Ugens Beauty Tips af Stella - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Stella

Indlægget blev opdateret den 25. marts 2022

Hej! Jeg hedder Stella og er 18 år gammel. Til dagligt er jeg praktikant hos et marketingsbureau i Kolding.

Hvad er dine 5 bedste hudplejetips? 

Jeg har i mange år været ligeglad med min hudplejerutine, da jeg kun fik en bums i ny og næ. For et år siden kunne jeg virkelig se konsekvenserne af dette, da min hud blev rød, irriteret og uren. Derfor anbefaler jeg:

1. Find produkter uden parfume. Jeg har førhen ikke set noget problem i hudplejeprodukter med parfume i, indtil jeg læste de længerevarende effekter ved det. Dette gælder også parfumer som citron, lavendel og mynte – selvom det føles lækkert på huden, så bryder disse parfumer din naturlige fugt og tolerance ned. Jeg vil som hovedregel aldrig købe et produkt, hvor en essence eller parfume står som et af de ti første ingredienser. 

2. Man behøver ikke at bruge mange penge på sin hudplejerutine. Dyrt er ikke altid bedst, og jeg vil selv mene, at jeg har skåret min rutine ned til en fornuftig pris. 

3. Lad vær’ med at prikke alle dine bumser og små hudorme, din hud vil kun blive mere irriteret. 

4. Alle hudtyper burde have en hudplejerutine! Din hud skal plejes, om du har normal, olieret, kombination, eller tør hud, så er det vigtigt at du renser og giver den fugt. 

5. En Guasha gør underværker, og jeg bruger den primært til at massere mine produkter ind i huden. Den hjælper også på at stramme huden, men husk at vaske den efter brug!

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine?

Den vigtigste del af min hudplejerutine er helt klart at fjerne min makeup ordenligt. Hvis man ikke fjerner snavs fra sin hud inden man begynder at påføre diverse produkter, vil den kun blive værre – og så vil det kun gå den modsatte retning. 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for hudpleje? 

Jeg har tre mærker inden for hudpleje, som jeg mener er det bedste. De er Cerave, the inkey list & the ordinary. De bruger minimalt parfume, er prisvenlige og man får virkelig noget for pengene.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i hudpleje?

Du behøver ikke at have en lang eller dyr rutine. Hvis du ikke har de store problemer med din hud, eller er nybegynder, så anbefaler jeg tre trin. Du skal bruge et renseprodukt, en creme, og solcreme.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe produkter?

Min vigtigste faktorer, er om pris og kvalitet hænger sammen. Jeg afgører kvaliteten ud fra tidligere brugere, og så tjekker jeg altid ingredienserne for parfume og parabener. 

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for hudpleje, hvad skulle det være? 

Jeg vil faktisk ikke opfinde et nyt produkt, men derimod fjerne mange af de udnødvendige der er på markedet. SÅ mange mærker, produkter og producenter gør mere ondt end godt, derfor vil jeg gøre det nemmere at finde en hudplejerutine, ved at lave en hudplejefinder. Man vil kunne skrive de problemer man har, og få en ordenlig hudplejerutine/vejledning. 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.