Renseskum | 5 renseskum til priser, der matcher dit budget! →

Renseskum | Must have produkt til den perfekte hudpleje rutine

Indlægget blev opdateret den 25. august 2022

Hver dag møder din hud tonsvis af snavs og skidt. Det kan f.eks. være makeup, støv, bilos og hvad man ellers støder på i løbet af dagen. Det er derfor meget vigtigt at rense sin hud grundigt for at undgå uren, tør og kedelig hud. Jeg har derfor her lavet en guide, som kan hjælpe dig på vej til at finde den perfekte hudplejerutine for netop din hudtype.

En god rens er essentielt i den perfekte hudplejerutine. Her er en god mulighed en renseskum. Jeg har her lavet en liste over de bedste renseskum i forskellige prisklasser.

5 renseskum i forskellige prisklasser

Renseskum under 100 kr: 

Lumene Kirkas Radiance Boosting Cleansing Foam

Lumene Kirkas’ renseskum er let og glød givende. Den er beriget med multebærvand og arktisk kildevand. Den fjerner effektivt makeup og urenheder og giver huden et naturligt strålende udseende uden at udtørre den. Det passer til normal hud.

Anvendelse: Massèr på fugtig hud i cirkulære bevægelser og skylles derefter af med vand.


 • Let
 • Glød givende
 • Naturligt strålende
 • 100% vegansk

Renseskum 100-150 kr

Beauté Pacifique Renseskum Cleansing Foam

Beauté Pacifique renseskum er det perfekte renseskum til den travle hverdag, da den både indeholder rens og tonic. Den fjerner alt overflødigt fedtstof i huden og renser effektivt – uden at irritere og udtørre huden.
Anvendelse: Kom lidt af produktet i fugtige håndflader, skum den op og fordel den i ansigtet. Masser den ind i huden og skyl derefter med rigeligt vand.


 • Indeholder rens og tonic i én
 • Fjerner overflødigt fedtstof
 • Irriterer og udtørrer ikke huden

Purely Professional Facial Cleanser

Purely Professionals renseskum renser effektivt men skånsomt snavs og makeup rester af huden. Renseskummen indeholder kamille, som har en beroligende effekt på huden. Den indeholder ingen unødige kemikalier og ingredienslisten er fyldt med naturlige midler.
Anvendelse: Denne renseskum anvendes morgen og aften til både afrensning af make up og ansigtsvask. Anvend på fugtig hud, masser ind i huden og skyl derefter med lunkent vand.


 • Indeholder kamille
 • Virker beroligende
 • Modvirker tør hud
 • Uden parfume og parabener

Renseskum 150-200 kr

Tromborg cleansing foam

En mild renseskum, der er nænsom mod huden, og som skånsomt og effektivt fjerner snavs og makeup. Samtidig modvirker den irritation og tørhed. Huden efterlades ren, blød og fugtig.

Anvendelse: Anvendes morgen og aften. Påføres på vådt ansigt med cirkelbevægelser og vaskes af med vand.


 • Mild
 • Nænsom
 • Effektiv
 • Modvirker irritation og tørhed

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam 

Sanzi Beautys renseskum fjerner snavs, fedt og andre urenheder. Den minimerer tilstoppede porer. Renseskummen indeholder en masse gode ingredienser som f.eks. acai-ekstrakter, rød solhat og vitamin C. Den efterlader huden ren, blød og velplejet.

Anvendelse: Fugt dit ansigt med varm vand. Masser derefter renseskummen ind i huden. Lad den sidde kort og skyl den derefter af med lunkent vand.


 • Minimerer tilstoppede porer
 • Vegansk
 • Indeholder acai, rød solhat og vitamin C
 • Ingen parfume eller parabener

Hvad er renseskum?

Renseskum er en form ansigtsrens som masseres ind i huden og derefter skylles af med vand.

Det renser huden effektivt og fjerner snavs og skidt. Skum er nemt og renser grundigt, det er derfor perfekt at bruge til fedtet eller uren hud. Hvis din hud producerer meget olie eller nemt udvikler bumser og andre urenheder, så er renseskum altså det perfekte valg for dig.

Renseskum bruges med vand og skal masseres ind på fugtig hud og derefter skylles af.
Renseskum er baseret på forskellige ingredienser alt efter hvilket mærke, du vælger. Undersøg derfor de forskellige mærker for at finde frem til den renseskum, der passer bedst til dig.

Hvorfor rense sin hud?

Du bør rense din hud morgen og aften for at holde den frisk, blød og ungdommelig.

Over natten reparerer huden sig selv, det er derfor vigtigt, at den kan ånde og få plads til det. Et gammelt lag makeup eller andet snavs kan forhindre huden i at kunne ånde, og dermed reparerer sig selv. Ved at rense den grundigt, kan du hjælpe den på vej til at kunne holde sig frisk og blød. Udover det kan snavs gøre huden meget kedelig at se på.

