Ugens Beauty Tips af Tina - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Tina

Indlægget blev opdateret den 26. november 2021

Hej, jeg hedder Tina, jeg er 46 år , og bor sammen med min kæreste gennem 23 år Morten og vores teenagedatter Enola på 14 år på indre Østerbro i København. Jeg er oprindeligt fra Nordjylland, men har boet i København i 26 år.
Jeg arbejder med Fashion i engrosleddet og har en travl hverdag. Jeg elsker at rejse, både med arbejde og job. Jobbet tager mig tit til London, Paris og Milano, som jeg efter mange år kender virkelig godt – ved lige hvilken restaurant jeg skal på, og hvilke butikker jeg skal se for at få inspiration. Privat elsker vi at tage til Abu Dhabi og Dubai eller faktisk Gran Canaria i Oktober og i Påsken, mens sommerferien de sidste 8 år har foregået på vores yndlings-ø i Middelhavet IBIZA… Vil bo der permanent når jeg ikke skal arbejde mere, måske drive et lille B&B 🙂 Jeg er bestemt ikke ekspert i hudpleje, men går meget op i hvilke produkter der er gode for min hudtype – og passer altid på den og bruger daglig cremer med solfaktor. Jeg elsker at følge bla. @karinavondahe, vildt hvordan hun kan på forholdsvis kort tid kan lægge den perfekte make-up – hun får det til at se legende let ud… Min Instagram…. Hmmm @tlundtoft er et sted hvor jeg deler lidt af min hverdag ( mest i stories ) og poster kun sjældent. Det er vigtigt for mig at min Instagram er troværdig og hvis jeg kan inspirere andre, er man velkommen til at følge med, men har ikke nogen drøm om at blive insta fameous.

Nævn dine 5 bedste makeup/hudpleje/sundhedstips.

  1. Jeg starter hver morgen med et stort glas lunken vand med citron, jeg får følelsen af at min krop kommer godt i gang, og at kroppen bliver skyllet godt igennem. Sommetider, mest i efteråret starter dagen med en Puori C vitamin brusetablet i et stort glas vand, for jeg er bange for at jeg ikke får nok vitaminer.
  2. For at få lidt hjælp til kuløren i ansigtet her i efteråret bruger jeg verdens bedste selvbruner spray som jeg køber hos Signe Heindorf Clinique ved Konges Nytorv, den hedder That´s So Sun Makeup ON-THE-GO. Virkelig god, og man bliver ikke orange, og føler at min Ibiza tan varer længere.
  3. Vippeserum, find din egen favorit, jeg bruger kun M2 – har prøvet virkelig mange forskellige, men M2 Beauté virker for mig, og så svier den heller ikke i mine øjne når jeg påfører den inden jeg går i seng hver aften. Elsker at have naturlige lange vipper, så sidder din mascara så pænt.
  4. Få lavet shellak negle, er klar et godt råd. Jeg får lavet negle hver 3-4 uge, så slipper jeg for at tænke på det i en travl hverdag. Jeg er superdårlig til at lægge neglelak på selv, og det lignede altid noget et 5-årigt barn kunne have lagt. Så den luksus tager jeg mig ca. 1 gang i måneden.
  5. I en travl hverdag er det oftest træningen, der bliver nedprioriteret eller glemt. Det er derfor helt essentielt, at du gør træning til en høj prioritet, hvis du vil holde fast i træningen eller komme i gang med at træne, jeg er vild med EMS træning, og gør det 2 gange om ugen – det tager kun 20 min hver gang, det passer perfekt ind ind i min hverdag – bonus er at det er personlig træning og ikke i en svedende sal med mange andre – jeg er vild med Studio 29 på Gardes Alle i Hellerup, hvor jeg er hver tirsdag og torsdag.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup, og hvorfor?

 Mit yndlingsmærke, eller mærker er Amazing Space ( Laura Bonné ) alle mine hudpleje produkter er her fra. Favoritten er Beauty Sleep mask, som du smider på efter du har renset din hud om aftenen, sover med det og du vågner op med en lækker fugtet hud.
På parfume fronten er det helt klar Byredo – mine 2 yndlingsdufte hedder Blanche & Bal De Afrique. De lavede på et tidspunkt et collab og det er den bedste parfume jeg i mit liv har ejet hedder Elevator Music og Brandet Off-White, Virgil Abloh. Desværre lavet i imiteret stk. , og man kan ikke opdrive den mere.
Makeuppen er fra forskellige brands, men totalt yndlings highlighter er Holoscope i farven topaz. Den giver dig den flotteste markering af kindbenene, og giver et lækkert “sunkissed” glow.

Hvad er du mest til: naturlig eller farverig makeup – eller en blanding?

Jeg er helt klart til det simple, jeg er nok meget kedelig når det kommer til det. Tiden er min værste fjende, og jeg er B menneske. Så tiden til at få lagt en spændende make up har jeg ikke, eller jeg prioriterer det i alle tilfælde ikke.
Min daglige make up består egentlig bare af en mascara og måske lidt highlighter på kindbenene, naturligvis på et renset og fugtet hud, og altid en dagcreme med solfaktor.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt?

Mit bedste råd vil være evt. at finde nogle profiler på Instagram, som man kan identificere sig med. Man behøver jo ikke copy paste alt hvad personen går og laver, men at få lidt tips og tricks og så vælge dem man synes der giver mening for en selv. Prøv dig frem, og vær ikke bange for hvad andre tænker, det er dit liv og din krop, så spring ud i det.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup?

Altså jeg er ikke typen der tænker så meget over om produktet er vegansk. Jeg går nok mest efter, om jeg synes at det produkt jeg skal have er value for money. Altså stikker det helt af prismæssigt, så sørger jeg altid for at få en lille prøve først og teste det på min hud.

Da jeg skulle finde ud af hvilken form for træning jeg skulle i gang med var det virkelig vigtigt for mig, hvor lang tid jeg kunne afsætte til det i hverdagen til det, og jeg har prøvet lidt af hvert indtil EMS sådan for alvor kom til Danmark – det passede lige til mig og min hverdag. Så her var tiden en kæmpe faktor i mit valg.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup, hvad skulle det så være?

.Åh, den er svær, for jeg vil mene at det meste allerede er opfundet….Men I har nok allerede opdaget at tiden er min værste fjende, så måske et eller andet produkt der kunne gøre det hele for dig i din morgen og aften rutiner. Alternativt opfinde en maskine du kunne stikke hovedet ind i, og efter 1 min. havde den lagt den perfekte make up på dig. Den kunne man så indstille til både hverdag og fest.

Tusinde tak, fordi at i ville læse med og høre om mine tips og tricks!
Hvis du kunne tænke dig at lære mig bedre at kende,
eller følge med i mine op og nedture,
så hop ind og følg min Instagram “tlundtoft”
Jeg tager dig med på hele rejsen!
Ha’ det godt ❤️

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.