Ugens Beauty Tips af Sara - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Sara

Ugens Beauty Tips

Indlægget blev opdateret den 4. marts 2022

Mit navn er Sara, 31 årig Storemanager i Circlek – mor til 2 piger, kærester med Christian, og bonus mor til Nicklas. Bosat i Kalundborg.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

  1. Must have er VIPPESERUM!! Jeg kan ikke leve uden min serum. Jeg er mest til Sanzi-beauty ..
  2. Jeg er også kæmpe fan af Calmish og Coohe stone, som jeg bruger hver 3 dag inden sengetid ..
  3. Must have, og totalt yndlings er Rosalique cremen. Den er virkelig undervurderet, og har du ikke prøvet den – så burde du!! Jeg har altid haft meget røde kinder, og tendens til rødme – men den her – DEN REDDER MIG VIRKELIG!!! Jeg påføre altid med børste…  ( bruger den jævnligt specielt hvis jeg skal noget )
  4. Uanset om det er hverdag eller jeg skal noget, KAN jeg ikke undvære min Highligther fra Nilens Jord –  Den har jeg på HVER DAG .. 
  5. Deres BLUSH er jeg virkelig også fan af, og bruger den, hvis jeg lige skal give det sidste touch .. 

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

  1. Mascara, når jeg ikke benytter Vippeexstensions, så er jeg kæmpe fan af MAYBELLINe – specielt SKY HIGH lige for tiden…
  2. Vigtigst er altid at rense din makeup, og hud inden sengetid, og der bruger jeg altid Garnier Skinactive Aloe Water, da den både fjerne makeup og renser …
  3. Hvis jeg lige skal ekstra forkæle min hud/ansigt, så bruger jeg 1-3 gange om måneden, Ole Henriksens Lets get Luminous produkter ( Truth Serum , C-Rush Brigthening Gel creme og Banana brigth Eye cream

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Mit bedste råd, til nybegyndere, eller folk der gerne vil udforske/prøve nyt, er IKKE at være bange for at turde prøve nye ting.. det er altid så forskelligt fra person til person, hud til hud eller vipper til vipper – hvad der lige går bedst, eller hvad der føles korrekt. Så prøv dig altid frem, og stol på dig selv!!

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Jeg tænker mest over, kvaliteten og holdbarheden, samt om det er ”allergivenligt” 

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje?

Jeg er nu ikke den store opfinder, men det kunne være nice med sit navn på den ultimative creme/highligther i en, som ikke smitter af/falmer og som sparker røv HELE dagen!!

Tak fordi du læste med ❤️
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.