Ugens Beauty Tips af Pia - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Pia

Ugens beauty tips

Indlægget blev opdateret den 8. oktober 2021

Hej

Jeg hedder Pia, er 45 år og enlig mor til 2 teenagere. Min søn er lige fyldt 16 år og min datter er 13 år. Der er liv og glade dage i de uger, hvor de er hos mig, Min søn har en dejlig kæreste, og hun er nærmest blevet mit 3. barn. Jeg elsker at være sammen med de unge. Jeg nyder at høre deres historier, så man også får et indblik i, hvad der sker i den verden. Meget af det minder mig jo helt om min egen ungdom. Ungerne og jeg bor i et lille rækkehus i en lille by ved Roskilde. Her har vi boet de sidste 4 år, og vi trives godt her. Til dagligt arbejder jeg i et medicinalfirma plus jeg har en webshop ved siden af, hvor jeg bl.a. sælger hudplejeprodukter. Derudover er jeg Superviser i Kærlighed, og jeg har lige færdiggjort et kursus med Japansk Lifting. Jeg elsker at kunne hjælpe mennesker med at få det bedre både med det indre men også det ydre. Jeg er nysgerrig af natur, og jeg kan godt lide at kaste mig ud i nye projekter, også selvom det måske ikke altid er gennemtænkt. Jeg er vild med ordsproget: “Just jump off that bridge and build your wings on the way down”. Jeg er samtidig draget af den spirituelle verden, og jeg tror 100% på der er mere mellem himmel og jord. Min fritid bliver flittigt brugt på de sociale medier og især instagram. Jeg indrømmer, det godt kan stjæle lidt for meget at min tid nogle gange, men jeg kunne også lige så godt spise chokolade. Vi har alle vores laster, og instagram må vidst være min. 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for hudpleje?

I forbindelse med min stigende interesse for Instagram, var jeg så heldig at få et samarbejde med Naturfarm. Det blev endda til flere samarbejdsaftaler. Jeg blev så forelsket i deres produkter, at de blev startskuddet til at åbne min webshop. Jeg ville så gerne være med til at formidle Naturfarms produkter, da jeg selv kunne se og mærke en forskel ved brugen af dem. Mit yndlingsmærke indenfor hudpleje er helt klart to serier fra Naturfarm. Den ene er Amber-serien, og den anden er Rabarber-serien. Amber betyder rav, og rav har adskillige gode egenskaber, der er godt for huden. Amber-serien indeholder succinsyre (ravsyre), som hjælper huden med at blive mere blød og smidig. I stedet for vand er der brugt Aloe Vera, som heler og beroliger huden. Rabarber-serien er vegansk. Vegansk betyder der ikke er tilsat animalske ingredienser. Udover det er en fantastisk serie, der indeholder produkter hårshampoo, læbebalsam, håndsæbe osv så er serien med økologisk indhold, dansk produceret og parfumefri. Produkterne kan anvendes af alle. 

Et andet godt mærke jeg er kæmpefan af er Vita Liberata. Her finder man de lækreste produkter med selvbruner, der faktisk holder længere end andre mærker. Vita Liberata har også foundation og pudder med en perfekt finish. Det er nemt at smøre ud, og man ser bare så dejlig frisk ud med den glød, der opstår ved brug af f.eks Beauty Blur.  Når jeg bruger makeup, har jeg altid mascara på. Jeg kan godt lide at afprøve forskellige mascara’er. Min yndlingsmascara i øjeblikket er Lavera Powerful Lashes, da den har en børste der er helt perfekt til selv de mindste øjenvipper, og så har den en god dækkeevne. For at holde huden sund, drikker jeg meget vand. Jeg har ikke førhen været så god til at drikke vand, men det er jeg heldigvis blevet. Jeg drikker i hvert fald 1-1½ liter vand om dagen. Velvære er for mig betegnelsen for en sund livsstil. Med det mener jeg ikke kun behandlinger på kroppen, men det handler i den grad også om at gøre noget godt for sig selv. Det kan være at tage væk på et weekendophold, købe en ny taske eller tage på café med veninderne. Bare man gør det, der gør én glad, så virker det selvforstærkende på ens psyke og en sund psyke er et sund sind. 

