Ugens Beauty Tips af Line - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Line

Indlægget blev opdateret den 27. december 2021

Jeg hedder Line, er 38 år, gift med Jacob, der er pressechef i Sønderjyske. Jeg er mor til William på 10 og Emily på 8 år. Arbejdsmæssigt er jeg privatrådgiver i Sydbank. Så det her med at være økonomisk bevidst, når jeg køber, det ligger mig bestemt ikke fjernt. I min fritid dyrker jeg yoga og går ture med vores hund, Gilbert. Da jeg har glutenallergi, er jeg meget bevidst omkring min kost.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

Tip 1. Et af mine bedste tips er, at det er SÅ vigtigt at huske at rense huden af morgen og aften. 1. ansigtsrens 2. skintonic, 3. brug dernæst en creme, der passer til dag/nat. Et par gange om ugen bruger jeg også en skrub og en serum. Her er det vigtigt, at der bruges nogle produkter, der passer til netop den hudtype, du har.


Tip 2. Cirka fire gange om året bruger jeg de 500 kr., det koster at tage til kosmetolog, og får plejet min hud ordentligt. På et tidspunkt havde jeg ikke så pæn hud. Akne og ar herfra kan blive varige, derfor ser jeg det som en god investering i at holde mig pæn. Hvor ofte bruger man ikke 500 kr. på alt mulig andet? Ens hud kan man trods alt ikke skifte ud, den har man resten af livet, fremfor en bluse som man køber i ny og næ. Min kosmetolog vælger så den behandling hun mener, min hud lige står og mangler, så det er godt givet ud, og det holder både de fine linjer væk og urenheder væk. Hun er også god til at minde mig på, at jeg ikke må pille ved min hud, hvis jeg skulle gå hen og få en bums.


Tip 3. Få gerne en kosmetolog til et analysere din hud, så denne kan være med til at udvælge de helt rigtig produkter til dig afhængig af, om du har fedtet/ kombineret/tør hud. Det kan også have indvirkning på, hvilke makeup-produkter du bør vælge, så du får det bedste og mest naturlige resultat.


Tip. 4. Jeg er ofte blevet spurgt til, hvad jeg gør for at holde min hud så “ung” og har stort set ingen rynker. Jeg har i flere år brugt naturlige olier som aftencreme (kokosolie), efter at have læst en artikel om en sydamerikaner, som stort set ikke blev ældre at set på. Hun brugte i øvrigt også kokosolie i sin mad. Det gør jeg dog ikke. Derudover indtager jeg også Collagen fra Vild Nord, sammen med C-vitamin-piller og drikker primær vand.  
Bonus tip. Brug altid solcreme. Selv min makeup indeholder solfaktor. Der er intet, der slider mere på huden end solen. Derfor lærte min dygtige kosmetolog mig også, at jeg altid bør bruge solbriller hele året rundt, da det, at man kniber øjnene sammen, er med til at give rynker ved øjnene.


Tip 5. Jeg bruger gerne Eyeshadow base under min øjenskygge, så min øjenskygge dermed holder hele dagen. Det var et tip, jeg lærte, da jeg var model som yngre. Det er et rigtig godt tip, som jeg synes, er så undervurderet, og som alle bør kende til. Lige som hvis jeg skal til fest, kunne jeg godt finde på at bruge en primer fra Jane Iredale, så også min makeup holder hele aftenen.

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

Det er at give sig tid til at få f.eks. makeuppen ordentlig af. Grunden til at man risikerer at få akne, kan skyldes, at der ikke bruges en svamp, og at man ikke får makeuppen ordentlig renset af. Vandet, der renses af med, må heller ikke være for varmt, da huden så bliver udtørret. 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Dermalogica, når det er renseprodukter, fordi der er naturlige ingredienser i. Jeg har af og til forsøgt andre produkter i perioder, men min hud har slet ikke været lige så pæn, som når jeg har brugt det. Godt nok er det lidt dyrere, men produkterne er drøje, og når resultatet er bedre, er det givet godt ud. 
Jeg er dog også rigtig glad for Ecooking i form af læbepomade, håndcreme, kropspleje. Igen skønne naturlige produkter, og så er det dansk. Det kan jeg godt lide. Læbepomaden giver en dejlig fugt til tørre læber her til vinter og giver en glossy effekt, mens håndcremen er virkelig god til tørre hænder (med al den håndsprit, vi bruger) og dufter super skønt.
Med hensyn til makeup bruger jeg lidt forskelligt. Men gennemgribende er det Jane Iredale. Dette skyldes, at min søde kosmetolog hjalp mig med at se mine produkter igennem, efter at jeg havde fået et meget slemt akneudbrud for nogle år siden. Vi fandt så ud af, at det var fordi, at der var de stoffer i, kort fortalt, som gør, at det stopper porerne til. Efter at have skiftet mærkerne ud, har jeg ikke de problemer længere. Så selvom jeg tidligere har været for nærig til at bruge penge, på dyr makeup, betød det i sidste ende, at jeg fik en grim hud, og jeg så måtte købe mig til en masse behandlinger. Så jeg måtte i sidste ende sande, at det ikke kunne svare sig at spare de penge, og at bruge penge på noget ordentligt var givet godt ud.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Jeg vil anbefale, at du starter blidt ud med at lægge en makeup, så du fremhæver det naturlige og smukke, der er ved netop dig. Det kunne være en let pudder, som kommes på med en makeup-børste, herefter lidt mascara, og måske lidt blush, og så kan du vælge at tegne øjenbrynene op, da det er med til at ramme dine øjne smukt ind.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

At der er naturlige ingredienser i produktet, da jeg har oplevet, hvor dårlig hud man kan få, hvis ikke det indeholder det rette.Derfor, pris og kvalitet hænger nu engang bare sammen. Selvfølgelig kan jeg godt nogle gange tænke “hold op, det er dyrt…”, men så må jeg også lige tænke tilbage på den tid, hvor jeg lignede noget, hvor min datter sagde “mor, hvorfor har du alle de der prikker i hovedet?”. Ja det var ikke lige frem sjovt, når ens børn får et chok, når de ser en uden makeup og beder en om at tage det på. Men heldigvis er den tid ovre, og nu ligner jeg mig selv, uanset og jeg har noget på eller ej.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje hvad skulle det så være?

Da jeg har kombineret hud, kommer jeg hurtigt til at skinne i løbet af dagen, så er nødt til at duppe min pande med en serviet, hvis ikke jeg har noget pudder lige ved hånden, flere gange i løbet af dagen. Jeg ville derfor gerne opfinde en pudder og foundation, som holder min hud mat HELE dagen. Selvom der er mærker, der påstår, der skulle kunne gøre dette, ja, så virker det ikke rigtig. Så hvis der er nogle derude, der kan give mig et tip, så kom endelig med det. 

Tusinde tak, fordi at i ville læse med og høre om mine tips og tricks!
Hvis du kunne tænke dig at lære mig bedre at kende,
eller følge med i mine op og nedture,
så hop ind og følg min Instagram “line_ravn83”
Jeg tager dig med på hele rejsen!
Ha’ det godt ❤️
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.