Natasha deler sine bedste makeuptips til dig! Læs med her →

Ugens Beauty Tips af Natasha Høyer !

Indlægget blev opdateret den 23. juli 2021

Hvem er du? 

Hejsa mit navn er Natasha Høyer, og jeg står bag Instagram profilen @natashahoeyer og Tiktok profilen @makeupbynatasha01. På mine sociale medier viser jeg min makeup proces, både når det går godt og når det går galt. Du kan altid kende mig på min farverige makeup og tøjstil, da du aldrig vil se mig i noget neutralt.

Jeg er en 20-årig pige, hvis helt store passion er makeup, hvilket jeg også håber på, kan blive min karrierer en dag. Lige pt. bor jeg i Odense sammen med min kæreste, hvor jeg håber på at kunne starte på kosmetiker uddannelsen til næste år, hvor jeg senere hen drømmer om at tage makeupartist uddannelsen.

Hvad er dine 5 bedste makeup tips?

#1 Ved ikke, om man kan kalde det et tip, men det er i hvert fald noget, der virker for mig. Kender I det, når man ligger sin foundation og hele ens ansigt bare ser cakey ud? Eller kan du bare heller ikke lide følelsen af at have det på? Sådan har jeg det i hvert fald, derfor bruger jeg faktisk aldrig foundation. Men altså mit fif er meget simpelt, lad være med at brug foundation, og i stedet for brug creme produkter såsom blush, contour, higlighter og selvfølelig concealer. Dette giver effekten af et fuld glam, men ens ansigt føles slet ikke lige så tungt.

#2 Altid brug mere end en mascara! Personligt har jeg svært ved at finde en mascara, som bare kan det hele for mig, altså både give længde og volumen, derfor bruger jeg ALTID to mascara, som er designet til at være længde eller volumen givende. Dette gør jeg, da mascaraen er specielt designet til én ting og derfor også er perfekt til det, i stedet for at give en halv performance ved begge områder. Jeg starter blot med at lægge min volumen mascara og derefter topper den med min længde mascara, når de første lag er tørre. 

#3 Hvis ikke du har tid til makeup en morgen, men stadig gerne vil se lidt friskere ud, så tag en luminous primer (f.eks. den fra ELF) og smid i ansigtet, som om det var creme. Dette giver huden en frisk glød uden at tage for lang tid.

#4 Køb neglelak børster i stedet for eyeliner pensler, du sparer flere hundrede kroner og de fungerer lige så godt.

#5 Når dagen nu er ovre og du skal have din makeup af, så rækker du nok enten efter dine vatrundeller eller dine makeup wipes. Her vil jeg anbefale at lade begge ligge og købe genbrugelige vatrundeller i stedet for! De tager din makeup af meget bedre, de er blødere og irriterer derfor ikke huden og så en bonus er jo, at de er gode for miljøet. Jeg købte mine i normal.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup, og hvorfor?

Uhh det er svært at svare på. Jeg har en del faktisk. Men min top-3 er nok:
1. Beautybay, deres produkter er så mega gode og virkeligt prisvenelige.
2. Elf, jeg elsker elf de har simpelthen lavet så mega gode produkter de sidste par år, og igen mega billige.
3. er nok makeup revolution eller nyx, elsker begge mærker.

Hvad slags makeup foretrækker du? Naturlig, farverigt eller en kombi. 

Der er ingen tvivl om at mit valg er farverigt makeup, dette kan også ses på mine sociale medier. Men når jeg laver øjenskygge looks er det garanteret at det er fyldt med farver, dette skyldes simpelthen at jeg ikke føler mig til pas i de neutrale toner.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt? 

Find nogle gode Instagram og Tiktok profiler med gode billeder og tutorials! Her vil jeg først og fremmest anbefale min makeup instagram @makeupbynatasha001 og min tiktok, hvis i er til de farverige og kreative makeup. Men ellers så bare find nogle personer, du syntes om på diverse platforme og bare prøv at efterligne deres looks. Bare husk makeup kræver øvelse ligesom alt andet gør. Så det er helt okay, at det ikke er perfekt! Altså jeg har været meget passioneret omkring makeup i omkring 4 år, og mine looks er sjældent perfekte, og det er okay. Øvelse gør mester.

Hvad foretrækker du; mousse pudder, fast eller pulverform? 

Nu bruger jeg faktisk sjældent pudder, da jeg ikke bryder mig om, hvordan det ligger på mit ansigt. Det kan dog godt skyldes, at jeg ikke har investeret i en god en endnu. Dog ville jeg sige, at jeg foretrækker pulverform, da det bare matter ansigtet meget bedre, synes jeg.  

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup?

Når jeg skal købe makeup, vil jeg selvfølelig gerne vælge mærker, der ikke er testet på dyr osv. Men faktum er, at mange billige brands tester på dyr, og jeg har ikke pengene til dyre mærker, så det er derfor ikke så stor en overvejelse for mig, som jeg ellers ville ønske, det var.

Men vigtigst af alt er nok kvalitet i forhold til pris. Jeg vil selvfølelig gerne købe så billig makeup som muligt, men når jeg bruger det så meget, som jeg gør, er kvaliteten også bare nødt til at følge med, fordi ellers er det bare penge ud af vinduet.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup, hvad skulle det så være? 

Et nyt produkt… hmm…. Tror jeg ville sige en ny form for eyeliner. Altså en eyeliner der har samme konsistens og funktion som en vand aktiveret eyeliner, men hvor man ikke skal bøvle med at blande det med vand eller noget andet.

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.