Ugens Beauty Tips af Penelope - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Penelope

Indlægget blev opdateret den 11. februar 2022

Jeg hedder Penelope og er 24 år. Jeg er på barsel pt med min datter Vienna på 4 måneder. Når jeg ikke er på barsel så arbejder jeg indenfor beauty branchen. Jeg er uddannet makeup artist og negleteknikker, og har nogen kursuser i forskellige skønhedsbehandlinger. Jeg er bosat på sjælland med min dejlige kæreste, men er oprindeligt fra Aarhus.

Fun fact.. Jeg flyttede fra Aarhus til Kbh fordi jeg ville ind og leve det vilde by liv. 4 måneder senere finder jeg min kæreste der bor i en mindre by udenfor Køge, og flytter så i en fælles bolig der.. Så det blev ikke til meget by liv for mig haha.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

  1. ALTID, som i ALTID fjern din makeup inden du sover.
  2. Afrens din hud inden du lægger makeup. 
  3. Altid brug produkter der passer til din hudtype.
  4. Setting spray er et must have! Det gør både at din makeup holder længere tid, men det gør også ens look ikke ser så “tørt” ud.
  5. En god primer. Ligesom man skal bruge en prime inden man maler ting for at opnå det bedste resultat, så gælder det samme dit ansigt.

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine? 

Facewah, Skintonic, øjencreme og ansigts creme. Faktisk også de eneste ting jeg bruger, da min rutine gerne må være hurtig men effektiv efter jeg er blevet mor.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje? 

Makeup må det være Urban Decay. Har endnu ikke oplevet et produkt fra dem som ikke har fungeret til mig. Af hudpleje må det være Australien bodycare. De fungere bare SÅ godt. Jeg har så længe jeg kan huske haft urenheder på ryggen samt skulder og prøvet alt.. Men deres produkter har været de eneste (indtil videre) som har givet en mega god effekt mod det.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Prøv dig frem. Øvelse gør mester som man siger. Se en masse YouTube videoer og eventuelt spørg folk der har en viden indenfor området hvis der er noget du er i tvivl om. Jeg svare i hvert fald gerne alle dem der spørger mig til råds på instagram, og er sikker på der sidder en masse andre og også gerne vil hjælpe/guide.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Hmm.. Det er et svært spørgsmål synes jeg. Hvis jeg ser et produkt jeg finder intressant så læser jeg anmeldelser og tjekker om det passer til min hudtype. Jeg går ikke ind for om det skal være dyrt/billigt, da jeg har erfaret at du kan få gode og dårlige produkter i alle prisklasser.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje hvad skulle det så være?

Helt klart et som ville få mine porer til at forsvinde eller i hvert fald bare blive markant mindre! Jeg har VIRKELIG store på hage og næse området. Alt er snart testet og jeg har endnu ikke fundet noget der faktisk virker.

Tak fordi du læste med så langt.
Hvis du er interesseret i flere tips og tricks,
så følg mig på min Instagram Peeeenelope❤️ 
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.