Næsemaske → Vink farvel til hudorme og tilstoppede porer

Næsemaske | Sådan slipper du af med hudorme og tilstoppede porer

næsemaske

Indlægget blev opdateret den 14. december 2022

Urenheder er nederen uanset hvor de opstår, men hvis du spørger mig, så er hudorme og bumser på næsen de værste former for urenheder der findes. Næsen er centrum af ansigtet, så urenhederne kan ikke undgå at blive set, og så opstår de som regel også når man mindst ønsker dem (ikke at man nogensinde ønsker dem, but you get the point).
Jeg har efterhånden prøvet en masse næsemasker, nogle bedre end andre, og i dagens indlæg vil jeg liste de næsemasker som har været mest effektive og virket bedst for mig. Der er lidt forskelligt at vælge imellem, og der er med sikkerhed en næsemaske som vil passe til dig og dine behov.

De 7 mest anbefalelsesværdige næsemaske

Revolution Skincare Pore Cleasing Charcoal Nose Strips

Revolution Skincare Pore Cleasing Charcoal Nose Strips
næsemaske

Denne næsemaske fra revolution er guld værd. Hvis hudorme er dit problem, så er dette produkt din holy grail! Produktet indeholde charcoal som aktivt går ind og fjerner snavs og talg, som jo er det der går ind og tilstopperne porerne. Indholdet af aloe vera-ekstrakt beroliger og fugter huden. Næsemaskerne indeholder ligeledes e-vitamin for at forstærke hudbarrieren. Altså, whats not to like?


 • 6 stk. næsemaske
 • Vegansk
 • Fjerner snavs og talg
 • Indeholder charcoal, aloe vera-ekstrakt og e-vitamin 

LOOK AT ME Nose Pore Strips Charcoal 5 stk. 

LOOK AT ME Nose Pore Strips Charcoal 5 stk. 
næsemaske

Hvis du døjer med fedtet hud og akne, så kender du helt sikkert til ingredienserne charcoal og tea tree. Ingredienserne er nemlig dybderensende og porreminimerende, og de går ind og fjerner og forebygger urenheder i porrerne omkring næsen.


 • 5 stk. Næsemaske
 • Indeholder charcoal og tea tree oil 
 • Dybderensende og porreminimerende
 • Fjerner og forebygger urenheder 

Beauty Formulas Gold Nose Strips – 6 stk.

Beauty Formulas Gold Nose Strips - 6 stk.
næsemaske

Denne næsemaske sørger for at din hud fremstår ren og frisk. Næsemasken indeholder kollagen, som fjerner dybt siddende urenheder i og omkring porerne. Når du har brug denne næsemaske vil din hud efterlades ren, blød og smid


 • 6 stk
 • Efterlader huden ren og frisk
 • Indeholder kollagen 
 • Fjerne urenheder
 • Efterlader huden ren, blød og smidig

Montagne Jeunesse 7th Heaven 

Montagne Jeunesse 7th Heaven 
næsemaske

Montagne Jeunesse 7th Heaven indeholder kul som har fremragende egenskaber til at absorbere overskydende fedt og til at fjerne hudorme i mindre synlige porer omkring næsen. Udover det så indeholder denne næsemaske altså vulkansk aske!! What! Crazy if you ask me. Men altså, vulkansk aske hjælper med at fjerne døde hudceller.


 • 3 stk. Næsemasker
 • Absorberer overskydende fedt
 • Fjerne hudorme og døde hudceller
 • Indeholder vulkansk aske

Beauty Formulas Charcoal Nose Pore Strips – 6 stk. 

Beauty Formulas Charcoal Nose Pore Strips - 6 stk. 
Næsemaske

Vi har efterhånden været igennem det et par gange, friends. Charcoal!! Det er så effektivt!! Beauty Formulas Charcoal Nose Pore Strips er både nemme og enkle at anvende. Med sin unikke formel fjernes alle hudorme effektivt, og din næsen vil efterlades ren og frisk.


 • 6 stk
 • Indeholder charcoal
 • Nemme og enkle at anvende
 • Fjerne hudorme 

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask 

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask 
næsemaske

Godt nok er Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask ikke en en decideret næsemaske, men den skal du altså ikke snydes for. Denne masker renser huden uden at fjerne hudens naturlige olier. Næsemasken indeholder 9000 år gammelt sort hedemudder, som er høstet med håndkraft fra det irske landskab for at give en høj koncentration af bio-minerale, vitaminer og antioxidanter til at beskytte huden. Udover det så indeholder masken Hijiki-tang som er fugtgivende. Denne maske indeholder også vulkansk aske som Montagne Jeunesse 7th Heaven også gør! Vulkansk aske i masker er med til at revitalisere huden, og efterlader huden renset og forfrisket. 

Denne maske indeholder også aktivt kul som går ind og fjerner overskydende olie, snavs og urenheder, samt minimerer forekomsten af porer. Hvis ikke du allerede er solgt på den maske, så kan jeg yderligere fortælle dig at jeg fik en følelse af fornyet ungdommelig hud, hydreret og med en naturlig glød. Så.. What are you waiting for?!


 • Renser huden uden at fjerne hudens naturlige olier 
 • Høj koncentration af bio-minerale, vitaminer og antioxidanter. 
 • Indeholder Hijiki-tang som er fugtgivende. 
 • Indeholder vulkansk aske

Decléor Rosemary Officinal Black Clay Mask – 50 ml.

næsemaske
Decléor Rosemary Officinal Black Clay Mask - 50 ml.

