Ugens Beauty Tips af Louise - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Louise

Ugens Beauty Tips

Indlægget blev opdateret den 29. oktober 2021

Halløj, mit navn er Louise, og jeg er ansigtet bag instagram profilen; LouiseNoer_ Jeg er gift med  Nicolai, som jeg mødte i december 2015.  Sammen har vi 2 børn, David fra december 16 og Naya fra marts 19. Jeg er udlært butiksassistent, men går hjemme på syge orlov med vores datter, der er kronisk syg. Jeg er en person der elsker at have noget at stå op til, og hive fat i. Men da jeg pludselig blev nødt til at vende min hverdag på hovedet, for at passe vores datter. Blev jeg nødt til at finde en hobby, som jeg kunne varetage hjemmefra, for ikke at blive skør. – Her blev instagram min redning. Med instagram føler jeg mig pludselig ikke ensom og alene mere. Til hverdag går jeg sjældent med make up, da man bliver lidt “doven” af bare at være hjemme. Dog plejer jeg min hud hverdag. Og hvis jeg så endelig bliver sluppet fri, og kommer ud, så kommer make uppen på. Elsker at shine, og føle mig smuk.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

  1. 2 liter vand om dagen. 
    Dette er nok en af de vigtigste step i min daglige hudpleje. Jeg har altid døjet med uren hud. Prøvet ufattelig mange forskellige produkter. Men efter jeg startede på, at drikke 2 liter vand om dagen, har  min hud aldrig været pænere. De første 14 dage, mærkede jeg virkelig hvordan alle affaldsstofferne blev skyldet ud. Jeg tissede hver 15 minut  men derefter så jeg kæmpe forskel på min hud.
  2. Redder næsten aldrig mit hår med en børste. Med de rette hårprodukter er dette ikke nødvendigt. Redder det igennem med mine fingre. 
  3. Lermaske 1x om ugen. Bruger min elsket Lermaske fra ecooking 1x om ugen for at mindske fedtet hud. 
  4. Hvis du får marscare på næsen, øjenlåget, kinden eller et helt 4. Sted når du påføre den, så istedet for at bruge en våd vatpind, så fjern det med en ren bryn/marscare børste. Så undgår du at fjerne din make up / lave huller i make-uppen. 
  5. Har du farvet hår, så vask aldrig dit hår i varmt vand. Brug lunkent vand, og hold din hårfarvesglans i længere tid.  

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

Årh den er svær. Og faktisk umulig, da jeg ikke kan nævne kun et mærke.
Inden for make up, er Clarins SOS primer til at opbygge en god base. – NYX transparente mat pudder for at gøre min hud mat frem for skindene, lavinde marscare som indeholder vippeserum, og dermed samtid plejer vipperne. Og altid Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector på læberne. 

Mine ynglings produkter indenfor hårpleje, er 100% Kérastase Genesis serie samt Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum og deres varmebeskyttende hår olie. 

Og inden for hudpleje, er det klart min elsket lermaske fra ecooking, også Dermalogica Smart Response Serum, som tilpasser sig netop til din huds problematikker. 

Er du mest til naturlig eller farverig makeup? / Er du mest til en simpel og enkel hudpleje rutine, eller foretrækker du en kompliceret 10 trins hudpleje rutine?

Jeg er helt klart til den mest simple make-up og hudpleje rutine. Med 2 børn, og en mand der arbejder meget, skal det være hurtigt, effektivt og nemt. 

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup og hudpleje?

Først og fremmest er det vigtigt, at finde ud af ved make up fx  hvilket look kan du li. Er du til det matte eller shine look – det naturlige eller det vilde look. Og derefter søde inspiration på instagram og YouTube. Og vær ikke bange for at tage kontakt til profilerne på instagram, de fleste vil meget gerne hjælpe. 

Hudpleje handler det meget om, at finde ud af hvad netop din hud har brug for. Og derefter finde produkter der matcher netop din hud. 

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje produkter?

Kvaliteten er vigtig for mig, og at det er produkter der giver mig det naturlige look, og er nemt at arbejde med. 

Førhen købte jeg altid det billigste. Men efter jeg prøvede at eksperimentere med dyre mærker, fandt jeg en helt anden kvalitet i produkterne. De holder bedre og er mere drøj, så på den måde, for man også mere for pengene. 

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje, hvad skulle det så være?

Så ville jeg opfinde en lækker plejende måneds marscare. Ligesom måneds linser. 

En marscara der bliver opført 1x om måneden, og som giver et look som, man havde eyelash exstension på. Så man ikke behøvede at fjerne marscara hver aften, men vågnede op, med smukke bambi øjne hver dag. 

Du ønskes en god dag. 
Mvh Louise

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.