Ugens Beauty Tips af Zenia - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Zenia

Ugens Beauty Tips

Indlægget blev opdateret den 22. oktober 2021

Mit navn er Zenia, jeg er 30 år gammel, og mor til 4 fantastiske dejlige piger.Jeg er gift med deres far og vi har snart været sammen i 12 år.Jeg er egentlig uddannet Social- og sundhedshjælper, men jeg søger nye udfordringer, så vi må se hvad livet bringer når jeg er færdig på barsel.Som sagt er jeg jo på barsel lige pt, men udover at jonglere med en hverdag, med bleskift, lektier, aftensmad, tøjvask osv, så er jeg stor bruger af Instagram. Jeg har en stor passion for beauty, da jeg synes det er super spændende, og kan sagtens bruge timevis på at sidde og læse omkring forskellige produkter, virkninger, ingredienser osv for at blive klogere og stille min egen nysgerrighed.

Hvad er dine 5 bedste hudpleje tips?

Jeg kan godt lide at dele tips og tricks, så I får lige 5 hurtige:

  1. Brug en handske/klud når I påfører jeres bodyscrub, på den måde spare I på produktet
  2. Trænger mit hår til ekstra kærlighed, så tager jeg shampoo i mit hår inden jeg gør det vådt i badet og går rundt med et kvarters tid. Så bliver håret virkelig renset i dybden.
  3. Husk desuden at din hårbørste også bliver beskidt og får build up af produkter. Derfor, vask din hårbørste. – en spand med opvaskemiddel og varmt vand, i med børsten og lad stå lidt, skyld herefter børsten i varmt vand.
  4. Når din hud skal renses, så gør din rondel våd først og påfør derefter produktet på den, så spare du på det
  5. Husk en god base før du lægger makeup. Det vil sige, en vel afrenset og gennemfugtet hud

Hvad er dit yndlingsmærke inden for hudpleje og makeup, og hvorfor?

Jeg har mange forskellige yndlings mærker og ikke bare ét. Produkter kan bare forskellige ting, så jeg er vild med at bruge dagcremen fra Matas, men serummet fra Pure & Care er også fantastisk, makeuppen fra PixiBeauty er super lækker, men mascaraen fra Clinique er skøn. Så jeg blander lidt og skifter gerne ud for at prøve noget nyt.

Er du mest til naturlig eller farverig makeup? / Er du mest til en simpel og enkel hudpleje rutine, eller foretrækker du en kompliceret 10 trins hudpleje rutine?

Simpel makeup lige nu, og det er sådan set også virkelig sjældent jeg for tiden bruger makeup. Mascara kommer på hvis jeg skal ud og shoppe. – men det er også lige det mine evner rækker til lige pt NÅR jeg skal ud og svinge fødderne, så får makeuppen heller ikke for lidt. Jeg har set utrolig mange youtube makeup videoer, og det er egentlig her jeg har lært diverse tricks til en god makeup.I forhold til hudpleje-rutinen, så er den desværre nærmest ikke eksisterende.Min tid går med min datter på 4 mdr. så det er faktisk kun når jeg er i bad at min hud får den helt store omgang kærlighed.

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i makeup og hudpleje?

Seriøst youtube videoer er fantastiske og her kan man virkelig lære noget. Det er bare vigtigt at huske på at vi ikke alle er ens, så hvad der virker for en, virker måske ikke for dig, så prøv dig frem.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup/hudpleje produkter?

Når et produkt er vegansk så er det virkelig toppen, men det behøver det ikke være. Prisen er ret vigtig, jeg er ikke sådan en der bruger 1000 kr på en dagcreme, så hvis kvaliteten på en creme til f.eks 100 er (næsten) lige så fantastisk, så hapser jeg den

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup/hudpleje, hvad skulle det så være?

Vidunder produktet som bare virker!Fjerner rynker, urenheder, pigmentpletter just like that. Det kunne være fedt.

Tusind tak for I ville læse med!
 Hvis I kunne have interesse for at følge med i min hverdag,
med alt for mange børn, beauty & skincare samt om at bo på 120 kvm høloft,
så er I mere end velkomne hos @zeniabarbara  

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.