Betina har en stor passion for flotte negle, læs tips og tricks her→

Skønhedspletten- Betina fortæller om pleje og pasning af negle

Indlægget blev opdateret den 29. juni 2021

Jeg hedder Betina Hansen, er 37 år og mor til 3 dejlige drengebørn. Som om at der ikke var fart nok på, ejer og driver jeg også en skønhedsklinik, Skønhedspletten. Jeg er en vaskeægte beauty-nørd og min passion for skønheds faget er enorm. Jeg elsker at nørde alt omkring hår, hud og negle. Det meste inden for skønheds faget faktisk! 

Skønhedspletten er beliggende midt i hjertet af Beder, lidt udenfor Århus. Hos Skønhedspletten er vi et team bestående af professionelle kosmetologer, vippeteknikere, og negleteknikere samt tilbyder vi permanent makeup. I klinikken tilbyder vi et omfattende sortiment af moderne skønhedsbehandlinger, og det går selvfølgelig hånd i hånd med gode kvalitets produkter og et højt serviceniveau.

Hvad er din passion for negle?

Interessen inden for især negle, er virkelig steget de sidste par år. Jeg har i dag 3 søde og dygtige ansatte, som hjælper mig med at imødekomme efterspørgslen på geleforstærkninger og især Shellac, som tager 1. pladsen af alle neglebehandlingerne. 

Alle kender efterhånden til Shellac som er ekstra holdbar gelpolish, som giver et smuk glans, 14+ holdbarhed. Hos os har vi ca. 150 farver at vælge imellem, som godt kan gøre det liiiidt svært for folk at vælge imellem. Jeg selv er dybt afhængig af, at have en smuk farve på neglene, og alt efter årstid og humør, skifter og variere farven. Lige nu er de PANG røde, da sommeren og genåbningen er i fuld sving.

Vigtige ting vi bør vide omkring vores negle? (pleje og pasning) 

Folk elsker at have smukke negle! Derfor lægger vi også vægt på nogle flotte neglebånd og bløde hænder. Man siger jo at ens hænder er ens visitkort, så et par velplejede hænder sender bare et positivt signal til omverdenen. 

Et must have til smukke negle, er en negleolie, en god håndcreme og selvfølgelig en dygtig negletekniker.

Fortæl os om dine yndlings produkter

Her er mine yndlings produkter, super-sættet fra comfortzone – Specialist i Hand Olie & Hand creme. Disse to nærer, styrker og dufter fantastisk! Til håndtasken er CND Solaroil pen virkelig praktisk og nem.

Disse anbefaler vi vores kunder til at bruge, hver dag.

  • Olien holder neglebåndene pæne og styrker neglene, så de ikke flosser og knækker så nemt
  • Cremen suger hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet og lækker! 

Nogle gode tips?

  • Solcreme skal bruges hver dag selvfølgelig, men også på hænderne! Derved forebygger du imod tidlig ældning, rynker og pigmentpletter. Det er især vigtig hvis du cykler hver dag, din håndryg er lige så udsat for solens skadelige stråler som vores ansigt.
  • Et godt tip hvis man har svært ved, at huske at bruge negleolie, håndcreme og solcremen. Hvis du placere dine produkter ved siden af yndlings lænestolen, på sengebordet eller endda ved siden af arbejds computeren, er der større chance for, at du husker det! Alt skal jo ind i en god vane.

Hvad er din vision?

Mine fremtidsønsker er simple! At blive ved med at dyrke min passion for skønheds faget, udvide klinikken med flere behandlinger, hoppe ud i noget undervisning, måske flere medarbejdere, men vigtigst er at jeg skal huske mig selv på, at være glad i det jeg laver. Det vil jeg aldrig gå på kompromis med. Hvis jeg er glad og inspirere med god energi, får jeg også god energi tilbage og mine kollegaer såvel som mine børn vil få den bedste udgave af mig at se. 

Jeg synes at folk skal give sig selv den luksus, at have smukke farverige negle og evt. med lidt glimmer og nailart engang imellem. Det gør en så godt!

Håber i har fået lidt ud af at læse indslaget?

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.