Makeupspejl - vejen til en smukkere makeup! Find dit her →

Makeupspejl – en god hjælp!

Indlægget blev opdateret den 26. januar 2021

Makeupspejl er noget af det vigtigste, hvis du bruger makeup. Om du blot bruger lidt mascara om morgenen, er en fan af foundation eller brænder for contour – så er et makeupspejl essentiel for dig! Vi har selvfølgelig alle en form for spejle rundt omkring i vores hjem. MEN – et makeupspejl kan altså noget andet.

For det første er et makeupspejl oftest håndterbar. Med det menes der, at du kan tage det med dig, lige hvor du ønsker. Det kan være, at du går efter et sted, hvor du kan lægge din makeup, mens du sidder. Måske du gerne vil være, hvor det bedste lys er, eller måske du skal hjem til en ven/veninde og gøre dig klar.

Et makeupspejl kan som regel det hele. Men vi ved godt, at ligesom med alt andet her i verdenen, så har vi forskellige præferencer. Det gælder selvfølgelig også indenfor makeupspejle. Derfor vil vi i denne artikel finde makeupspejle, der kan lidt forskelligt. På den måde vil der være noget, der passer lige netop dine ønsker.

I vores udvælgning af hver enkelt makeupspejl er vi gået efter de forskellige funktioner, de har. Der er desuden også blevet taget hensyn til online anmeldelser, priserne og vores egne holdninger og meninger til, hvad et perfekt makeupspejl skal kunne.

Hvilket udvalg har jeg?

Makeupspejl med lys

Et makeupspejl med lys kan altså gøre underværker. Vi ved jo alle selv, hvor vigtigt det rette lys er, når der skal tages billeder. Det samme gør sig gældende, når vi skal lægge vores makeup. Med det helt perfekte lys, som kommer fra dit makeupspejl, giver det dig mulighed for at se din hud og lægge makeuppen til perfektion. Perfektionen sker, fordi at du kan se alle de små detaljer i dit ansigt og det giver dig derfor mulighed for at lægge en makeup ned til mindste detalje.

Gillian Jones
– Mega Hollywood Mirror

Smukt rundt spejl som har al den belysning, som du skal bruge! Den har 12 LED pærer, hvor lysstyrken kan justeres.

Mål: H 50 x 50 cm
Fod: Bredde på 10 cm

DKK 1.999,00

Makeupspejl med forstørrelse

De fleste foretrækker et makeupspejl, hvor der er mulighed for lidt forstørrelser. Oftest kan du finde et makeupspejl, hvor der på den ene side er forstørrelse, og den anden side er normal – uden forstørrelse. Et makeupspejl med forstørrelse har mange fordele. Det er blandt andet helt eminent til at plukke øjenbryn med, da du med lidt forstørrelse, kan se hver enkelt hår, der mangler at blive plukket.

Et makeupspejl med forstørrelse er også ideel til dig, der måske ikke ser så godt, og derfor gerne vil have “tingene” tættere på. Det er også helt perfekt til en makeup, der indeholder masser af detaljer, og derfor skal være lavet til præcision.

Zone
– Bordspejl 3x forstørrelse

Dette makeupspejl har en forstørrelse på 3x. Udover det har den en vippefunktion, så du kan skifte mellem forstørrelse og almindelig spejlfunktion.

Spejlets mål er: 15 x 6 x 20,5 cm

DKK 299,95

Makeupspejl væghængt

Et makeupspejl behøver ikke altid at kunne tages med rundt omkring. Det kan være, at du har dit faste sted derhjemme, hvor du nyder at lægge makeuppen og belysningen er helt perfekt. Med et væghængt makeupspejl er den der bare altid.

Er du på udkig efter et makeupspejl, som skal monteres fast, så anbefaler vi, at der er to sider på spejlet. En side til spejl med forstørrelse og en med et almindeligt spejl. Udover det, kan det også være en stor fordel for dig, at dit makeupspejl har en “arm”. Det er en forlængelse af dit makeupspejl, så du kan trække det frem og tilbage og op og ned. Kort sagt – du kan rykke det, så det passer lige netop den vinkel, du efterspørger.

Beurer
– BS59 Makeupspejl m. Vægophæng

Makeupspejlet der har alt! Kan både hænges eller stå på bordet. Udover det, har den to sider, hvoraf den ene er med forstørrelse.
Den har samtidig også 8 kraftige LED lys, så du får den perfekte belysning.

