Faceroller → Få en smukkere hud med en af disse 5 face roller!

Faceroller | Få en smuk glød med en af disse 5

Indlægget blev opdateret den 16. november 2022

En faceroller kan virkelig gøre underværker! Den er perfekt til lidt kvalitetstid med sig selv, hvor man bare slapper helt af. Den kan hjælpe på hævelser om morgenen (hvis du har været så smart at putte den i køleskabet), og så giver den dig den smukkeste hud og glød med tiden. Det er altså alletiders lille værktøj, der kan skabe mirakler på nærmest ingen tid. Så ja, du MÅ faktisk bare eje en. Og heldigt for dig, så har vi fundet 5 fantastiske faceroller til dig, så du straks kan komme i gang med lidt forkælelse.

5 forskellige faceroller

Calmlish Glow Roller Rosakvarts

Vil du gøre noget godt for dig selv og dit ansigt? Og samtidig må det gerne se cute ud? Så er denne Calmlish Glow Roller med rosakvarts perfekt til dig. Den har to ender med rosakvarts. En ende med glat tekstur og en anden, der er lidt nubret. Perfekt til diversifikation og få sat gang i blodomløbet og stimuleret kollagenproduktionen. Alletiders måde at få en mere jævn og ensartet hudtone samt en skøn glød.


 • Med rosakvarts
 • Krystaller i hver ende
 • En med glat facade og nubret
 • Står for kærlighed, ro og harmoni
 • Har en skøn effekt på både krop og sjæl
 • Specielt god til sensitiv og tør hud

Parsa Beauty Nature Love

Endnu en skøn og smuk faceroller, der vil passe perfekt ind i de fleste hjem, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra for sig selv. Denne er også med rosakvarts – og med to ender lige så. Her får du bare to glatte ender, der kommer i forskellige størrelser i stedet. Det gør det nemmere for dig at køre den rundt i dit ansigt, da du kan skifte mellem størrelserne.


 • Med rosakvarts i begge ender
 • To forskellige størrelser
 • Perfekt til lidt ekstra glød i ansigtet
 • Alletiders selvforkælelse
 • Styrker og afslapper din hud
 • Giver en dejlig kølende effekt

Homedics Facial Beauty Roller

En anderledes faceroller end ovenstående. Det er nærmest et lille massageapparat, der fungerer med strøm. Begge spoler drejer 360 grader rundt, og giver dig en dejlig dyb massage, som har et hav af positive effekter for din hud. Desuden er facerolleren vinklet således, at den har en 70 grader vinkel, så den passer perfekt til dit ansigt og giver den perfekte massage.


 • Faceroller kombineret med massage
 • Kølende effekt på din hud
 • Drejer 360 grader
 • Vinklet 70 grader, så den passer dit ansigt

Cloud & Glow Amethyst Roller

En skøn og smuk faceroller med amethyst i enderne. Start og slut dagen med 5 minutters selvforkælelse og få samtidig den smukkeste hud med tiden. Ha’ den i køleskabet inden brug, så den også hjælper mod hævelser i ansigtet, når du f.eks. lige er vågnet. Udover det, hjælper den også med at øge din blodcirkulation og give dig en lækker glød samt opstrammet hud.


 • Med amethyst
 • Roller i begge ender
 • Smukt design
 • Unik faceroller

A Pure Mind Face Roller Single Jade

Endnu en smuk faceroller – og denne gang med jade natur ædelsten. Den hjælper dig med at afspænde i musklerne og samtidig øge din blodcirkulation, så din hud får en smuk glød – og så sætter den også gang i vores kollagenproduktion, så du får en smuk og opstrammet hud med tiden. Du kan desuden bruge den på både din hals og i ansigtet.


 • Med jade krystaller
 • Rulle i den ene ende
 • Har en kølende effekt på din hud
 • Giver en sundere og friskere hud

Hvad er en faceroller?

Ja, hvad er en faceroller egentlig? Sådan helt fysisk set, så er det en form for rulleredskab, som du holder i hånden og så ruller du den på dit ansigt i bestemte retninger, som er fordelagtig for din hud. Så det er faktisk en form for massagerulle til dit ansigt, som sætter gang i blodcirkulationen og dermed gavner din hud med tiden.

Hvordan bruges en faceroller?

En faceroller er super let at bruge – og du kan nærmest ikke gøre det forkert. Først og fremmest anbefales det, at du har den liggende i køleskab, så når du skal bruge den, er den dejlig kølig. Når du så har fat i den, bruger du den i dit ansigt og kører blot i lige retninger – frem og tilbage. Du skal altså ikke køre i cirkler i dit ansigt. De klassiske spots er halsen, kinder, kindben og pande. Tag et punkt af gangen og kør din faceroller frem og tilbage.

