Ugens Beauty Tips af Anna! - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Anna!

Indlægget blev opdateret den 10. september 2021

Jeg hedder Anna og jeg er 27 år. Jeg ved ikke om jeg vil kalde mig for influencer men jeg kan rigtig godt lide at vise mine følgere hvilke produkter og rabatter jeg selv bruger og hvad jeg går op i.

Hvad er dine 5 bedste makeup tips?

1. Min hud er det aller vigtigste for mig. jeg har døjet rigtig meget med akne og det gør jeg stadig, så alt jeg finder som virker på mig hvilket er rigtig sjælent elsker jeg at dele ud til andre. Og hvis du har en lækker hud, bliver din foundation også meget pænere.

2. Bryn, ens bryn er virkelig en vigtig ting i ens look. Ens make up kan blive helt ødelagt hvis ens bryn ikke er flotte. Jeg bruger, Defining Brow Gel fra Gosh i farven 003

3. Glitter, man kan altid tage glimmer på kroppen til en rigtig flot kjole. Man kan jo bruge glitter over det hele  læberne, øjenlågene/øjenkrogene, håret, neglene. Det er altid rigtig flot og giver et ekstra godt humør.  

4. Lipgloss og læbestift gør virkelig noget for et outfit. Hvis du har nogen sorte jeans og en hvid t-ahirt ville nogen røde læber virkelig gøre en kæmpe forskel. Hvis du ikke har en læbestift kan man altid bruge vaseline, eller en lænepumade. Dejlig bløde læber gør ens make up meget flottere.

5. Jeg synes at det sidste tip er virkelig vigtigt for at ens make up look bliver helt perfekt, og det er ens duft. Jeg elsker at dufte godt og det gør ens look endnu smukkere ved at man bare har den bedste duft. Min ynglings duft er Sexy Amber af Michael Kors.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup, og hvorfor?

Mit ynglings make up mærke er Essence eller H&M make up, fordi det er billigt og det er noget der sidder rigtig godt på mig, jeg elsker kvaliteten og jeg elsker den konsistens deres produkter har.

Er du mest til naturlig eller farverig makeup? Eller en blanding?

Jeg er mest til det naturlige, det mere brune og røde er meget pænere til min kulør. Hvis jeg skal til fest så kan jeg godt lide at bruge glimmer og highlight og bronzer, der skal ikke mere til for at gøre ens look både naturligt men også virkelig lækkert.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt?

Jeg startede med at bruge lip gloss og eyeliner. Men man kan jo også starte med en puder eller en Mascara. Hvis man ikke starter et sted bliver man jo heller aldrig bedre til at lægge en flot make up.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup?

Når jeg skal købe make up kigger jeg på prisen, men jeg mærker også efter om jeg synes produktet føles behageligt at have på.  Jeg vil rigtig gerne have at de produkter jeg bruger, ikke er testet på dyr.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup, hvad skulle det så være?

Hvis jeg skulle opfinde et nyt produkt skulle det være en creme eller et produkt der virker imod body akne. Det synes jeg nemlig er lidt sværere at finde. Jeg har fundet en rigtig god body wash fra Normal der faktisk virker rigtig godt, den hedder Uniskin. Men vil gerne opfinde et produkt hvor det også fjerner akne ar. Det ville være virkelig fedt at opfinde det.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.