Ugens Beauty Tips - Beauty Living

Ugens Beauty Tips

Ugens Beauty Tips

Indlægget blev opdateret den 11. marts 2022

Jeg hedder Tanja Hein Larsen, jeg er 26 år og holder til i Odense.  Til dagligt arbejder jeg i vuggestue og har gjort det i 2 år.  Derudover har jeg også mit eget lille firma “TanjaHein”.  Jeg gør mig meget i et positivt mindset, ærlighed og at være kreativ.

Hvad er dine 5 bedste hudpleje tips? 

For mig er hudpleje blevet noget som jeg virkelig prioriterer hver dag. Min hud har udbrud ligesom mange andre. Forskellen på før og efter brug af produkterne, er mængden/størrelsen af akne. Førhen havde jeg store udbrud, jeg kan stadig have tendens til større udbrud, men det er virkelig blevet meget bedre. Selvom jeg har fået en super god rutine, er det også vigtigt for mig at huske på, at det ikke kun handler om, hvorvidt man husker sin morgen/aften rutine. Men at jeg også har øje for det mentale helbred, indtagelse af vand og min kost. 

  • Fjern makeup 
  • Rens din hud 
  • Mentale helbred 
  • Søvn 
  • Mad og væske

Hvad er de vigtigste dele af din hudplejerutine? 

Den er svær, og så alligevel ikke. De har jo alle hver deres funktion som tilsammen gør at min hud er “tilfreds”.  Dog ville jeg alligevel vælge rens og fugt.  Det vil jeg gøre da jeg oplever en følelse af renhed og at min hud bliver frisk på en anden måde. Jeg har en del produkter som jeg bruger i min rutine, for også at tilføre min hud den fugt og næring som den har brug for, for at opretholde balance, hvis man kan sige det sådan.

Hvad er dit yndlingsmærke inden for hudpleje og hvorfor? 

“RAZspa” – Jeg har ENDELIG efter mange års søgen fundet mine go-to produkter, som jeg har allerede har gode erfaringer med. Jeg har på nuværende tidspunkt brugt det i et halvt år, stort set hver evig eneste dag, morgen og aften. 

Det er mit yndlingsmærke, da jeg er udfordret med uren hud både i ansigtet, men også på min ryg. Det er noget som jeg har været mærket af i rigtig mange år, og stadig er det, både udseendemæssigt, men også mentalt. Jeg italesætter det her, da jeg ønsker at det bliver mere normalt at tale om, og at i så fald at andre står i samme situation, så er du ikke alene. 
RAZspa er favorit!

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil kaste sig ud i hudpleje og udforske lidt? 

Find ud af hvilken hudtype man har. Der kan man gå til en kosmetolog og få analyseret sin hud. Derefter synes jeg det er en god idé at researche lidt ift produkter. Det kan være på nettet, dine venner og familie eller et helt tredje sted. Læs lidt om de produkterne op imod hvilken hudtype du har, hvad er det du ønsker. 
Derudover synes jeg det er vigtigt at huske på at hudplejeprodukter er ikke alt, som jeg også nævnte tidligere.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt hudplejeprodukt?

Kvalitet og pris! Som oftest tjekker jeg trustpilot inden jeg køber noget. Hvad siger andre? Er det fair til prisen? Jeg bruger også instagram til at søge rundt og se andres erfaringer, primært folk som jeg i forvejen følger, så jeg også ved at troværdigheden er i top. 
Det kan være svært at bedømme kvaliteten af et hudplejeprodukt, når man ikke har prøvet det, sjovt nok og derfor synes jeg det er til stor gavn at se andres anmeldelser.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for hudpleje, hvad skulle det så være?

Uh, et nyt produkt. Det skulle da lige være en creme som prompte fjernede alle urenheder man måtte have, uden at få mulige bivirkninger, som fx. tør hud. Men quick fix findes ikke i min verden.

Tak fordi du havde lyst til at læse med! 😀
Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.