Ugens Beauty Tips af Elisabeth - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Elisabeth

Ugens Beauty Tips

Indlægget blev opdateret den 5. november 2021

Mit navn er Elisabeth Bager Henriksen. Jeg er 23 år gammel og bor i Holstebro sammen med min kæreste og vores lille kat, Bella. Jeg går ikke i skole eller på arbejde lige pt, så jeg har masser af tid til min største interesse, som er hudpleje. Jeg elsker både at købe, bruge, læse og lære om hudpleje og alt hvad det indebærer. Jeg har min Instagram, hvor jeg dagligt deler om hudpleje, hårpleje og alt indenfor beauty og det bruger jeg rigtig meget tid på.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

  1. Brug solcreme!!! HVER dag – også om vinteren! Det er så vigtigt for at opretholde en pæn hud.
  2. Gå aldrig i seng med make-up på! Jeg ved, hvor uoverskueligt det kan være at fjerne det nogle gange, når du virkelig er træt, men tro mig, din hud vil takke dig for det.
  3. Denne hænger lidt sammen med punktet ovenover. Rens din hud to gange – specielt hvis du har make-up på. Det er super vigtigt at få ALT makeuppen af og derfor bruger jeg altid enten en cleansing oil/balm eller en micellar water til først at fjerne makeuppen og derefter renser jeg huden med min normale ansigtsvask. På den måde er du altså sikker på, at der ikke sidder nogle rester tilbage.
  4. Ja, du skal bruge creme, selvom du har fedtet hud!! Inden jeg begyndte at gå rigtig meget op i hudpleje og virkelig sætte mig ind i det, troede jeg, at jeg ikke behøvede at bruge en ansigtscreme, fordi jeg har fedtet hud – men heldigvis blev jeg klogere. Din hud vil kun fedte endnu mere, hvis du ikke giver den fugt – for så vil den selv kompensere for den manglende fugt og derved begynde at overproducere talg = fedtet hud. Så brug ALTID ansigtscreme – man kan finde så mange, som er lavet til netop fedtet hud, som er virkelig lækre.
  5. Less is more!! Dette ville jeg også ønske, at jeg havde lært tidligere. Man behøver på ingen måde at bruge 10 forskellige produkter i sin rutine – faktisk kan det i nogle tilfælde gøre ens hud endnu værre. Jeg bruger maks 7 produkter i min rutine og det er endda sjældent – jeg kan godt lide at holde mig på maks 5, så jeg er sikker på, at jeg ikke irriterer min hud mere end højst nødvendigt.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Uha, det er nok det sværeste spørgsmål, man kan stille mig. Men et af mine yndlings hudpleje mærker er i hvert fald helt sikkert Ole Henriksen. Hans produkter har bare altid virket for mig og jeg elsker de resultater, som jeg bliver ved med at se, når jeg bruger dem. Den mand er jeg kæmpe fan af!! Ellers er nogle af mine andre yndlings mærker inden for hudpleje: Youth To The People, The Inkey List og Avène. Mit yndlings hårpleje mærke er helt sikkert Olaplex! Jeg afblegede i en periode mit hår alt for meget og Olaplex reddede virkelig mit hår. Deres produkter vil jeg aldrig være foruden.

Er du mest til en simpel og enkel hudpleje rutine, eller foretrækker du en kompliceret 10 trins hudpleje rutine?

Det kommer meget an på situationen. Som jeg skrev tidligere, less is more. Men nogle gange er det da også sjovt at udforske og prøve nye ting og så kan jeg hurtigt komme til at have brugt 10 produkter i en rutine uden at tænke over det.
I hverdagen er jeg helt sikkert mest til en simpel rutine, uden tvivl. Men jeg elsker også at holde min egen lille “spa aften” og gå all in med produkter.
Så jeg må nok indrømme, at jeg elsker en god blanding.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i hudpleje?

Jeg har lært sindssygt meget om hudpleje igennem Instagram. Der er SÅ mange dygtige mennesker derinde, som virkelig har styr på det og det har i hvert fald været super hjælpsomt for mig. Ellers så kan man også altid finde en masse videoer på Youtube, der er også rigtig meget hjælp at hente. Men jeg vil også sige, husk at ingen er ens!! Det som virker for mig og min hud, virker nødvendigvis ikke for dig og din hud. Så prøv dig frem, sæt dig ind i de forskellige produkter og ingredienser og find ud af hvad lige netop din hud har brug for.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje produkter?

Jeg tænker altid en del over prisen. Hvis jeg ved, at et dyrt produkt er pengene værd, så bruger jeg selvfølgelig gerne de penge.
Men efter jeg har lært mere og mere om ingredienser og lignende, så har jeg også fundet ud af, at man ofte kun betaler for mærket – ikke for ingredienserne.
Ofte kan man sagtens finde et produkt til 100kr, som har fuldstændig samme ingredienser, som et produkt til 1000kr. Så der skal man i hvert fald lige se sig for!
Men jeg tror, jeg har det meget sådan, at hvis et produkt virker for mig, så betaler jeg også gerne prisen.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for hudpleje, hvad skulle det så være?

Uh, det må være en solcreme. En lækker ansigts solcreme, som ikke føles som solcreme. Den skulle være meget let, gennemsigtig på huden og nem at påføre. Og så ville prikken over i’et selvfølgelig være, hvis den kunne holde hele dagen, så man ikke skulle påføre den igen og igen i løbet af dagen.

ugens beauty tips

Du ønskes en god dag. 
Mvh Elisabeth

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.