Huden taber en masse fugt over natten, da temperaturen stiger når du sover. Hvis du renser din hud og giver den en god fugtighedscreme kan du beskytte huden mod den høje temperatur og du kan derfor undgå at den bliver tør og irriteret.

Den grundig rens vil også på sigt kunne modvirke uren hud, da skidt, sved og døde hudceller bliver fanget under huden. Alt det her skidt og snavs kan tilstoppe porerne, hvilket øger risikoen for uren hud og får dine porer til at se større ud.

Derfor skal du gøre dig selv og din hud en kæmpe tjeneste. Rens og fugt den grundigt morgen og aften.

Fordele og ulemper ved renseskum

Fordele:

Renseskum fjerner effektivt snavs og fedt fra din hud. Det er derfor et perfekt produkt for dig med fedtet eller kombineret hud
Renseskum er mild og let. Den irriterer derfor ikke og din hud vil føles blød og frisk efter rens.

Ulemper:

Din makeup skal fjernes med makeupfjerner før brug af de fleste renseskum, det forlænger derfor din hudplejerutine lidt.
Renseskum kan virke lidt udtørrende for huden, da den bekæmper fedt effektivt. Det er derfor vigtigt at lede efter en renseskum, der passer til din hud.

Den perfekte hudplejerutine

Den perfekte hudpleje rutine afhænger, af hvilken hudtype du har. Her er derfor et lille overblik over de forskellige trin, der er gode for netop din hud.

Sensitiv hud:

 • Rens: Til at starte med er det vigtigt at rense huden fri for snavs, skidt og makeuprester for at få en ren hud som base til de efterfølgende produkter
 • Skintonic: Skintonic har en opfriskende effekt på huden. Den er opstrammende og så renser den det overskydende og beroliger huden.
 • Fugtighedscreme: Slut af med en god fugtighedscreme for at give huden den fugt den har brug for og berolige den.

Tip: Når du har en sensitiv hud, kan det være en fordel at bruge parfume- og parabenefrie produkter, så du undgår irritation af huden. Du kan f.eks. købe de stribede produkter fra matas, som alle er parfumefrie.

Normal/kombineret hud:

 • Rens: Her er det igen vigtigt at starte med en god rens.
 • Skintonic: Det samme med skintonic for at rense overskydende rester af snavs væk og berolige huden.
 • Serum: Serum giver lidt ekstra fugt til din hudplejerutine. Den er god til at beskytte mod udtørring af huden.
 • Fugtighedscreme: Slut af med en god ansigtscreme for at tilføje fugt og forhindre huden i at udtørre over dagen/natten.

Tip: Brug en dybderensende maske en til to gange om ugen, da en kombineret hud kan have tendens til at slå ud. Det kan f.eks. være The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque, som kan købes hos Nicehair.dk

Tør hud:

Rens: start med at rense din hud fri for snavs og skidt for at undgå yderligere udtørring. Her er en rensemælk perfekt for dig, da den bidrager med masser af fugt.
Skintonic: Skintonic vil bidrage med fugt og virke beroligende for din hud.
Fugtighedscreme: Når du har tendens til tør hud, er dette trin essentielt for dig. Brug en ansigtscreme med masser af fugt, så den kan forhindre din hud i at udtørre.

Tip: Byt din natcreme ud med en fugtmaske for at give din hud den fugt, den har behov for natten over. Det kan f.eks. være den her Ecooking Fugtmaske, der kan købes hos Nicehair.dk

3 gode tips til at holde din hud ren

Spis og lev sundt

Din livsstil og kost har rigtig meget at sige, når det kommer til din hud. Hvis du f.eks. er stresset i en periode, vil den lynhurtigt kunne ses på din hud, da stress har en stor indflydelse på din hormonbalance.

Ting, som mangel på søvn og fedtet, usund kost er også noget, der går ind og påvirker din hud i stor grad. Husk derfor at kigge på din livsstil og kost, hvis du oplever problemer med uren hud.

Giv din hud luft

Det er vigtigt, at din hud får tid til at trække vejret. Husk derfor at rens din hud grundigt og undgå så vidt som muligt for meget fed makeup, der lukker huden inde, så den ikke får luft.

Skær ned på alkohol og cigaretter

Alkohol dehydrerer din krop fra væske, hvilket kan resulterer i udtørring og irritation af din hud, som kan skabe betændelse i form af urenheder. Cigaretter kan udtørre din hud og mindske elasticiteten, det kan resulterer i tør og slap hud. Derfor er det en god ide at skære ned på disse to ting, hvis du ønsker en pænere hud.

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.