dit hus eller imens du kører bil. Du vil have overdrevet svært ved ikke at komme i julestemning. Bonus tip – syng med! Det har vist sig, at sang kan hjælpe med at løfte et dårligt humør, så selvom du måske skal snyde dig igennem Jingle Bells og Deck the Halls, burde du føle dig meget mere munter, når All I Want For Christmas kommer.

3. Se julefilm

Der er intet mere hyggeligt end at lægge sig i sofaen på en mørk snebeklædt aften med juletræet oplyst og en julefilm i fjernsynet. Nogle af mine favorit julefilm er: Alene hjemme, Grinchen, A Christmas Carol, Love Actually, The Christmas Chronicles og Klaus! Og hvis du ikke har nogen film i din samling, så kan netflix og DR helt sikkert hjælpe dig på vej!

4. Bag julegodter

Ikke alene kan bagningen få dig til at føle dig mere festlig, men et parti hjemmelavede småkager er også en fantastisk gave! Gør det til en begivenhed ved at invitere dine venner eller familie til en kagebagefest, og tag godbidderne med på arbejde eller skole for at dele med kolleger og klassekammerater.

5. Nyd de sæsonbestemte lækkerier der følger med julen!

Brunkager, pebernødder, klejner, all of it! Der er visse lækkerier man kun kan få fat i, i løbet af december måneden, og de bliver ofte associeret med julen, og de kan måske vække nogle gode minder frem fra tidligere jul. Who knows? In any case, det er altid godt med lækkerier!

6. Tag på strøget, gågaden, et shoppingcenter

Selvom dette måske ikke er for alle, kan det at tage ud til indkøbscentrene være en fantastisk måde at komme i julestemning på. De smukke dekorationer, gavesættene, julemusikken, og andres travle begejstring kan være med til at bidrage til din egen julestemning. Ja, det er rigtigt, at julen er blevet lidt for kommerciel, men du behøver ikke nødvendigvis at købe noget – bare sug det hele ind!

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.