Øjenvippe lim → Beskyt dine naturlige vipper med øjenvippe lim

Øjenvippe lim → De 5 bedste øjenvippe lim

Indlægget blev opdateret den 1. juni 2022

Nogle gange kan tanken om at fjerne din makeup være så uoverskuelig, at du helt dropper at tage makeup på. Det skal der selvfølgelig også være plads, da huden har brug for at trække vejret. Jeg ved ikke med dig, men vi synes, at det mest besværlige makeup at fjerne, er makeup omkring øjnene. Man skal nærmest skrubbe og gnide for at få det hele væk – og alligevel ender man med at ligne en panda, fordi mascaraen og eyelineren er tværet godt grundigt ud. Alt dette kan du faktisk undgå, hvis du begynder at bruge falske øjenvipper / kunstig øjenvipper / fake lashes – hvad end folk nu kalder dem. I dagens indlæg vil vi fortælle dig alt, du behøver at vide om falske øjenvipper, øjenvippe lim og hvordan og hvorledes i forhold til det hele. 

DUO Eyelash Adhesive White/Clear

DUO Eyelash Adhesive White/Clear
øjenvippe lim

DUO eyelash adhesive i farven clear er verdens bedst sælgende vandtætte øjenvippe lim. Limen er langtidsholdbar, dvs. du kan have den på en fredag aften i byen uden at bekymre dig, om dine vipper sidder som de skal – for det gør de! Limen er heldigvis også super nem at fjerne, så det kan du ikke sidde og bøvle med når de endelig skal. Hvis dine øjne eller hud eller sensitiv, så er det din heldige dag for DUO eyelash adhesive er allergi venlig og mild mod både huden og øjnene. 


 • Verdens bedst sælgende vandtætte øjenvippe lim
 • Langtidsholdbar
 • Let at fjerne
 • Allergi venlig

DUO Eyelash Adhesive Black

DUO Eyelash Adhesive Black
øjenvippe lim

DUO eyelash adhesive er en sort lim, som er langtidsholdbar og nem at fjerne. Med denne lim skal du ikke bekymre dig om, at man kan se strimlen på dine falske øjenvipper, fordi den sorte lim camouflere det. Hvis dine øjne eller hud er sensitiv, så er det din heldige dag for DUO eyelash adhesive er allergivenlig og mild mod både huden og øjnene. 


 • 14g
 • Sort øjenvippe lim
 • Verdens bedst sælgende vandtætte øjenvippe lim
 • Langtidsholdbar 
 • Let at fjerne
 • Allergi venlig

MAC Duo Non-Latex Lash Adhesive – hvid/klar

MAC Duo Non-Latex Lash Adhesive - hvid/klar
øjenvippe serum

Mac Duo Non-Latex Lash Adhesive er en holdbar og gennemsigtig lim, der kommer i en lille tube med en børste som gør den utrolig nem at arbejde med. Limen er latex fri.


 • Hvid/klar
 • Latexfri
 • Holdbar
 • Bliver gennemsigtig

DUFFBeauty – Adhesive Liner Clear 

DUFFBeauty - Adhesive Liner Clear 
øjenvippe lim

DUFFBeauty en en øjenvippe lim, der bruges, som var det en eyeliner. Man påfører limen på vippekanten, som var det en eyeliner, og sætter derefter de falske øjenvipper på. Det bliver altså ikke nemmere.


 • Limliner
 • Sort
 • Holdbar
 • Nem at bruge

DUFFBeauty Perfect Lash Adhesive Liner 0,9 ml – Black

DUFFBeauty Perfect Lash Adhesive Liner 0,9 ml - Black
øjenvippe lim

Denne øjenvippe lim i sort er præcis hvad de af os med falske øjenvipper, har gået og manglet. Produktet er et 2-i-1 produkt, der hjælper dig med at få en perfekt og præcis liner, samtidig med at limen i lineren, gør det nemt at påføre falske øjenvipper. 


 • Liner med lim
 • 2-i-1 produkt
 • Nem at påføre
 • Sort
 • Hurtigtørrende
 • Uden latex
 • Vegan Venlig

Hvad er en øjenvippe lim?

En øjenvippe lim er en lim, der bruges til at påføre falske øjenvipper. Øjenvippe lim, som nogle gange omtales ‘eyelash adhesive’, er et skønhedsprodukt, der bruges til at påsætte falske øjenvipper på huden lige over de naturlige øjenvipper. Produktet kommer normalt i form af en hvid eller klar lim, der bliver gennemsigtig eller sort, når den tørrer. Øjenvippe lim påføres i en tynd linje på bagsiden af de falske øjenvipper, som derefter klæbes på øjenlågene lige over øjenvipperne. Mange bruge vatpinde eller en pincet til sikre, at de falske øjenvipper sidder ordentligt fast, inden limen tørrer. Dette skal naturligvis gøres omhyggeligt for at undgå at stikke og/eller skade øjet. 

Hvad er falske øjenvipper?

