Nikoline deler ud af gode erfaringer og makeup tips. Læs mere→

Nikoline giver gode makeup tips!

Indlægget blev opdateret den 16. juni 2021 af Beauty Living

Hvem er Nikoline? 

Jeg hedder Nikoline og er 22 år gammel. Jeg har en stor passion for beauty og især for makeup. Det er også derfor at jeg er uddannet inden for skønhedsbranchen i Matas.  

Jeg valgte at arbejde i skønhedsbranchen, fordi at jeg har et vigtigt budskab.
Jeg ønsker at dele budskabet omkring hvor vigtig skønhed er, og hvor meget det fylder hos de fleste kvinder. Både med og uden makeup. Jeg ønsker at formidle budskabet om, at makeup er sjov og ballade – IKKE et krav for, at man er skøn og smuk. 

Det bedste ved mit job i Matas er, at vi kan inspirere hinanden, udfordre hinanden og lære af hinanden på alle punkter inden for beauty og makeup. Samt at der altid kommer nye og spændende produkter, som man kan lave nye og sjove looks med.

Nikolines 5 favorit brands inden for makeup

  • Anastasia Beverly Hills
  • Lancôme 
  • NYX Professional makeup
  • GOSH
  • Clarins

De ligger i forskellige prisklasser. De er pigmenterede, lette at arbejde med og kan sagtens bruges på tværs af brands. Med de brands, kan man både få løs pigment, pressede pigmenter, cremede øjenskygger, single skygger og paletter – noget til enhver smag!

#1 CLARINS Everlasting Youth Fluid Foundation SPF 15, 112 Amber

En foundation med dobbelt opstrammende og blødgørende hudpleje-effekt til genopretning af hudens ungdommelige udstråling.

Takket være ekstrakter af cikorie og rødalger genvindes hudens vitalitet dag efter dag. Huden fremstår synligt fastere, fyldigere, glat og strålende.Forhandler Pris Totalpris Læs mere
369,95 369,95 GÅ TIL BUTIK

#2 GOSH COPENHAGEN BB Powder 02

Nu får fans af GOSH BB Cream endnu et genialt BB-hybridprodukt, som tilbyder hudpleje og makeup i én: GOSH BB Powder.

Den silkeagtige og cremede BB Powder kombinerer let dækkende makeup med de plejende fordele af fugtighedsgivende hudpleje og er ideel til enhver, der ønsker et perfekt, mat look eller bare har brug for lidt matterende magi til nogle områder.Forhandler Pris Totalpris Læs mere
99,95 99,95 GÅ TIL BUTIK

#3 ANASTASIA BEVERLY HILLS Eye Shadow Palette, Norvina

Anastasia Beverly Hills Norvina øjenskyggepalet byder på en bred vifte af smukke, sarte og skarpe øjenskygge farver, der lader dig skabe alt fra et subtilt hverdagslook til et spektakulært partylook.

De 14 øjenskygge farver veksler mellem milde, matte nuancer og iøjnefaldende, metalliske farver, der fanger alles opmærksomhed og sætter prikken over i’et på ethvert festligt outfit. Forhandler Pris Totalpris Læs mere
484,95 484,95 GÅ TIL BUTIK

#4 LANCÔME Définicils Mascara, 01 Black Infini

Définicils Mascara giver lange og perfekt adskilte vipper farvet fra rod til spids. Définicils forlænger vipperne uden at klumpe, giver perfekt farve og holder hele dagen uden at drysse. Définicils former vipperne, så de bliver smidige og lange. Forhandler Pris Totalpris Læs mere
259,95 259,95 GÅ TIL BUTIK

#5 NYX PROFESSIONAL MAKEUP Butter Gloss, Angel Food Cake

Blød som smør og silkeglat – vores Butter Lip Gloss smager så sødt som en småkage og gør dine læber lækre. Brug den alene eller over din yndlingslæbestift for en cremet klar til medium dækning, som smelter på læberne og aldrig føles klistret.Forhandler Pris Totalpris Læs mere
64,95 64,95 GÅ TIL BUTIK

Glimmer kan jeg ikke undvære i en øjenskygge-palette 

Jeg har svært ved at nævne én farve, som jeg ikke kan leve uden. For man kan opnå noget spændende med alle farver. Til gengæld vil jeg have svært ved, at leve uden glimmer! Et øjenskygge look, kan altid piftes op med lidt ekstra glimmer – især hvis man skal i byen om aftenen, hvor det gerne må være lidt ‘ekstra’.

Mit bedste tip til en flot øjenskygge er, at kun fantasien sætter grænser! Du kan lægge en ensfarvet øjenskygge over hele øjenlåget, men du kan også blande farverne eller lave mønstre og figurer. Det handler om, at afprøve sine idéer og være kreativ. Glem ikke glimmeret hvis du ønsker lidt ekstra shine og opmærksomhed. 

En fejl som mange laver når de lægger makeup 

Den typiske fejl jeg ser gentager sig inden for makeup, er at de bruger for meget produkt, og blender det for lidt. Jeg vil næsten sige, at man ikke kan blende for meget. Blending kan redde mange ting og det får et look til, at se mere smooth og lækkert ud. Desuden glemmer mange, at bruge en primer under øjenskyggen. En primer er et vigtigt grundlag for en flot, intens og holdbar øjenskygge. Min favorit er ‘Eye Primer’ fra Nilens Jord.

NILENS JORD Eye Primer

Nilens Jord Eye Primer bruges på øjenlåget inden makeup.

Primeren giver øjenlåget en glat overflade som gør det nemmere at lægge en smuk fejlfri makeup. Desuden forlænger primeren holdbarheden af øjenskyggen.Forhandler Pris Totalpris Læs mere
179,95 179,95 GÅ TIL BUTIK

Mit sidste tip til dig der elsker, at lægge makeup eller til dig som gerne vil lære det! 

Makeup skal ikke dække dit ansigt til! Det skal bruges til, at fremhæve dine gode sider. Du skal bruge det, fordi at du synes det er sjovt – ikke fordi at du føler dig nødsaget til det. Giv dig god tid, leg med farverne. Prøv dig frem og sats gerne med udfordrende farver! Det er ikke permanent, så giv den bare gas. Hav det fantastisk med at lægge makeup og husk, at have det lige så fantastisk, når du fjerner det igen! 

Skønhed er vejen til et lykkeligt hjerte, med eller uden makeup!

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.