Miljøvenlig rengøringsmiddel er din redning til bløde hænder! - Beauty Living

Miljøvenlig rengøringsmiddel er din redning til bløde hænder!

Indlægget blev opdateret den 18. august 2021 af Beauty Living

Er der noget, vi har lært under corona, så er det, at håndsprit og rengøringsmidler med masser af parfume og andet, er hårdt for vores hænder. Men med disse tider er det efterhånden en nødvendighed at skærpe rengøringen – hvad end det er på dig selv eller i dit hjem. Men hvordan bibeholder man bløde og flotte hænder – selv med de nye initiativer der opfordres til konstant for at holde corona til et minimum ift. rengøring. 

Derfor skal du brug miljøvenlige rengøringsmidler 

Et sted der er værd at starte, hvis du i forvejen bøvler med tør hud på hænderne – og måske det endda er kommet så vidt, at du har fået små sår indvendigt, er at starte med miljøvenlig rengøringsmiddel. Det er nemlig sådan, at skrappe rengøringsmidler tærer på fedtmængden på din hud, og det kan i sidste gøre, at du ender med eksem. Vælger du i forhold til rengøring at bruge miljøvenlige rengøringsmidler, skåner du ikke kun miljøet, men det vil også have en positiv virkning på din hud. Det er nemlig sådan, at miljøvenlig rengøringsmiddel indeholder færre skadelige ingredienser, og altså et højere indhold af naturlige ingredienser. 

Endnu mere grund til brug af miljøvenlig rengøringsmidler

En anden grund til at miljøvenlig rengøringsmiddel bør være dit første valg skyldes, udover at det som sagt hjælper miljøet og skåner det, så kan det også hjælpe dig. Et øget forbrug af sæber og rengøringsmidler – som er i kontakt med dine hænder, kan med tiden bidrage til hudallergi. Det skyldes helt simpelt, at mange af de “normale”rengøringsmidler indeholder en masse parfume og andre allergifremkaldende ingredienser. 

Sådan skal du behandle dine hænder 

Ligesom at vi bruger uendelig af tid på at passe på vores ansigtet, og vi bruger gerne flere trin både morgen og aften – så bør vi gøre det samme for vores hænder. Ikke helt på samme måde – for med vores hænder bør passe på dem i løbet af dagen. Få dig en lækker håndcreme, som ikke indeholder parfume og smør dem i løbet af dagen. Om aftenen inden du går i seng, kan du benytte dig af en lidt tykkere creme, så den natten over, kan trænge godt ind. Det bidrager nemlig til, at din hud bedre kan opretholde sit fedtniveau, og dermed stå imod potentiel udvikling af eksem. Vi anbefaler derfor, at hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine hænder – så køb miljøvenlig rengøringsmiddel og en god creme!

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.