Ugens Beauty Tips af Line - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Line

Indlægget blev opdateret den 13. januar 2022

Jeg hedder Line, er 37 år, bor i Silkeborg sammen med min mand Anders og vores to øgler. Ældste barnet Willum på seks år og yngste ynglet Nynne på tre år. Til daglig arbejder jeg som Kulturformidler på Viborg Bibliotekerne, hvor jeg får lov til at bruge mit gedigne koordinatorgen, mine kommunikations skills, indlevende netværkskompetencer og dyrke min interesse for sociale medier.
Kommunikation har altid været en stor del af mit liv og jeg har altid gerne villet dele ud. Både på godt og ondt. Derfor startede jeg i sin tid bloggen Forstadsidyl op. Fordi jeg ønskede, at bryde med tabuer og sige noget af det højt, som ofte forties. Og den stil har jeg fortsat med på min Instagram profil af samme navn.
Det er mestendels livet som mor, som jeg deler ud af, men derudover er det ligeledes vigtigt for mig, at sprede god karma og sende konfetti og karameller ud i cyberspace. Som evig optimist vælger jeg at anskue livet gennem så lyserøde briller som muligt, netop fordi livet er for kort til ikke at leve.

Nåh ja, og så er jeg makeup oholiker! Jeg har stort set ALTID make up på og så ELSKER jeg at dulle. Jeg er vild med at udfordre mig selv og lægge nye former for øjenmakeupper når jeg skal ud.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

  1. Rens din makeup af. HVER aften. Også selvom du er træt. Du gør dig selv en kæmpe bjørnetjeneste ved at lade være. Din hud kommer hurtigt til at se ældre ud, end du egentlig er.
  2. Hvis ikke du har overskud til alskens plejerutiner, så find dem, som virker bedst for dig. Det vigtigste er, at du plejer din hud. Og husk, altid masser af fugt. Det skaber bedre balance i din hud.
  3. Som 37 årig har jeg indset, at øjencreme er en nødvendighed for at pleje det sarte område omkring øjnene. Og jeg elsker følelsen af, at have tilgodeset hele mit ansigt, når det kommer til hudpleje.
  4. Less is, really, more. I hvert fald, når det kommer til hverdags makeup. Både for at skåne din sårbare hud i ansigtet for alt for mange produkter i hverdagen og ligeledes for at kunne dulle endnu mere til særlige lejligheder. Der giver jeg den altid fuld gas. 
  5. I forhold til make up er brynene enormt vigtige for vores udtryk. Plej dem, farv dem, få dem fikset mere langvarigt eller tegn dem op, hvis du har lyst. Hav vilde bryn, formede bryn, naturlige bryn eller hvad du bedst synes om. Jeg har selv powder brows, hvilket jeg elsker. Og når de sidder lige i skabet behøver jeg kun mascara, for at få et stærkt og feminint udtryk.

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

At rense make-up af hver eneste aften. At rense dagen af mit ansigt, giver mig både en langt smukkere og sundere hud men giver mig ligeledes en enorm følelse af selvkærlighed.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Jeg har efterhånden fået en del forskellige favoritter, og det i alle prisgrupper. Skal jeg virkelig forkæle mig selv og ikke tænke økonomi investerer jeg i E-cookings lækre produkter. De gør bare noget helt specielt godt, for min hudtype.I mellempris gruppen er jeg særligt glad for Nilens jord og Plaisir, som ligeledes har rigtig godt produkter til min mixede hudtype.
I den billigere prisklasse bruger jeg gerne Nivea og Matas egen serie.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Makeup: find din egen stil. Lad dig inspirere, men føl aldrig at du SKAL følge trenden. Prøv dig frem, leg med farverne, mix, match og skab dit eget udtryk.


Hudpleje: Find din egen hudpleje rutine og sørg for, at få den arbejdet ind i din hverdag, som en naturlig del af dine gøremål. Det gør det lettere at bibeholde den i en travl hverdag. Spørg en materialist til råds, så du finder produkter, der passer til din hudtype. 

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Som studerende eller jobsøgende en del af mit voksne liv, har det ofte handlet om økonomi. Men jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Og den findes heldigvis i flere prisklasser. Og som ægte jyde går jagten altid ind på at finde lækre produkter til billigere penge. Når det kommer til mascara sværger jeg eksempelvis til L’Oreals Bambi Eyes og den fås billigt i Normal. For mig er det vigtigste i princippet, at produkterne fungerer uanset pris.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje, hvad skulle det så være?

En brynblyant/pensel/whatever, der giver samme effekt, som at få lavet mine bryn kosmetisk. Jeg er endnu ikke stødt på et sådant produkt, men jeg vil elske, at jeg ikke skal under nålen et par gange om året, for at opnå det ønskede resultat.

Tak fordi du læste med så langt.

Hvis du er interesseret i flere tips og tricks,

så følg mig på min Instagram _forstadsidyl_ ❤️ 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.