Ugens Beauty Tips af Celine - Beauty Living

Ugens Beauty Tips af Celine

Ugens beauty tips

Indlægget blev opdateret den 11. november 2021

Hej! Mit navn er Celine Møllemand, jeg er 23 år gammel og er født og opvokset i Vejle, hvor jeg stadigvæk bor. I dag bor jeg i lejlighed med min kæreste på 29 år. Vi har været sammen i snart 4 år, tiden flyver! 

Til hverdag går jeg super meget op i min Instagram og så træner jeg en hel del, hvilket tager det meste af min tid. Dog skal jeg til at starte på et nyt job – en fin deltidsstilling og så går jeg ved psykiater ved siden af, da jeg bøvler med forventningsangst og socialangst, så jeg har lidt at se til og har lidt forskelligt med i bagagen. Men alt det, snakker og fortæller jeg mere om, på min instagramprofil “celinemoellemand_” – Min profil bruger jeg meget som min dagbog, hvor jeg deler ud af gode og dårlige dage og vigtigst af alt, er jeg, hudløs ærlig. 

Nævn dine 5 bedste beauty tips

Jeg bruger ikke selv ret meget make-up, men når jeg lige føler for at have en let make-up på eller lidt jeg skal dække, så er min rosalique creme uundværlig. Man kan bruge den som en let dækkende dagcreme og den går ind og tilpasser sig din hud. Men hvis du lider af lidt rødme i huden, er denne creme fuldstændig fantastisk og mit go-to produkt altid! Og så er den med solfaktor 50, hvilket ikke gør den mindre fantastisk 

Jeg har døjet rigtig meget med fedtet hår, indtil jeg begyndte at vaske mit hår TO gange med shampoo i badet, jeg ved ikke om det er noget mange gør? Men det er i hvert fald et af mine bedste tips, for at undgå fedtet hår og hvis man har tildens til at døje med det. 

Jeg benytter mig meget af Beauty Angel lysbehandlinger, som genopbygger collagenen og elasticiteten i huden igen. Jeg har især været glad for det, efter jeg har haft akne, da det har hjulpet mig rigtig meget, på mine ar. Så helt klart et tip, der er værd at undersøge, hvis du døjer med urenheder eller bare vil gøre lidt ekstra godt for dig selv og din hud. 

Derudover drikker jeg rigtig meget vand i løbet af en dag og har ALTID en vandflaske med mig, uanset hvor jeg befinder mig henne. Vand er noget af det vigtigste at få indtaget. Hvis du er dårlig til at få drukket nok vand, så brug evt en to go kop med sugerør i. Det føler jeg i hvert fald, godt kan hjælpe på det. 

Hvis du står midt i et vægttab eller bare føler at du vil have bedre styr, over dit indtag af mad, så drik et STORT glas vand, inden du spiser og et glas igen, når du har spist. Det får maden til at fylde noget mere i maven og man får hurtigere en mæthedsfornemmelse. 

Når jeg skal handle ind, sørger jeg ALTID for at have spist inden eller ja, når jeg er mæt. På den måde undgår jeg, at proppe alle mulige ting i kurven og blive fristet af det der nu lige er. 

Hvad er dit ynglings mærke? 

Jeg er kæmpe fan af alle produkterne fra Ecooking og Sanzi Beauty. Begge mærker gør noget godt for min hud, så dem bruger jeg meget i mine rutiner. 

Er du mest til kompliceret eller lige til? 

Jeg er KLART mest til det simple. For hvis tingene bliver for kompliceret, står jeg hurtigt af på den og så får jeg det slet ikke gjort. Det skal være nemt og lige til, så man ikke føler, at det er en kamp at komme igennem. 

Hvad er dit bedste råd til en nybegynder? 

Mit aller bedste råd er helt klart YouTubevideoer hvis det er make-up du gerne vil være bedre til. Og ellers bare øve, øve og øve – øvelse gør mester. Men inde på YouTube findes der et hav af gode tutorials inde for diverse ting. 
Eller du kan tage til en kosmetolog, hvis det er hudpleje og produkter du gerne vil lære lidt om, de kan nemlig fortælle, hvilket produkter, der passet bedst til dig og din hudtype.  

Hvad tænker du mest over, når du skal købe nyt? 

Nu har jeg jo selv døjet ekstremt meget med akne og jeg VED hvor meget det kræver at komme af med og hvis der er noget som kan slå en ud, så er det uren hud. Så jeg ville HELT klart opfinde en creme eller stift, man kunne smører på sit ansigt eller på sin nye bums og at den så derefter ville forsvinde hurtigt. 

Tusinde tak, fordi at i ville læse med og høre om mine tips og tricks!
Hvis du kunne tænke dig at lære mig bedre at kende,
eller følge med i mine op og nedture,
så hop ind og følg min Instagram “Celinemoellemand_”
Jeg tager dig med på hele rejsen!
Ha’ det godt ❤️

Ingen Kommentarer Endnu

Kommentér

Your email address will not be published.