En god måde at gøre det på, er ved at starte med at rulle frem og tilbage, så der bliver åbnet for lymfepunkterne. Efterfølgende bruger du din faceroller på de steder, hvor du ønsker din hud opstrammet, i et minuts tid.

Så for at gøre det mere overskueligt får du en lille step by step til, hvordan du bedst muligt bruger din faceroller:

 • Vask dit ansigt, så din hud er ren og frisk.
 • Hent så din faceroller fra køleskabet (det kan altså bare noget, når den kommer derfra)
 • Hvis du har lyst, kan du, inden du begynder med din faceroller, smøre lidt olie eller serum i ansigtet. Det er dog ikke et must.
 • Begynd nu at rulle. Sørg for at rulle lige ud og ind. Start inde fra midten af dit ansigt og rul så ud derfra.
 • Gør det i 5 minutters tid i dit ansigt
 • Når du er færdig, så rengør din faceroller.

Hvorfor bruger man en faceroller?

Facerolleren kan faktisk have flere formål, når du bruger den. Putter du din faceroller i køleskabet, når du ikke bruger den, så har den en skøn kølende effekt, når du endelig tager den frem. Den kølende fornemmelse vil have en effekt på din hud og samtidig hjælpe med hævelser i ansigtet efter f.eks. en god nats søvn.

Men den store fordel ved at benytte sig af faceroller er, at den sætter gang i din blodcirkulation og hjælper derfor med at give dig en friskere og mere opstrammet hud.

Udover alle fordelene, som det har på din hud, så er det også en alletiders mulighed at få lidt kvalitetstid til sig selv. Brug 5 minutter dagligt, hvor du benytter dig af din faceroller og forkæler dig selv. Brug det som en mulighed, hvor du “desværre” ikke kan lave andet end at bruge din faceroller.

Skal en faceroller se ud på en bestemt måde?

En faceroller skal ikke nødvendigvis se ud på en bestemt måde. Det vigtigste er blot, at der en form for håndtag, hvor du kan holde ved, og så skal der i hvert fald i den ene ende være en roller, som er den, du bruger til ansigtet. Hvorvidt der er en i hver ende, er ikke altafgørende og kan variere fra faceroller til faceroller.

Hvor ofte skal du bruge en faceroller?

Har du tiden til det, så brug den hver dag. Mange bruger den 5 minutter om morgenen sammen med morgenrutinen og 5 minutter om aftenen inden sengetid, når du laver din hudplejerutine. Men glemmer du det engang imellem og får den kun brugt 3-4 gange ugentligt, så vil du stadig kunne se og mærke fremskridt med tiden.

Faceroller med krystaller

Mange facerollers fås også med krystaller. Så den del, du bruger til at rulle på dit ansigt, er med en form for krystal (selvfølgelig formet og slebet, så det er behageligt). Det er ofte de 3 samme krystaller, der går igen og igen: Rosakvarts, grøn jade og ametyst.

Du kan få faceroller med krystaller, da det giver mere end blot en overfladisk behandling. Krystaller skal eftersigende kunne have en virkning på dit indre. Så alt efter, hvilken slags du vælger, om det er ametyst, rosakvarts eller en jade, så giver det forskellige energier. Derfor vil vi kort forklare, hvad de tre slags krystaller giver dig, hvis det er det, du ender med at gå med.

Ametyst

Ametysten er en populær favorit blandt alle, der går lidt op i krystaller. Ametysten har betydning inden for blandt andet: kærlighed, tro, visdom og klarhed. Det betyder, at den hjælper dig med at se indad og dybere, end vi normalt gør. Det er så du får mere klarhed og forståelse, så du kan fjerne unødvendige ting og faktorer, der f.eks. skaber usikkerhed eller angst. Udover det, hjælper den også med at rense din krop og sind, så du er dit skarpeste mentalt.

Rosakvarts

Rosakvarts er også en af de mest populære, når det kommer til krystaller. En rosakvarts står for kærlighed, ro, harmoni og tilgivelse og den bidrager til at hjælpe dig med at styrke trygheden og kærligheden omkring dig. Desuden hjælper den dig helt generelt med at finde harmoni og balance i dit liv.

Jade

Jade-krystallen bruges til at dykke dybere i dig selv, så du kan få opfyldt de mål, du måtte have. Den hjælper dig med at finde problemerne, så du kan få dem fjernet og dermed opfyldt dine mål. Helt grundlæggende står stenen for held, rigdom og kærlighed.

FAQ

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.