Falske øjenvipper er syntetiske vipper, som er designet til at give dig enten længde eller volume, og i mange tilfælde begge dele. Der er frit valg på alle hylder, og du vælger naturligvis den stil som du føler passer bedst til dig. Falske øjenvipper bliver fastgjort til din vippekant lige over dine naturlige vipper ved hjælp af en øjenvippe lim. Falske øjenvipper skal ikke forveksles med øjenvippe extensions – øjenvippe extensions (eyelash extensions) bliver sat direkte på dine naturlige vipper med en mere permanent lim, og ofte bliver dette gjort af en professionel. 

Hvorfor skal jeg bruge falske øjenvipper?

Det klassiske ældgamle ordsprog “øjne er vinduet til sjælen” er udbredt i dagens samfund med falske øjenvipper, der dominerer makeup-scenen. Ikke nok med at falske øjenvipper fuldender dit look, så gavner de faktisk også dine naturlige vipper. Mascara kan gøre dine vipper svage og tørre, specielt hvis du bruger mascara hver dag, og især hvis din mascara er vandfast. Falske vipper fungerer som et alternativ til at reducere påvirkningen af mascara på dine naturlige vipper, og dermed tillader dem at blive tykkere og sundere. 

Hvordan påfører jeg falske øjenvipper?

Ideen er god. Aldrig mere mascara – men stadig et lækkert look med fyldige og lange vipper? Hvorfor bruger alle så ikke bare falske øjenvipper? Jo, nu skal du høre. Det er faktisk ikke så nemt at påføre falske øjenvipper, specielt ikke hvis du er nybegynder. Men øvelse gør mester!

Step 1. 

Du skal først og fremmest have et sæt falske øjenvipper. Mulighederne er mange, men du skal naturligvis vælge det par du bedst kan lide. Så kan du naturligvis have en øjenvippe lim, så du kan få påført vipperne. Det er også en god ide at bruge en pincet. Du kan bruge en ganske almindelig pincet, eller du kan bruge en pincet beregnet til at påføre falske øjenvipper.

Ardell Dual Lash Applicator

Ardell Dual Lash Applicator
Øjenvippe lim

Ardell Dual Lash Applicator er en øjenvippe applikator som gør det nemt for dig at påsætte falske øjenvipper.


 • Ardell Dual Lash Applicator
 • Nem at påsætte falske øjenvipper med

Step 2. 

Mål øjenvippe strimlen mod dit faktiske øjenlåg og klip det overskydende af (ikke mens det er imod dit øje!). Du kan bruge den overskydende del ved øjets ydre hjørne for ekstra volumen, hvis du har lyst til det.

Step 3. 

Påfør din vippelim strategisk. Det betyder, at du ikke bare skal klæbe det på og straks sætte det fast på dit øjenlåg. Du er nødt til at vente og lade det tørre lidt – men ikke for meget. Cirka 30 sekunder bør gøre det, ihvertfald nok til at efterlade øjenvippe limen klistret, men ikke våd. I løbet af de 30 sekunder kan du bøje strimlen for at få enderne til at ‘kysse’, hvilket bedre fordeler øjenvippe limen på enderne, så de ikke løfter sig, mens du har dem på. Så enkelt, så innovativt.

Step 4.

Kig nedad i et spejl, ikke lige frem. Det sværeste er faktisk at påføre strimlen/øjenvipperne tæt nok på vippekanten, så den er lige ovenpå, men ikke viklet ind i vipperne. Hvis du placerer et spejl under dit ansigt næsten til en vinkelret vinkel og kigger ned, vil dit øjenlåg strække sig, næsten som om du lukker dine øjne, men du vil i bedre stand til at se præcis, hvor du skal placere øjenvippen. Det er virkelig så meget nemmere end at prøve at påføre øjenvipper ved at stirre ind i et lodret spejl.

Step 5. 

Brug eyeliner til at camouflere øjenvippe strimlens bånd og øjenvippe limen (specielt hvis limen er hvid). Nu hvor du har fået dine vipper på, er her et afgørende skridt til at få dine falske øjenvipper til at se mindre tydelige ud. Tag din trofaste flydende liner (eller gel-liner med en vinklet eyeliner-børste, hvis du foretrækker det), og tegn en linje, der forlænger strimlen, hvorfra det begynder til den inderste øjenkrog. Du kan også lave en winged eyeliner, hvis du ønsker en vinget effekt, men dette er for det meste bare for at blande båndets linje ind til din vippekant.

Øjenvippe lim i øjet – hvad gør jeg?

Dit øje består af sart væv. Hvis du får øjenvippelim i øjet, skal du straks skylle øjet med lunkent vand i 5-10 minutter. Hvis dine øjenlåg bliver limet sammen, så prøv ikke at tvinge dem fra hinanden. Kontakt din læge eller lægevagten med det samme, da de vil hjælpe med at rådgive dig. 

Hvordan fjerner man øjenvippe lim?

Ved at duppe toppen af ​​dine vipper med varmt vand, øjenmakeupfjerner eller øjenvippe lim fjerner hjælper det med at løsne limens greb. Når du har løsnet limen, skal du forsigtigt trække langsomt fra den ene ende af den falske øjenvippe og trække den væk fra din hud. Hvis du føler, at det hænger eller trækker for meget, så stop med at trække og fortsæt med at duppe mere væske over øjenvipperne.

Husker du at følge os på de sociale medier? Vi er både på facebook, instagram og tiktok! Følg med på beautyliving.dk 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.