Hvad er du mest til: naturlig eller farverig makeup – eller en blanding?

Jeg er typen, der helst ikke forlader mit hjem uden makeup. Jeg har som minimum ALTID mascara på, og det er en vane, jeg har haft siden jeg var 12-13 år gammel. Jeg har ikke flotte, lange øjenvipper af natur, så jeg hjælper dem lidt på vej med en god øjenvippeserum og en god mascara. Dog kan jeg godt lide at tage lidt øjenskygge på i brune nuancer, da det fremhæver mine blå øjne. Skal jeg give den lidt ekstra, kan jeg godt lide at tage eyelash extensions på, så man får dét der ligner bambi-øjne. Mange tror det er rigtig svært at påføre falske øjenvipper, men øvelse gør mester, og jeg kan gøre det ret hurtigt nu, så nogle gange bruger jeg dem også til hverdag. Jeg kan rigtig godt lide smokey-eye looket, og det er absolut min yndlingsmakeup, når jeg skal til fest. Jeg bruger dog ikke de grå og sorte nuancer men de brune. Jeg er ikke fan af at lægge makeup, så det skal helst ikke være for kompliceret. Kan godt lide de simple løsninger.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt?

Er du ny i det med at bruge makeup, vil jeg anbefale dig at øve dig derhjemme. Jeg ville ønske nogen havde sagt til mig, at jeg havde en ret så markant skildring i min brune foundation og min hvide hals, da jeg startede med at bruge makeup. Det så virkelig grimt ud. Ingen lærte mig at det var vigtigt at bruge en foundation så tæt på ens egen hudfarve som muligt. Ingen lærte mig at man kunne blende farven ud på halsen, så det ikke var så tydeligt, at jeg havde masser af brun farve i ansigtet og ikke på halsen. Se gerne en masse You-Tube videoer med tips og tricks, for der er virkelig mange gode simple tricks til en naturlig makeup for nybegyndere. Min datter på 13 er allerede rigtig dygtig til at lægge sin egen makeup. Hun øver sig tit, og det hun ved er ikke noget, jeg har lært hende. Det har You-Tube. Det er faktisk ret vildt. 

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nye produkter?

Når jeg skal købe nyt makeup, tænker jeg meget over prisen. I det lægger der at jeg gerne vil betale ekstra for et godt produkt, og det må meget gerne være vegansk. Jeg kan godt lide at vide, jeg gør en forskel for miljøet, uanset hvilket beauty-produkt jeg køber. Der er en eller anden tilfredsstillelse over at kunne anvende et produkt, der ikke er skadelig for hverken miljøet eller én selv. Jeg tror følelsen igen ligger ifbm at jeg godt kan lide at gøre en forskel. Jeg vil lige tilføje at jeg selv afprøver alle produkter, jeg har på min webshop. Det er svært at sælge noget, man ikke selv kender til (gælder dog ikke herreprodukterne. Der er min søn forsøgskanin). 

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt, hvad skulle det så være?

Arrrh det er et svært spørgsmål. Nu hvor jeg alligevel reflekterer lidt over det, kunne jeg godt tænke mig at opfinde en maske, der kunne få én til at ligne et flot instagram-filter. Tænk hvis man kunne det i virkeligheden? Så kunne man skifte udseende efter behov. Det er måske lidt vovet jeg skriver det her, men jeg bliver så ked af det, når jeg ser unge, smukke piger være ked af deres udseende, fordi de ikke ligner et instagram-filter. Jeg er selv tilhænger af filter, men det er fordi Instagram for mig er meget visuel. Jeg har ikke noget imod at være pænere på Instagram end virkeligheden, så længe jeg er tro mod den, jeg er. En veninde sagde til mig, for nyligt: “Hvis motivet ikke er smukt, kan filtrene ikke gøre noget godt alligevel”. Den synes jeg var meget sød. Det er ligesom med makeup. Den skal ikke bruges til at dække ens fejl, men derimod fremhæve alle de fine features ens ansigt har. 

Med disse ord vil jeg bare sige tak fordi du læste med så langt.
Hvis du har lyst til at følge med på min IG-Profil, så find mig på @piia.b.schonberg  


Husk du er præcis ligesom du skal være.
Kærlig hilsen Pia Schønberg

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.