Spejlet kører på batterier, og disse medfølger.

DKK 399,95

Makeupspejl med lys og forstørrelse

Et makeupspejl med både lys og forstørrelse? Det er drømmen for mange. Som skrevet tidligere, så giver både forstørrelsen og lyset dig mulighed for at se hver en detalje på din hud, og dermed lægge en perfekt makeup.

Gillian Jones
– Stand Light Mirror Gunsmoke

Her får du både lys og forstørrelse. Farven kaldes gunsmoke og er unik og smuk at se på!
Makeupspejlet har en højde på 17 cm og en diameter på 32 cm.

DKK 349,00

Gillian Jones
– Stand Light Mirror Rose Gold

Dette er et anerledes makeupspejl at se på. Farven hedder rose gold og tilføjet noget unikt. Spejlet har to sider – en med almindeligt spejl og den anden side med 10x forstørrelser.
Udover det, er der selvfølgelig indbygget lys i spejlet.

DKK 349,00

Makeupspejl på fod

Mange foretrækker et makeupspejl med fod, da de kan tage det med sig. Det gælder både rundt i dit hjem og fra værelse til værelse. Men du kan også nemt tage det med dig på farten og hjem til en veninde. Desuden er et makeupspejl med fod, mere end bare et spejl, som du kan tage med dig overalt. Det kan af gode grunde også stå frit. Foden gør, at du kan placere det lige der, hvor du ønsker og stadig have begge hænder fri.

Beurer
– BS69 Makeupspejl på fod

Simpelt makeupspejl på fod. Du kan derfor stille det lige der, hvor belysningen er den bedste! Den har en side med alm. spejl og en med 5x forstørrende.
Spejlet har en diameter på 17 cm.

DKK 599,95

Makeupspejl med sugekop

Kan du bedst lide, at dit makeupspejl er oppe i en vis højde? Så er et makeupspejl med sugekopper en god ide. Det giver dig mulighed for at sætte det i lige den højde, som du foretrækker. Det kræver dog blot, at du har en overflade eller andet, hvor dit spejl kan sættes fast på via sugekopperne.

Gillian Jones
– Spejl med sugekop x7

Nu kan du sælge vælge lige den højde, som du vil have og stadig have begge hænder fri!

Den har 7x forstørrelser og en diameter på 13,5 cm. Sugekoppen kan sættes på alle glas og spejloverflader.

DKK 169,95

Gillian Jones
– Candy Store Rejsespil

Lille spejl med en diameter på 8,5 cm. Har en god rejsestørrelse! Den har 10x forstørrelser og er med sugekopper, der kan sættes på alle glas og spejloverflader.

DKK 49,95

Sådan finder du det perfekte makeupspejl

Det perfekte makeupspejl afhænger helt sikkert af, hvad du skal bruge det til og hvad dine præferencer er. Hvad du synes, er det perfekte makeupspejl, er ikke sikkert, at andre synes. Og den anden vej rundt lige så vel.

Vi vil derfor, blot gøre opmærksom på, hvilke funktioner, du kan være opmærksom på, inden du køber et. Nogle makeupspejl er rimelig dyre, så det vil være ærgerligt at komme hjem med et eller bestille det online, og så passer det ikke lige dig.

Hvad skal det bruges til

Vores behov er forskellige og som nævnt tidligere, gælder det også indenfor makeupspejle. Mangler du et spejl, til når du plukker øjenbryn? Eller mangler du et, der kan få hver en detalje frem, så du kan lægge en spot on makeup – så gå efter et makeupspejl der tilpasser disse behov.

Lys eller ej

Skal dit spejl have lys eller ej, er i sig selv måske mest relevant, hvis du ved, at du skal have med lys. Har du ikke det store behov lys, men det alligevel følger med, så er det bare et plus. Men et sted hvor det kan have en effekt – er på prisen. Her er det selvfølgelig afgørende, hvad slags lys du vælger, hvor meget det lyser og mærket. Skal du have det bedste lys, så kan det være en god ide at vælge LED pærer, da de giver et dejlig skarpt lys.

Hvor meget forstørrelse?

Igennem vores artikel har vi valgt makeupspejle med forskellige forstørrelser – . Oftest vil der stå x5, x7, x10 eller andet – det er antallet af gange, der bliver “zoomet ind”. Så jo højere et tal, så mere forstørrelse er der.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.