Ugens Beauty Tips er af Line → Hun deler hendes bedste tips med dig!

Ugens Beauty Tips af Line!

Indlægget blev opdateret den 20. august 2021

Mit navn er Line, jeg er en kvinde i 30’erne, hvis største hobby er hudpleje og make-up. Da jeg var yngre, gik jeg mest op i make-up, men som jeg blev ældrem, fandt jeg ud af, at hudpleje er ligeså vigtigt. Der er intet som smuk hud. Alle vil have smuk hud.

Jeg lavede min profil “Thirtiesskin” på IG for at have nogen at dele min hobby med, som var på min alder. Jeg har efterhånden opbygget en solid viden, som det bare er sjovt at dele ud af. Jeg får mindst lige så meget igen fra dem, som følger mig.

Desuden er jeg københavner, single, mor til en 6-årig og kandidat studerende – så jeg har knald på, altid!

Hvad er dine 5 bedste makeup tips?

  • Fugt er fuldstændig essentielt for at din make up lægger sig smukt på ansigtet. Jeg vil til hver en tid vælge fugt over alt andet, for fugt mindsker linjer og skaber glød. Brug både dag -og natcreme og øjencreme der tilfører fugt og derudover fugtmaske en gang om uge. Du vil se underværker.
  • Selvbruner er for nogen et no-go fordi de tror man bliver orange/kunstig at se på. Jeg bruger en selvbruner spray fra Vita Liberata et par gange om ugen, og det gør bare at jeg ser mere i live ud, mere frisk – og en solkysset hud er en smuk, smuk baggrund for make-up i alle farver. Fx er lyserøde læber på et solbrunt ansigt total cute. Husk at exfolier huden en gang om ugen så der ikke kommer brunlige plamager.
  • Highligther/Contour: Det gør ansigtet så meget smukkere, når særlige steder markeres via lyse og mørke nuancer. Er contour for kompliceret kommer du rigtig langt med en smuk solpudder på dine kindben, næseryg og pande samt kanterne øverst i ansigtet. Det indrammer ansigtet og skaber nogle nuancer, så ansigts farven ikke går ud i ét.
  • Øjenskygge efter øjenfarve er en god idé, fordi det fremhæver din bedste side. Jeg har grønne øjne, og bruger jeg noget lilla-rød-brunligt om øjnene “popper” det grønne frem på en meget intens måde. På samme måde lyser blå øjne op når der bruges kobber øjenskygge.
  • Brug primer under din make-up, både til ansigt og øjenlåg. Primer er overset af mange, men er slet ikke overflødigt. Primer kan ligesom udjævne hud og hudtone, så make uppen ikke lægger sig i linjer og så det dækker jævnt og ens. Primer kan give enten et “dewy” fugtigt look, et mat look, dæmpe rødme eller tilføre shine-effekt. Man kan lege med så mange looks, og en primer kan dermed gøre en forskel for, hvordan din make-up kommer til at fremstå. Det er din make-ups bedste ven – ligesom setting spray desuden også er! Husk primer på øjnene hvis din øjenskygge ikke skal lægge i linjer. “Too faced” har lavet den bedste der hedder “Insurance”.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup, og hvorfor?

Jeg dør lidt over de make-up mærker, de har i Sephora, fordi de er så vilde – hvad angår farve, shine og glimmer samt alle mulige effekter. Mærker som “Too Faced”, “Fenti Beauty” og “Huda” er super lækre – tilpas “for meget”!

Af de klassiske mærker må jeg sige at Dior, Shiseido og Mac altid er pengene værd!
Af de mere neddæmpede, naturlige make up mærker MÅ jeg nævne Ilia, som alle bør kende. De kan noget med skintone og nuancer – du kan finde nuancer der komplimenterer alle hudtoner.

Hvad er du mest til: naturlig eller farverig makeup – eller en blanding?

#1 Jeg er mest til et glamourøst make-up look, ikke stærke farver eller vildt meget glimmer, men dyb og smuk, gennemført makeup.

#2 Det vil sige en smuk base, hvor huden er plejet og der er brugt gode produkter, der ikke “kager”. Jeg bryder mig ikke om en tyk foundation men en hud, der ser fugtmættet og sund ud med et smukt shine eller glød over sig.

#3 Øjnene må gerne være i centrum med mørke nuancer, der fremhæver øjet. Synes det er lækkert med et smokey-eye look eller et “Wing-eye”, hvor der er lagt en skrå, sort flydende eyeliner.

#4 Derudover et dæmpet læbe look, fx en nude eller lyserød læbestift, gerne i mat. Hvis øjnene skinner skal læberne helst være matte, hvis øjnene har mat skygge på må læberne godt skinne.

#5 Også Altid, altid highligther, Countour og blush! Pixi by Petra laver de lækreste blushes, som også fungerer som hightlighter.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt?

Se videoer på YouTube og IG og lad dig inspirere. Brug tid på det, det må godt tage tid at skabe et lækkert look. Når du finder de produkter og farver der virker, så hold fast i dem – ikke alt make-up er for alle. Jeg dur fx ikke til concealer, det er bare ikke lækkert på min hud! Vi bliver mødt med en milliard gode råd, men vi skal ikke købe alt, vi ser. Vi behøver ikke alt – selvom det kan se ud som om, vi ikke kan lave et lækker look uden lige den ene ting…

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup, hvad skulle det så være?

Jeg tror vitterligt ikke verden mangler flere produkter – hvis vi gør, skulle det være noget mere plantebaseret make-up.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.