Ugens Beauty Tips af Laura - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Laura

Indlægget blev opdateret den 25. februar 2022

Mit navn er Laura, jeg er 29 år og bliver 30 i næste måned (marts). Jeg bor i Esbjerg, sammen med min kæreste, og vores lille pelsdyr Freja, jordens sødeste misser på 9 år. Til daglig kan man finde mig på et plejehjem i Varde, hvor jeg arbejder som aftenvagt. Jeg er uddannet indenfor det pædagogiske samt som socialrådgiver, men det sidste halve år, har jeg brugt på at soulsearche hvad jeg egentligt drømmer om.
Min fritid går oftest med at bingewatche en serie, sludder over kaffe eller vin med veninderne, og alt for meget instagram. Som jeg altid siger inden jeg tager et billede ’’I’ll do it for the gram’’.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

  1. Find ud af hvad din hudtype er! Holy moly hvor har jeg brugt mange penge på forkerte produkter.. Nu hvor jeg ved hvad min hud har brug for, går jeg målrettet efter det.
  2. Rens og pleje. Rens altid din makeup af, og plej derefter huden. Og beskyt den for guds skyld. Især om sommeren – husk solcremen i ansigtet tøser! (og mænd) og husk læbepomaden – undgå gerne en med vand i, da den bare udtørrer læberne endnu mere.
  3. Mascara med serum. Oh my lord, det er den bedste opfindelse. Lavinde CPH laver en, og jeg har brug den de sidste 3 år. 
  4. Less is more. En naturlig makeup vinder bare hver gang. Jeg er helt stoppet med at bruge foundation, og min hud har aldrig været pænere. Jovist jeg har da stadig rødme og andet jeg ønsker at dække, men til det kan man påføre lidt ’’grøn-creme’’, der er beregnet til den slags og vupti, så er man good to go. 
  5. Pas godt på din krop. Spis vitaminer, drik rigeligt med vand, få din skønhedssøvn. Hold dig selv i gang. Det kan ses i vores ansigter om kroppen har det godt. Eller, det kan det i hvert fald i mit.

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

Jeg har egentlig ikke som sådan nogle vigtige dele. Udover at rense og pleje. Pt er jeg lidt ekstra god ved den, fordi jeg arbejder med mundbind på, så min hud slår ud. Derfor får den en gang i ugen både en mild scrub og maske.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Det må være Yves Rocher. Jeg har brugt det brand i over 15 år, og jeg har alt fra parfumer, til læbepomader fra dem. Deres produkter er meget naturlige og har en masse gode ingredienser i. Derudover vægter brandet at passe godt på vores jord, så deres emballage er genandelig plastik blandt andet, hvilket er noget jeg sætter højt.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Find ud af hvad din hudtype er! Jeg kan ikke sige det nok gange. Især fordi jeg virkelig udsatte min hud for de helt forkerte produkter og sommetider endte det næsten smertefuldt.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Jeg går meget op i ingredienslisten. Min hud er fx meget sart, følsom og har tendens til rødme. Derfor holder jeg mig væk fra alt der er plantebaseret, sæbe (skum) eller parfume. Derudover søger jeg altid på produkter og læser anbefalinger, både fra beautybloggere og folks egne erfaringer.  Og så skal det selvfølgelig helst være vegansk og cruelty free. The price dosen’t matter, if it does the job.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje?

Årh det skulle da lige være en hårbørste, man kunne rede sine krøller med, i tørt hår uden de blev krusede.

Tak fordi du læste med – hvis du interesseret i mere, så følg gerne med på min insta lauraulrich. jeg bruger ofte min story når jeg køber nye beauty produkter.
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.