Ikke alle har råd til den populære Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask. Så her er et billigere, men lige så effektivt alternativ. Decléor Rosemary Official Black Clay Mask er en 98% naturlig ansigtsmaske, som  reducerer urenheder og talg for at give dig en mere klar, mat og ensartet hud. Masken indeholder dybderensende og detoxing egenskaber. Udover det, så indeholder masken salicylsyre, der giver en mild men effektiv eksfoliering af huden. Maskens aktive ingredienser går ind og renser tilstoppede porer, fjerner urenheder og reducerer overskydende talg for at efterlade en matteret hud.


 • Reducerer urenheder og olie på huden
 • Giver huden en glat, jævn og ensartet overflade
 • Efterlader dig med en sund og klat glød
 • Indeholder salicylsyre

Hvad er en næsemaske?

En næsemaske går ind og fjerner snavs, der samler sig i porerne, som omfatter døde hudceller, olie og bakterier. Nogle af disse tilstoppede porer bliver i nogle tilfælde til hudorme, og de kan gå hen og se sorte ud, når de bliver udsat for luft. Kønt? I think not. 

Næsemasker er ofte lavet af et vævet materiale, der er belagt med klæbemiddel, så næsemasken kan klæbe sig til huden uanset om huden er våd, fugtig eller tør. Efter at næsemasken er blevet påført, vil den tørrer i løbet af 10 til 15 minutter, hvorefter den skal trækkes af og dermed vil fjerne alt, hvad der klæber sig til den. Det kan derfor specielt være en god ide at bruge en næsemaske når du lige er kommet ud af badet, fordi vandet og varmen fra badet vil gøre at porerne åbner sig og udvider sig, og på den måde vil næsemasken være mest effektiv.

Sådan bør du bruge din næsemaske

Trin 1. Rens først
Vigtigst af alt, vask dit ansigt og vask dine hænder. Det sidste du har lyst til er at introducerer dine porer til olierne på dine fingre eller resten af dit ansigt.
Brug forsigtigt fingrene til at påføre et vandbaseret rensemiddel og skyl det af. Dup dit ansigt tørt med et håndklæde, og sørg for ikke at gnide og forværre din hud.

Trin 2. Følg anvisningerne
For sikkert at fjerne næsemasken skal du følge instruktionerne, der følger med produktet. Normalt indebærer dette, at du fugter din næse, påfører din næsemaske med tryk og venter derefter på, at næsemasken sidder fast.
Hvis du lader næsemasken sidde for længe, ​​kan du risikere at rive mere af end blot dine hudorme (såsom det øverste hudlag og de naturlige og gode olier!).

Trin 3. Påfør om natten
Hvis du bruger din næsemaske før en stor begivenhed, så brug den i stedet aftenen før. På denne måde vil din hud være i stand til at restituere natten over og genoprette naturlige olier, så du ikke irriterer området med makeup, soleksponering eller noget helt andet. 

Trin 4. Brug ikke-komedogene produkter
Ikke-komedogene produkter betyder i bund og grund blot, at produkterne  du har tænkt dig at bruge efter en næsemaske ikke tilstopper dine porer. Du skal blot kigge efter et ikke-komedogene label på dine produkter, og bruge dem. I tilfælde af at du ikke har ikke-komedogene produkter, så er det også okay. Du skal bare være forsigtig og påpasselig – altså ikke gnide og gnubbe produkterne ind i huden, men mildt og skånsomt massere produkterne ind i huden.

Sådan minimerer du synligheden af porer

Der er flere måder hvorpå man kan minimerer synligheden af porer. Næsemasker er en måde at gøre det på, en anden måde er: Start med din hudplejerutine. En anbefaling vil være at vaske dit ansigt to gange dagligt med lunt vand og et ikke-komedogent renseprodukt, der ikke vil irritere din hud. Derudover kan du inkorporere en skånsom eksfoliering en eller to gange om ugen.
Hvis du døjer med akne kan det være nyttigt at at inkorporere en aktuel retinol eller retinylpalmitat. Bare sørg for at påføre det før sengetid for at reducere sensibilisering. Hvis du er gravid eller ammer, er retinol muligvis ikke egnet for dig, så snak med en læge på forhånd.
Solskader kan også være med til at gøre porerne mere synlige, så sørg for at påføre en bredspektret solcreme med mindst SPF 30 dagligt.
Til sidst, hvis du bruger makeup, skal du vælge produkter, der siger “ikke-komedogen”, “oliefri” eller “tilstopper ikke porerne.” Disse typer formler vil ikke sætte sig ind i porerne. 

Opsummering

En næsemaske går ind og fjerner snavs, der samler sig i porerne, som omfatter døde hudceller, olie og bakterier. Hvis du kaste dig ud i næsemasker. så 1) rens først. 2) følg anvisningerne. 3) Påfør om natten. 4) Brug ikke-komedogene produkter.

Hvis dit formål er at fjerne hudorme, så brug gerne en næsemaske på fugtig hud, på den måde er de mest effektive, og de fjerner ikke de naturlige olier i huden. De naturlige olier er vigtige, og hvis du fjerner dem kan din hud blive irriteret og producerer endnu mere olie, som så resulterer i urenheder. Du bør derfor være påpasselig og kun bruge næsemasker 2-3 gange dagligt. 
Hvis du mål er at minimerer synligheden af porer, kan du stadig bruge næsemasker. Men langsigtet bør du gøre det til en vane at rense dit ansigt to gange dagligt med lunt vand. Du bør bruge ikke-komodogene produkter, og du bør eksfoliere en eller to gange om ugen.
Hvis du døjer med akne, kan retinol være en rigtig god ide. Vigtigst af alt, solcreme!!

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.