Ugens Beauty Tips af Carina - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Carina

Indlægget blev opdateret den 6. januar 2022

Jeg hedder Carina og er 33 år. Jeg er mor til to, en pige på 3 og en dreng på snart 1 år. Jeg bor i Odense i et lille rækkehus med dem, min kæreste og katten Oda.
Jeg er uddannet fotograf i New York på New York Film Academy, samt uddannet indenfor Mediedesign og kommunikation i Odense.
Jeg har tidligere været selvstændig fotograf og er på nuværende tidspunkt ved at starte virksomhed, hvor jeg vil hjælpe firmaer med at optimere og vækste deres Sociale medier. Jeg er meget fascineret af især Instagram, hvor meget man kan bruge det til og hvor langt man kan komme ud til folk. 
Jeg har generelt altid haft meget fart på, og kan mærke at det kribler i mig for at komme igang igen efter et par år med barsel og corona, jeg trives helt klart bedst i høj hastighed. 

Jeg er selv vild med lister og fakta når jeg læser om andre, så i får lige lidt om mig i listeform 🙂

 • Jeg har boet i England og New York i korte perioder
 • Jeg hader løg og lasagne
 • Jeg synger afsindigt dårligt, ikke at det afholder mig fra at synge dog
 • Jeg har fået fjernet min blindtarm, dengang lægerne var ligeglade med folks forfængelighed og efterlod et stort fedt ar.
 • Jeg har “Chug-a-lug” tatoveret på min ankel. (Tak til “Klovn the movie” og “Daimi”)
 • Der skal sovs og/eller dressing til alt mad
 • Jeg er et rodehoved, og meget distræt. 
 • Jeg har altid musik/podcast eller lydbog i ørene når jeg er alene.
 • Jeg elsker lister

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

 1. Rens altid dit ansigt, også selvom du ikke har haft makeup på, din hud bliver udsat for meget i løbet af en dag. Jeg har fået min kæreste til at rense hver morgen og aften, og de perioder han gør det, kan man virkelig se en forskel i hans hud. 
 2. Fugt fugt fugt! Serum, Olier og masker.
 3. Jeg drikker vanvittigt meget vand, nok mere end de fleste, det har jeg altid gjort, mest fordi jeg elsker vand, men det er også et rigtig godt trick til at holde din hud pæn og ren. 
 4. Hold din hud fri for makeup en gang i ugen, det er både rart for den, men garanteret også sundt for dig, hvis du er tilhænger af makeup, lige at se dit ansigt engang imellem uden 😉 
 5. Jeg har altid en læbepomade i tasken, jeg er ikke fan af tørre læber.

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

Det vigtigste er helt klart rens og helst dobbeltrens (altså rens med en rens og rens så igen med en anden rens) både morgen og aften. Jeg har altid haft en fin og nem hud, men det er stadig rart for mig at holde den ren og pæn, og jeg føler min hud arter sig bedre når jeg renser den to gange, morgen og aften. 

Bonus tip: Brug en rens med olie i første runde og en rens uden i næste runde.

SERUM ! Jeg elsker serum og olier. Så når jeg har renset min hud godt får den en god serum og derefter en olie. Olie bruger jeg dog for det meste kun om aftenen. og så selvfølgelig afslut med en god creme.

En gang i ugen bruger jeg en peelingmaske, og jeg sværger til den fra E-cooking, jeg kan bare mærke hvordan den arbejder med min hud, og efterlader den virkelig blød og lækker.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Åh det kan jeg næsten ikke svare på, jeg generelt meget uorganiseret og det er jeg nok også især med min makeup, jeg glemmer tit hvilket mærke jeg havde sidst, og køber så hvad jeg lige synes ser fint ud. Men en foundation jeg har holdt mig til længe er fra Clinique, den giver et let udtryk og en smule glød, den er jeg helt klart fan af. 

Mht, hudpleje kan jeg rigtig godt lide at bruge E-cookings produkter, deres peelingmaske min favorit. 

Så er jeg for nyligt blevet ret glad for Sanzibeauty, deres olie virker rigtig godt for mig, den virker lidt drøj i det og virker ikke så olieret på huden.

Og så har jeg  faktisk fået øjnene op for en rens, det er et koreansk hudplejeprodukt, som jeg på et tidspunkt udforskede lidt, jeg synes virkelig denne rens gør underværker, den er billig (100 kr) og den varer i flere måneder fordi den er så drøj i brug, det hedder COSRX og er med salisylsyre, som renser godt i dybden.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Gør det der føles naturligt for dig, og øv dig og prøv en masse forskelligt af.

Hvis du synes foundation eller mineralpudder er “for meget” så prøv en CC cream, den efterlader en fin og jævn hud, jeg bruger faktisk oftest kun den om sommeren når min hud er solbrun. 

En af mine absolutte favoritter er lip scrub fra Nilens Jord til tørre læber, der er ikke noget værre end tørre læber, og så må mit bedste råd i denne sammenhæng være, put aldrig læbestift på tørre sprukne læber, det bliver aldrig pænt.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Jeg er begyndt at tænke meget over ikke at købe ting med for meget parfume i. Min hud kan egentlig tåle det hele, men jeg føler bare det er rart ikke at udsætte den for for meget.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje, hvad skulle det så være?

Jeg “lider” meget af at mit ansigt rødmer enormt let og meget, og du tænker sikkert, at det bare er sådan nogle små søde røde kinder jeg får, men nej, det er hele mit ansigt, og især før i tiden var jeg meget hæmmet af det og brugte enormt meget foundation for at dække det, hvilket kun hjalp lidt, og min frygt for at rødme gjorde det kun værre. Det er heldigvis blevet bedre med tiden som jeg bliver mere ligeglad med hvad folk tænker. Men jeg kunne dog godt bruge et produkt som virkelig hjalp på dette, og den der Rosalique gør ikke tricket, godt nok, i hvert fald.

Tak fordi du læste med så langt.

Hvis du er interesseret i flere tips og tricks,

så følg mig på min Instagram carinakirstine ❤️ 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.