Zita deler sine bedste makeuptips til dig! Læs med her →

Zita deler makeup-tips!

Indlægget blev opdateret den 16. juli 2021

Hvem er Zita?

Mit navn er Zita, og jeg er 31 år gammel. Jeg er uddannet kosmetiker og arbejder til dagligt som omni medarbejder hos Matas. Jeg har efterhånden omkring 10 års erfaring inden for beauty branchen, og vil beskrive mig selv,som en kæmpe nørd indenfor dette område.

Hvad er dine 5 bedste makeup tips? 

  1. Første tip er, at for at få en flot makeup skal den renses af hver aften! Hvis ikke huden renses ordentligt af om aftenen, vil gammel makeup, snavs og døde hudceller sætte sig på huden. Det kan give urenheder, forstørrede porer og generelt en dårlig hudkvalitet. Det vil faktisk kunne ses igennem makeuppen.
  2. Sørg altid for at have en god base. Hvis ikke huden fugtes ordentligt inden makeup, vil din Foundation aldrig komme til at sidde pænt. Ingen gider en foundation der krakelerer, så fugt fugt fugt!
  3. Hellere lidt makeup til at starte med end en tyk kage. Dette gælder med alt, stort set alt makeup kan bygges op og på denne måde, er det klart nemmere at styre. Så start f.eks. altid først med et tyndt lag foundation og så derefter dup lidt ekstra på, der hvor der er brug for ekstra dækning. Det bliver ikke kun pænere, men din makeup vil også holde længere.
  4. Brug en øjenskygge primer. Den vil for det første, få din øjenskygge til at holde længere, den vil få farverne til træde bedre frem, den sørge for at øjenskyggen ikke klumper og sætter sig i linjerne i løbet af dagen. Den vil også hjælpe dig hvis du er en af dem, hvor din mascara altid sidder helt oppe på øjenlåget efter et par timer.
  5. Leg med make up! Det kan altid tages af, hvis det ikke bliver pænt. 

Hvad er dit yndlingsmærke inden for makeup?

Uhh det er et meget svært spørgsmål, da jeg mere har flere favorit produkter fra flere forskellige brands. Hvis jeg virkelig skal vælge ét, må det blive M.A.C. Det var et af de første makeup brands jeg brugte, og de har derfor en helt speciel plads i mit makeup-hjerte. M.A.C er et super spændende brand, da de virkelig forstår sig på farver og spændende kollektioner. M.A.C er ikonisk for mig, og hvis jeg kun måtte bruge et makeup mærke resten af mit liv, ville det være M.A.C! 

Naturligt makeup, farverigt makeup eller en god blanding?

Helt klart en god blanding mellem farverigt og naturligt. Jeg går ikke så meget op i, om det er det ene eller det andet til forskellige lejligheder. Jeg vælger altid min makeup efter humør og outfit og er ikke bange for stærke farver på en grå mandag. 

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder, der gerne vil lege med makeup og udforske lidt? 

Se en masse YouTube, der kan man hente alle former for inspiration og teknikker. En god start er foundation, bronzer og mascara og derefter kan der altid bygges ovenpå, med øjenskygge, concealer, blush osv. 

Husk altid at matche din foundation til din hals og aldrig dine hænder! Køb et godt pensel sæt, for med de rigtige redskaber kan du komme rigtig langt.

Hvad foretrækker du; mousse pudder, fast eller pulverform? 

Begge dele faktisk. Bruger ofte en løs mineral pudder derhjemme og så har jeg en fast pudder med i tasken til, at touche op i løbet af dagen med.

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt makeup? (Pris, kvalitet, vegansk osv.).  

100 % kvalitet! Livet er for kort til dårlig makeup.

Hvis du skulle opfinde et nyt produkt inden for makeup, hvad skulle det så være? 

Uhh det var et rigtig godt spørgsmål, for der findes næsten ikke det produkt der ikke er lavet i forvejen. Men har en stor passion for bryn, så det ville helt klart være en form for et bryn-produkt. Ville nok starte med en form for bryn liner der altid, kan lave ultra tynde streger, det syntes jeg selv er noget der mangler. 

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.