Ugens Beauty Tips af Amanda - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Amanda

Indlægget blev opdateret den 24. september 2021

Mit navn er Amanda, og jeg er 24 år gammel. Til dagligt driver jeg en, instagram @amandascurly hvor jeg guider, andre til deres naturlige hår. Jeg bruger meget tid på at studere hår, metoder, ingredienser og følge med i det nyeste nye inde for hår.

Min passion for hår stammer helt tilbage fra barndommen. Jeg har altid haft naturlige krøller, men igennem årene har jeg glattet, afbleget og slet ikke behandlet det som ”krøllet”. Der var ikke en dag, hvor man så det krøllet, og efter nogle år begyndte jeg at fortryde.

I min barndom, er jeg vokset op med ”glat hår er flottest, og krøllet hår er bare krusset”. Mit eget hår nåede til et point, hvor lige meget hvad jeg gjorde, ville det ikke krølle, så jeg tog aktion og begyndte at læse op forskellige tekniker for at få krøllet hår tilbage. Mit hår er stadig skadet, men slet ikke på samme måde, og det inspirerede mig rigtigt meget til at hjælpe andre.

Hvis jeg skulle beskrive mit eget hår – så har jeg naturligt tykt hår med meget volume.

Hvad er dine 5 bedste hår tips?

  1. Mit første tip er at have tålmodighed, fordi ligesom rom ikke blev bygget på en dag, så bliver dit hår hellere ikke sundt på en dag.
  2. Hårkur: Hårkur er en vigtig ting, hvis man ønsker sundt hår, da en hårkur styrker håret indefra.
  3. Olaplex var for mig en game changer, og det ville jeg anbefalede til en hver. Olaplex, er ikke en hårkur men en boundbilder, der styrker hårstrå indefra.
  4. Undgå alt for meget varme, i form af glattehjern, krøllejern osv.
  5. En sund hovedbund: Sørg altid for at vaske dit hår med en god shampoo, der ikke er skrap, men på samme tid renser håret. Mange tror at man ikke skal vaske sit hår for tit, men dette er en skrøne. En sund hovedbund er vejen til sundt hår.

Hvordan styler du dit hår?

Jeg styler altid mit hår med en leave-in condioner (Denne gør håret klar til styling + bekæmper krus, og sørger for fugten forbliver i håret indtil næste vask). Efter dette bruger jeg en krøllecreme og en gel til at give krøllerne en masse hold, så de holder flere dage. Jeg bruger også altid en børste, til at børste alle produkterne igennem håret (dette gør jeg, så jeg er sikker på alle hårstrå får produkt), og til at definere mine krøller.

Hvad er dit bedste tip til en nybegynder?

Mit bedste tip, er at lytte til dit hår. Find ud af hvad præcis DIT hår har brug for, giv det en masse kærlig og hav tålmodighed. Dit hår skal nok komme til sig selv.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nye produkter?

Jeg går ikke så meget op i om produkter er veganske eller økologiske. Det vigtigeste for mig, er at produkterne fungere. Jeg går op i at mine vaske produkter ikke indeholder alt for kræftige ingredienser, og at de giver en masse nærig til håret.

Hvad er dit yndlings mærke inde for hårpleje?

Jeg har ikke et mærke som jeg elsker. Jeg elsker mange forskellige mærker, men jeg er specielt glad for det amerikanske mærke ”shea moisture”, fordi de er til den kraftige side, og det er mit hår også.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for hårpleje, hvad skulle det så være?

Hvis jeg skulle opfinde et produkt, ville det være et der gav en masse protein. Det ville jeg grundet, at vores hår er bygget om omkring protein, og jo mere vi skader håret, jo mere protein mister vores hår, og jeg synes personligt at der mange et protein produkt, der virkelig går i dybden. Min største drøm er at jeg en dag, står med min helt egen krølle serie, og disse produkter skulle indeholde en masse protein.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.