Ugens Beauty Tips af Sarah - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Sarah

Indlægget blev opdateret den 21. januar 2022

Hej, mit navn er Sarah Rasmussen. Jeg er 32, bliver 33 i marts måned. Jeg bor i en lille by på Sydfyn som hedder Svendborg. I Svendborg deler jeg et fantastisk dejligt hus med min mand, hans søn og vores 2 fælles børn, Emma på 5 år og Arthur på 5 måneder. Jeg er uddannet sygeplejerske og har det sidste års tid arbejdet på skadestuen på Svendborg sygehus. Men efter min barsel skifter jeg afdeling, så man nu kan finde mig på operationsgangen, som operationssygeplejerske.
I min fritid bruger jeg tid med min familie, og en utrolig masse tid (måske for meget?) på instagram. Jeg synes at instagram er et hyggeligt medie, hvor tonen som regel er rar, og så er jeg bare kæmpe fan af at dele ud af mit liv på godt og på ondt. Og så er det da vildt hyggeligt at følge andre børnefamilier og deres hverdag med de små poder. Ud over dette så starter mit 2022 ud med en vægttabsrejse (igen). Men det lykkedes mig, inden jeg blev gravid med Arthur at tabe mig 7 kilo. Så jeg ved at jeg kan.

Hvad er dine 5 bedste makeup/hudpleje tips?

1. VAND, drik altid 2-2,5 liter vand dagligt. Vand har lidt den samme effekt som en god bodylotion. Den gør huden smidig og giver fugt.

2. Rens dit ansigt hver aften, og fjern make up hvis muligt. Det skal siges at jeg ikke altid orker det. Som mor til 2 børn, så er det sommetider bare mere tiltrækkende at gå i seng

3. En ting jeg bare IKKE kan klare, er sprukne og tørre læber! Derfor lyver jeg ikke hvis jeg siger at jeg nok ejer 20 læbepomader i øjeblikket som ligger overalt. I tasker, jakker og rundt omkring i huset.

4. Når jeg lægger makeup er det vigtigt for mig at jeg altid har et naturligt look, men stadig sådan at folk kan se at jeg har makeup på. Der er 2 produkter jeg ikke kan leve uden. Min blush, så mine kinder får en dejlig rød kulør og min øjenbryn-pinsel. Jeg tegner altid mine bryn op, når jeg selvfølgelig ikke lige får dem farvet når jeg er ved frisøren

5. Mental sundhed. Nu kommer sygeplejersken nok lige frem med en løftet pegefinger. For det er videnskabelig bevist at hvis man har et sundt indre, så skinner det igennem til det ydre. F.eks. Stress kan give et påvirket nervesystem som også kan påvirke hudens udseende. F.eks. giver stress øget risiko for bumser/udslæt. Og når ens mentale sundhed ikke er i top, så kan man heller ikke fokusere på ens sunde vaner og livsstil. Så kig dig selv i spejlet minimum 1 x dagligt og fortæl dig selv at du er god nok som DU er.

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

Da jeg var teenager, havde jeg en virkelig irriteret hud med bumser og urenheder. Dengang gik jeg til dermatolog som viste mig den rigtige fremgangsmåde for at redde min hud og gøre den frisk og sund igen. Disse tricks har jeg taget mig med videre ind i voksenlivet. Disse var som følgende: Rens dit ansigt hver dag. Gerne morgen og aften. Enten bare med vand, eller med en ansigtsrens. Efterfølgende bruger jeg en fugtighedslotion om morgenen og en ansigtsmaske eller lotion som jeg ofte benytter om aftenen, så ansigtet rigtig kan ligge og arbejde med produktet.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup/hudpleje?

I mange år har jeg haft eyelash-extensions, men eftersom min vippeteknikker er flyttet, er jeg vendt tilbage til min gamle rutine indenfor øjenmakeup. Mit absolutte yndlingsmærke her er Nilens jord. De har de mest fantastiske produkter, og især deres mascara ’Jumbo effekt’ giver mine vipper den volumen som jeg ofte får opfyldt når jeg benytter extensions. Udover det så er jeg meget alsidig. Det er for mig ikke så vigtigt hvilket produkt jeg bruger. Hvis produktet ser lækkert ud, så afprøver jeg det.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup/hudpleje og udforske lidt?

Der er vel ikke så meget andet at sige end ’prøv dig frem’. Prøv med forskellige mærker og se om der er nogle man foretrækker frem for andre. Og ligeledes med farver så udforsk om du er til mørke eller lyse toner. Man kan jo altid gå til en specialist og få råd ud fra ens hudtype mm., men der er jeg nok mere til at eksperimentere selv.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje?

Det første jeg altid kigger på, er prisen. Jeg har ikke det store behov for at lægge en masse penge i produkterne, når de ”billige” i Føtex eller Normal kan være lige så gode som de dyre mærker. Selvfølgelig kigger jeg jo også efter de mærker eller anbefalinger jeg har fået fra andre som jeg tænker skal afprøves.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje?

Jeg har desværre arvet hængende øjenlåg efter min mor, hvilket er yderst til gene når jeg bliver træt. Jeg kan nærmest mærke at huden lægger sig ned på mine vipper.  Min mor fik opereret hud væk, men efter ca. ½ års tid så er huden som den var før operationen. Derfor har jeg ikke selv fået det foretaget. Jeg ville ønske (ud over botox, restylane mm.) at der fandtes en vidunder-creme som løftede hele øjet op så den ekstra hud forsvandt og øjet så mere friskt og åbent ud.  Årh, det gad jeg virkelig godt!

ugens beauty tips
Tak fordi du læste med så langt.
Hvis du er interesseret i flere tips og tricks,
så følg mig på min Instagram s_rasmussen89 ❤️ 
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.